Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvidíme na prodaných kusech *3* .Věřím v opak.
  • Údajně bude "veterán" dělat videorecenzi.
  • DeDy
    Závidím. Bože jak já vám závidím.
    Vypnutí mapy při první hře silně zvažuji. Druhou hru si dám už se zapnutou mapou.
  • Gratulace a uzite si to , mame naprosto totoznej plan , uplne stejny datum a rodinu na podobnem miste :) Je nam s kamosem oboum prez 30, ale tesime se jak 10lety :)
  • Se podívej na na youtube nebo stáhni... To dneska ještě někdo kupuje hry podle nepochybně neobjektivních a zaujatých recenzí?
  • A co se tyce recenze, ja s ni problem nemam, libi se mi i kdyz se se vsim neztotoznuji. Pohled na hru ocima laika zanru povazuji za zajimavy a prinosny, beztak vetsina ctenaru budou ti sami laici. Akorat by se hodil i druhy pohled ocima veterana zanru, byt treba v rozsahu jednoho odstavce, ktery by nas veterany uklidnil, ze ta hra je ok i kdyz se libi laikum :-).
  • Má, easy, normal, hard a ,jak píše autor, je zde možnost zaškrtnout si old school mode, který vypne mapu ve hře
  • Pekne dilko, jenom skoda, ze autori nezvolili radsi tahove souboje treba ve stylu Wizardry VII, ktere jsou opravdu takticke. Akcni provedeni v ramci krokovaciho engine se mi zda ponekud nestastne.
  • panove, ma ta hra nastaveni obtiznosti? tuhle featuru bohuzel vetsina nezavislych a oldschool pocinu nema... RPG mam rad, ale jak pise autor - Šesté pětiminutové pižlání zakrslého dinosaura v řadě, samozřejmě za "zběsilého obíhání v kruhu" závislého na bezchybnosti ovládání pohybu party, to už dokáže pokazit zážitek. Chci si hru uzit, a ne u ni nadavat. Naposledny mne takto vytocila treba Magica, kdy jedna nahodna rana muze znamenat fail a opakovani kusu hry od posledniho savepointu (nemluve o stupidnich videich, ktere ne vzdy sly preskocit)
  • Juuuu tak to sa tešim a je nas určite viac...
  • čeče ho mam už davno, ale nerozumiem ani bž, čo je v tomto pripade dosť fatalne a nechce sa mi to hrať podla navodu, taka lama nie som, su ta važne skvele hlašky... takže keby sa to chcelo niekom preložiť...neni tam vela textov...
  • Cahir
    Povedená recenze. Smejki se trápí a pere s něčím, co je pro něj nové a jelikož je to pilný mravenec, dokázal hru výborně charakterizovat pro ty z nás, kteří jsme zvyklí utíkat koridorem a konstantně držet levé myšítko za doprovodu řízné hudby, oslňujíích efektů a vymazlených cutscén *3* ...

Tady nejsme v deníku zabývajícím se kritikou operních představení, poživatelnou pouze několika zasvěcenci. Snaží-li se zde o představení hry co možná nejširšímu publiku, podařilo se jim to. Na rozdíl od jiných recenzí, u nichž jsem měl pocit, že pozbývám členství v jakémsi pomyslném bratrstvu, tuhle jsem alespoň přečetl...
  • vazeny recenzente, vypnuti automapy je zakladni featura ktera tuto hru dela oldschool. ja se napriklad domluvil s kamaradem, ze si po 19 letech dame repete nasich paranskych zacatku na pc kdy jsme ve dvou davali dm, eob, roa ... hrali jsme stylem, jeden u klavesnice a druhy s tuzkou v ruce kreslil do stvereckovanyho sesitu mapu a psal k ni poznamky.
    ted po 19 letech jsme se domluvili na vikend 13.-15.4. ktery stravime stejne. manzelkam s detma jsme objednali lazne v treboni aby byl klid na hrani, no a my se zabukujem u nas v baraku. vikend straveny u grimrocku se ctvereckovanym papirem, pivem a pizzou budou asi nejvetsi relax za poslednich 10 let :)))
  • sleepless
    Málem jsem zapomněl. Užitečný odkaz pro ty z vás, co by si třeba rádi dali Dungeon Master nebo Chaos Strikes Back (ten především) a nechce se jim šaškovat s emulátory - někdo šikovný (Paul Stevens ) už to vyřešil pro Win, Linux, MacOS X i Pocket PC. Pokud znáte, tak nevadí, stejně to šiřte dál: http://dmweb.free.fr/?q=node/851
  • XXDarthVaderXX
    Já tu hru nehrál, ale na to se dá snad říct jediné 10/10 a člověče, pokud si to hrál, tak buď z videa na youtube(jak by řekl pan Moravec jů ťůb *2* ) nebo tak 2 hodiny a tím to haslo.
  • XXDarthVaderXX
    ZÁZRAK, PO TŘECH MĚSÍCÍCH JSEM SI VZPOMĚL NA SVŮJ NICK, ALE TO JE JEDNO *7* *14*

Ale rovnou k jádru pudla. Nemyslím si, že by mladší nebo tímto žánrem příliš nepolíbený redaktor byl nějaké "zlo". Spíše naopak. Ono i u těch starejch her se najde pár lidí, které zrovna ta hra nemusela nadchnout a popravdě? Mě Dungeon Master zrovna nechytl, sry Aleši *3*
    Teď jsem hrál Starcraft 2 a víš co? Původní hra mě vůbec nechytla, dohrán singl a tím to haslo.

Je to nová hra a tak bych to bral, až vyjde Diablo 3 a dostane to náhodou místo těch 9 třeba 7, tak za to bude moct fakt, že recenzent předchodí hry nikdy nehrál? *3*
  • Patrím k tým skôr narodeným ale mňa článok nijako neuráža. Naopak sa mi nápad dať to niekomu nezaujatému páči. Ruku na srdce. Nostalgia je sviňa a čítať o tom aké boli staré dobré čast sa mi fakt nechce (ja si ich pamätám aj bez toho a kto nie tak toho to nezaujíma). Na konci si poplakať a dať 9 + 1 bod za staré časy? Move on. Staré časy sa nevrátia. Osobne si užívam hry v každej dobe a jediné čo je pravda je, že dnes je tých hier ďaleko viac takže je aj viac balastu ale tých špičkových hier vychádza ročne možno viac ako kedysi. Len percentuálne to je žalostne málo.

Otázka je potom čo sa dnes považuje za špičkovú hru. Preto je dobré že sa na to pozrel niekto "triezvy". Či dokáže takýto typ hier preraziť aj v dnešnom svete masového efektu ...ehm... konzumu. Osobne som už niektoré žánre pochoval, k niektorým ešte skočím na pohárik do domova dôchodcov (adventúry) ale namiesto neustáleho pič....nia na to aké je dnes všetko zlé aké to bolo za našich čias úťasné, akí sme boli mladí, krásni a hardcore sa snažím nájsť si to pozitívne aj v súčasných hrách.
  • "Naopak, mylím si, že je potřeba, aby se na tuhle hru někdo podíval čerstvýma očima, nezatížený nostalgií..."

This.
  • smejki
    rozhlížet se dá. drž pravé myšítko
  • to važne v te hre se nejde normalne rozhlížed myší o 360 stupnu ale jenom vzdy otocit o 90? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit