-
Tahle hra je úžasná :) Samozřejmě jsem si o ní nic nepřečetl, takže moje parta chcípáků leží za každým druhým šutrem, ale přesto jsem se už dostal asi do 4/5 hry :) Docela mě překvapil nedostatek informací, vše je řešeno přes hádanky a různé náznaky a popravdě jich hromadu nedávám a googluju, stejně tak některá tlačítka nebo plošinky skryté ve tmě vedoucí k nutnému postupu jsou trošku děsivé. Jinak skvělé :) Jsem zvědav kam se posune další díl.
-
Konečně jsem si spravil chuť po tom vy**banym alienovi de***nim. Doporučuju...za mě 9,5/10 *9*
-
Mmm exteriéry. *14*
-
diky za super recenzi a na konci ten odkaz na Andrewa se vazne povedl! starym paranum to udelalo radost :)
-
-
a co vlastne ted Andrew dela, porad berdel papa? Ted uz ty eskortservisy tolik nejdou jeko v 90tych letech ne?
-
-
mam uz nieco odohrate z LoG2 a mozem povedat ze sa mi tak trochu splnil sen dlho som cakal na Dungeon Mastera 3, takto som si ho predstavoval. thanks Almost Human.
-
Vyrůstal jsem na Might and Magic a o Grimrock jsem se nikdy nezajímal, takže se ptám, jako obrovský fanoušek MM: "Má to pro mě cenu?"
-
-
Amen, bratře.
Might and Magic 6 a 7. Nejlepsi!!! *14* -
-
7 jsem nehrál, ale MM6 je naprostá legenda. Je jen velmi málo her, které to překonají.
-
-
Zalezi jestli te na Might and Magic bavil ten pribeh a nebo ten zpusob jakym byla hra vytvorena. Co ja vim, tak chozeni po ctvercich i u MM bylo jen u nejakeho dilu do nejakeho dilu. A ted az ta nova MMX.
Jinak LoG ma asi bliz k Dungeon Masterovi nez k MM nebo k Wizardry 7. Ale to uzjsou takove rozdily, ktere pro nektere nejsou patrne :D -
-
Čtverce byly do pátého dílu, potom se to změnilo na real time, s možností tahových soubojů.
-
-
Ano o tom mluvim, navic tam to bylo i vic o pribehu. Ne ze by nejaky pribeh Grimrock nemel, ale je to vic o tom neznamu, hadankach a pribeh trochu jde stranou (teoreticky si jakoby pribeh vytvaris prochazenim, zda umres nebo ne :)).
-
-
Příběh je u mě dost důležitý, ale MM nikdy neměl nějaký skvostný příběh, takže se obejdu i bez toho. Mě hlavně zajímá, jestli je ten krokovací systém podobný MMX nebo třeba Bránám Skeldalu. Protože systém v MMX se mi vůbec nelíbil.
-
-
-
-
-
Tak dneska sem tomu dal peknech 6 hodin a nemuzu se od toho odtrhnout, bolest zad me donutila skoncit :-). Musel sem to rozjet s novo partou pac sem tu predchozi nevybral nejlip. Ted na me jeste utoci nejake air elemetal, nastesti uz vim jak ho zabit. Jak tu nekdo psal stim trojzubcem, kde se da sehnat?
-
Pro Izmael - Ty ses magor!
-
-
U každého příspěvku máš v pravém dolním rohu "reagovat", čímž na daného diskutéra můžeš zareagovat. Víš?
-
-
Přemýšlel jsem jak ti napsat, že jsi mě rozesmál aniž by to znělo divně nebo jako klišé. Nic mě nenapadlo, tak napíšu tohle: *1*
-
-
-
Rezenze lidí, kteří hru dohráli je ted už docela hodně a vesměs se shodují v hodnocení. Já bych se po pod to také podepsal. Každému kdo měl rád např DM II doporučuji. Obtížnost podle mě hlavě díky boji je trochu nad průměrem, hádanky mají vždy nějaký nápad, prostředí je hodně pěkné a má atmosféru a za mě určitě 9/10. Nějaké mouchy by se našli (vyváženost povolání, optimalizace, ne uplně se mi líbí omezení boje ve vodě atp) nicméně nemyslém, že by tato recenze byla mimo.
-
-
ve vode muzes bojovat trojzubcem, a mne i po patchi padaly z kazdyho zelenyho muzika *5*
-
-
Vynikající hra, ještě by stálo za zmínku že hru prodávají naprosto bez DRM za nějakých 20$ si stáhnete instalačku. I když v dnešní době to asi nikoho nezajímá, to by nebylo 100mil chytrolínů co si dobrovolně PC infikují rootkitem Steam , Origin a podobně.
-
-
Divím se, že to ještě pořád někoho baví, ty kecy že je Steam virus atd... Mám tam všechny hry a přátele pěkně pohromadě, aktuální updaty, uživatelské recenze, obchod, slevy, komunitu. Prostě kompletní hráčský servis, co víc si přát?
-
-
1. Rootkit nemusí být virus, zjednodušeně je to technika jakou aplikace přebírá kontrolu nad systémem. Je to opravdu hodně zjednodušeně řečeno bylo by to na hodně dlouhé povídání.
2. Ty skvělé ceny na Steamu? Opravdu?. Na steamu jsou uměle drženy ceny nahoře aby nepotopili klasickou distribuci, Mame hru dejme tomu 1500, 500 zůstává na krámě, 500 stojí klasická distribuce, 500 ten zbytek. tzn na steamu by to mělo stát nějakých 500-600. Prostě pánové ze steamu aby nepotopily klasickou distribuci tak raději okradou své zákazníky. Dneska to jde už tak daleko že jsou tituly které jsou na steamu dražší. Proč? No už pochopili co jsou jejich zákazníci zač a co si k ním mohou dovolit. Taky bych chtěl aby naše firma měla takové zákazníky, okradu je a ještě mě budou bránit. no není to paráda? -
-
Jsi hlupák.
-
Marze na steamu je 30 %, tedy stejna jako u retailovych distributoru. Jestli z toho ma valve vetsi nebo mensi zisk nevim, ale zrovna tohle bych mu nevycital. To spis ty drasticke slevy, ktere devalvuji ceny her.
Steam je nutno pranyrovat za ty skutecne séatne veci, ktete dela, za sve monopolizujici praktiky, zneuzivani dominantniho postaveni, sledovani hracu, online drm, dvoji ceny a podobne prasarny.
Takze ano, drm free hry by za tento status mely byt nalezite oceneny. -
ty by sis mel vytahnout hlavu z p*dele ty rootkite
-
Ceny na Steamu nestanovuje Valve, ale vydavatel a distributor. Navíc náklad na produkci krabice, distribuci krabice a vylisování DVD tvoří tak malou část ceny, že představa o tom, že by digitlní edice měla být výrazně levnějěí, je již typická chiméra. Každopádně Steamu nezůstává 500, 500 nezůstává nikomu ani při prodeji hry na krámě a 500 nestojí ani klasická distribuce. Fakt ne. Je to prostě z většinové části cena hry, kterou si stanoví výrobce, vydavatel či distributor. A je hráčích , jestli to akceptují, nebo ne. Steam/Valve v tom nemá v zásadě žádné slovo, krom poradního :) Tyhlecty konspirační teorie....
-
-
-