Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám radši dungeony kde máte větší volnost pohybu (Might and Magic, Wizardry..), ale vypadá to dobře. Určitě vyzkouším.
  • A teď si představ že v místnosti 3x3 jsou ty potvory dvě, z toho jedna z nich na tebe pouští jedovatý dým.
  • michaliuz18
    to chodenie do stvorca je take cudne, potom aj to AI vyzera u toho modreho dinosaura ako z hry z roku 5 pred kristom :D ale jasne je to oldschoolovka urcite vyskusam casom :)
    • trolo
      ano ked bojujes proti jednemu tak ho mozes takto oklamat ale ked bojujes s 2+ tak musis davat bacha aby si sa nedostal do pasce.

ja som sa takto uveznil kluckovanim do kuta a utocili na mna zlava aj zpredu. len tak tak ze som prezil
      • Hanzales
        Však to bylo hned v prvím patře, místůstka se třemi kopijníky ;o) Tam jsem dolezl s celkem malým expem, boť jsem hodně potvor nalákal do toho propadliště a umlátit je tam byl oříšek. Kličkovat dokud to šlo, pak se schovat do výklenku a domlátit je postupně těsně, tak tak, se vším co bylo po ruce.
        Uričitě lepší, než tam vletět a pobít je na tři headshoty s bullet time. Což ovšem neznamená, že se třeba na MaxPayne3 netěším taky :)
        Každopádně výborná hra. DM jsem tehdy viděl hrát kámoše na laptopu s monochromatickým displayem, ale dodnes pamatuju jeho zápal. Já byl ještě mladší a chvíli mi ještě trvalo, než jsem propadl i RPGčkám atp. No a videorecenze klasicky výtečná. Na ty Lukášovy se mi kouká široko daleko nejlépe. Všetky palce hore!
        • trolo
          no hej presne tu miesnost som myslel :-D. odvtedy si davam pozor. este ze ostali len dvaja inac by som to neprezil.
    • Kein
      To je jako kdyby si někdo stěžoval na čtvercovou síť v HOMAM.
    • vyzerá to čudne ale dáva to tým súbojom taktický rozmer
  • MrSanta
    Jak tak čtu ty reakce v diskuzi, tak mám normálně strach se do hry vrátit. Vzhledem k hernímu zahlcení jsem jí akorát testnul, dorazil jsem do druhého patra a wipenul jsem *15*
  • Proč se všichni tvari jako by šlo o neco nového? Tahle hra je jakoby nekdo vybral všechny dungeony treba ze Skyrimu a udelal z nich samostatnou hru. V dungeonech ve Skyrimu byli taky hadanky. Tenhle žanr neni mrtev, jen to proste nekdo vydal v koncentrovane podobě.
    • Co myslíš těmi hádankami ve Skyrimu? Nahrál jsem ho tak 4x víc času než Grimrock a jediný co mi uvízlo v paměti je otáčení nějakýma šutrama, kdy jsem si poprvé řekl že je to fajn zpestření, potom to jen nudilo a ke konci jsem narazil na jeden trochu sofistikovanější.
    • Máš "like" a neptej se za co :-D
  • Dohráno na Hard a OldSchool Mode. Setup protection war,evasion melee rogue,ice mage,earth mage. Zákys na jediné "hádance". Final boss sám o sobě nebyl problém, ale ten trash okolo mě vytáčel *3* Velmi příjemná herní změna v této době.
    • cool story, bež se pochválit mamince a šup zpet do wowka (protection warr lol)
  • diky autore za vyspoilovani všech nepratel a druhu lokaci kteri se ve hre daji potkat *9* takhle už vim jake nepratele potkam na nejnižších patrech a jak tam prostredi bude vypadat, bravo *11*
    • janchor
      Všichni (zvlášť ti z posledních pater) tam rozhodně nejsou.
    • Ale...zas tak moc se nestalo ne? Nepřátelé je to nejmenší na té hře...
      • Druha pulka hry nebo posledni tretina je jenom o nepratelich.
  • Konečně pořádnější recenze, ta psaná stála dost za vyliž p**el. ;-) Nic moc jsem se zní nedozvěděl, jen to, že má autor problém s ovládáním.
  • hitokage
    Celou dobu, co jsem čekal na datum vydání, jsem měl strach o dvě věci: o nízkou obtížnost (hlavně hádanek) a o možný stereotyp. Jsem rád, že jsem se bál zbytečně.

EDIT: War/War/Mage/Rogue - 4. patro
    • s takovou sestavou jsem to dohral, ale ten rogue je takovej divnej, asi je lepsi mit war/war/mage/mage, a oba se zmrazovanim
      • Jo, je pravda, že je lepší mít dva mágy. Doposudmi rogue nic moc extra damage s crossbowem nedává a házet bomby může každý.
        • ja jsem treba roleplayer a nekoukam na to co je nejefektivnejší ale s postavami se umim "stotožnit" a podle toho si taky vybíram partu, treba si u toho domyslim nejaky pribeh, nejake charaktery tech postav a tak. Jinak prisery muzou mit resistance na nejakou magii, rogue je v tomhle univerzalni protoze nikdo nema resistance na fyzicky dmg a navic si muze podle potreby vybirat ruznou munici (když mas luk).
        • Mág mu může očarovat šípy a později dokáže vystřelit 2 najednou, to už je pekný dmg :)
          • Každopádně i tak nedělá takový dmg jako mág/válečník (ale zase dělá na dálku a nebere mu to tolik energie). Případně jde i ze zadních zad používat dýky (Assassination 12 tuším), i když s těmi nemám zkušenosti
          • moc klikání :-)
      • hitokage
        Můj rogue má luk, tak snad s ním časem něco předvede.
    • jsem v 7lvl se stejnou sestavou a od 6lvl to začíná to být dost ošklivé. Jinak 6lvl je větší než se zdá...hóodně větší :-)
  • ...som tu od toho, aby ma chápal kdejaký @tiscali.cz? To musí byť smiešne aj tebe, ni?
    • Veskoslav
      Pokud diskuzní trol, tak to děláš debilně, pokud to myslíš vážně, tak jsi (dosaď si jakoukoliv nadávku)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit