Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl by zájem o nějaký návod pro hru v češtině? Ne místnost po místnosti, ale soubor hintů k jednotlivým hádankám, tedy bez jejich prozrazení.
    • rami.cz
      http://www.eurogamer.cz/articles/cesky-manual-k-legend-of-grimrock
    • Veskoslav
      Slovníček do ruky a sám překládat:)Zase to nejsou kdo ví jak složité, anglicky náročné hádanky:)
      • Tohle není věc jazykové bariéry, ale sem tam se mi stalo, že jsem byl před hádankou ke které byla někde nápověda, třeba v podobě svitku, a já ji nenašel nebo by se nějaká nápověda ze hry dala popsat víc pochopitelněji apod.
        • Veskoslav
          Tak znovu di toho patra a prohledat:)To by se ti příliš ulehčil pochod:-D
    • Ne.
  • Prečo Games.cz kej sce furt games.tiscali.cz? Sa niekam cisnete? Po recenzii na Witcher EE /9/10/ to vidno, ale ešte existujú cz/sk stránky, kde tomu dali 10/10.
    • to je nejaky hlavolam? ja to ješte nerozluštil ale delam na tom *1*
    • kotty
      Koukam, tahle hra zamotala par lidem hlavu takovym zpusobem, ze uz nejsou ani schopni napsat srozumitelny prispevek. *4*
    • Veskoslav
      A co jako? Nepochopil jsem smysl tvého příspěvku.....
  • Keyz
    Když jsem tam viděl ty pavouky tak jsem si vzpomněl jak to tam byla honička :) Šmejdi rychlí.Sranda jak skočí hráči na obličej a přes monitor je vidět ten jeho hnusnej xicht.
    • Veskoslav
      A ten pitomý jed k tomu:-D
  • Keyz
    Dlouhá a kvalitní za zhruba 300 Kč to jsem již dlouho nezažil :)
  • Core
    Díky Janchore, opět excelentní videjko! Houšť a tvrdší kapky.
  • Veskoslav
    Nemá někdo nakreslenou mapu ke 4. patru? Zjistil jsem, že jsem polovinu mapy posunul o dva čtverečky a už mi to nevychází:-D
    • Já mám, chceš scan? :) Používej kompas a nestane se ti to.
      • Veskoslav
        No uvažoval jsem nad tím, že bych poprosíl. Ale nbudu srab. Pojedu znova:-D (Jo kompas mě tolikrát už zahránil:))
        • Bez kompasu mapu neuděláš. Tedy uděláš, ale špatně. Můj mág ho má neustále v ruce, takže na něj vidím furt.
          • Veskoslav
            Já mám u mága louči, protože nikdo jiný nemá volné ruce. Vepředu war štít a kopí, druhý štít a meč, vzadu "Darebák" a vrhací nože (nádobky s jedem či zápalné) a kameny.
    • To se my stávalo taky, ale to bylo ještě za EoB. Teď sem to hrál s automapingem asi už nejsem tak hard-core hráč jako sem býval *13*
      • Veskoslav
        Já na to nemám moc času, tak půl hodinky denně max.
        • S půlhodinkou denně to nedohraješ nikdy. Já jsem level 6 hrál celý den a ještě na druhý den ráno dohrával abych všechno prolezl :-)) a to hraju s mapou...
  • claymen
    Koupil jsem a nevím, jestli jsem neprohloupil. Asi hraju hry kvuli příběhu, pobíhání po dungeonu a několikaminutové souboje s jediným nepřítelem asi nejsou pro mě. To radši Dark Souls. (docela protimluv ohledně toho příběhu :D)
    • me se to treba takhle líbí, príbeh si mužeš domyslet, proste jste parta veznu ktera se snaží prežíť. k čemu omačky okolo, stejne ve vetsine her je pribeh tuctovy a laciny
    • DarkHawk
      Tak to si prohloupil, protože ta hra je fakt nuda.
      • dohrál jsem 4 misi a uninstall
        • Veskoslav
          Tady nejsou mise, ale patra a to je podstatný rozdíl. Mise je jenom jedna. Dokončit to.
          • ale flustrace je stejná :D
            • Vitekb
              Děkuji za pobavení. Potřeboval jsem se zasmát. *1* Zrovna jsem naštvaně vypnul Grimrock kvůli pitomé smrti, ale tenhle příspěvek mi rychle vypomohl od flustrace. *15* Až jsem si téměř pofrusal monitor.
      • DarkHawk
        Asi nejsem typ coby pobíhal celou hru v podzemí. Vždycky když sem hrál RPG a byl v dungeonu, tak sem se vždycky těšil jen na to až uvidím dveře či světlo. A vylezu ven do krasné krajiny s pěkně modrým nebem a hned je ten pocit lepší.:)
        • arx fatalis tiež nieje na povrchu a aká to bola pecka...aj ked ma mrzí že mi to nešlo dokončiť pre nejakú chybu ma to vyhadzovalo z hry pred posledným úsekom : *13*
          • Arx fatalis byl vubec pomerne zabugovanou hrou a co vim, malokdo ji bez navodu dohral. Ale jinak paradni hra.
        • Veskoslav
          No já si rád zavzpomínám na své dětské léta, kdy hry tohoto typu nebyly o obrovském otevřeném světě, ale zatuchlých a nekonečných kobkách plných nepřátel, pastí a hádanek.
          • DarkHawk
            Tak je to pořád ten samý dungeon. I když v katakombách z Diabla sem probíhal nespočet hodin a tam mi nevadilo, že sem v podzemí. Ono taky zaleží jak je ten titul zpracovný. Diablo je tak perfektní, že mi je uplně jedno kde se nacházím, protože tě to baví ať si kdekoliv.:) A stejně ta krajina tam nějak neoplývala přílišnou krásou spíš temnou a drsnou atmosférou. Názvy jako krvavé vřesoviště nebo pohřebiště sester mluví samo za sebe.
            • Jo diablo je dobrá hra, ale jeto trochů jiný žánr. Akční rpg a dungeon crawlery nejsou úplně to stejný a nedají se moc dobře porovnávat. A ještě k diablu 2 nejvíc se my tp libylo při questu taindet sun, ta tma všude kolem.
            • Veskoslav
              Diablo II je zase jiný typ RPG:) Toto můžeš srovnávat třeba se sérií Might & Magic, např. šestý díl se odehrává venku:)Ale to už nebylo ono. Navíc v té době už byla "klasická" RPG typu Diabla či Baldur´s Gate a hráči chtěli vidět své hrdiny v tom, do čeho je oblékli.
      • Veskoslav
        Další co nepochopil, o co téhle hře jde:)Není pro Tebe.
        • rami.cz
          No jo, neni to pro decka :))))
          • DarkHawk
            To sem přehlídl, to bylo na mě? Až na to, že sem starší než ty, podle tvého věku v profilu. Tak váž svá slova.
    • Veskoslav
      Zcela rozdílné hry žánru RPG. Toto je původní typ her žnru RPG, který se smažil před 10ti a více léty. Dark Soul je zástupce akčních RPG.
      • claymen
        Já chápu, že je to nesrovnatelné, asi taky chápu, za co jsem koupil ty mínuska.. Chtěl jsem jenom říct, že pro mě jako jinou věkovou skupinu tato hra prostě není.. Chápu, že to pro někoho může být nostalgický návrat, taky je to v pohodě hratelné, skočil jsem do toho a jel.. Ale prostě je to pro mě asi moc pomalé.. A v podstatě jsem měl pocit, že se nic neděje, neměl jsem ani žádný velký pocit zadostiučinění, když jsem něco vyluštil, když jsem někoho sundal... Prostě v mém případě byla koupě krok vedle. Docela jsem zvědavý jak se vyvrbí double fine adventure, které jsem koupil, i když mě adventury nebaví :D pořád se můžu podívat na dokument..
      • Dungeon crawlery boli akčnou odnožou rpgčiek, v podstate dnešné arpg. Porovnaj si taký dm, ktorý je celý založený na chaotickom realtime klikaní na ikonky zbraní s wizardry, kde tvoje herné rozhodnutia majú vplyv na vývoj dokonca aj v ďalšej časti.
  • s wolfenseina som blbal snads tohto snad nebudem
    • Veskoslav
      Přečetl jsem si to tříkrát, ale stále jsem nepochopil, co jsi tím chtěl říct.
      • holt alpský skank je zřejmě dobrý matroš když z něho udělal prvotřídního šifranta
      • Vitekb
        Můj odhad je, že z Wolfensteina blbl a doufá, že z Grimrocku nebude. Ale je to spíš odhad. *4*
        • kotty
          Z Wolfensteina se ocividne jeste nevzpamatoval *1*
        • Veskoslav
          No já jsem zase přeložil, že u wolfsteina jsem brblal, snad u tohoto nebudu:-DAle tvá verze je pravděpodobnější:)
  • rami.cz
    Uz jsem v levelu 9, konecne. JE TO PARADNI!!!! *14*

EDIT: recenze super :)
    • Kinet1c
      dnes som to dokoncil a da sa to uhrat aj ked skilly rozdelis aj do viac kategorii, len ako 2, ale asi je lepsie sa specializovat ako nie :), trvalo my to skoro 21h, nasiel som 5 artefaktov zo 7, 10/10 iron doors, a 59/71 secret, nie je to naj, ale uz planujem druhu partiu :), a ocakavam, hlavne od ludi naokolo, nejake to dobrodruzstvo, ja by som nieco urobil tiez neskor, ale nejak na to nie som v morrowinde som zacal editorom robit, obrovsky ostrov, dokoncil som povrch, dokoncil som miesto kde bude mesto, take vecsie, urobil som pristav, tzn dokoncil, ked som zacal budovy, uz ma to nebavylo sa stym babrat, takze asi ani toto nebude pre mna, necham to na inych, takych co maju fantaziu pestrejsiu ako ja, dufam teda ze ich bude hodne
      • Hanzales
        To by chtělo vždycky nějaký tým a navzájem se povzbuzovat a podporovat. Taky jsem zkoušel nějaké mapky (HL, Q3), ale nikdy jsem sám nic pořádně nedodělal. Na jednoho je to hodně roboty a chce to taky hodně času. Můj sen je mít právě ten čas, hafo peněz, pár zapálených lidí, vzít UDK a zpachtit "System Shock Rebirth" Ty výjevy zatuchlé lodě s namodralou tmou a zeleným sajrajtem a radiací, potvorama plazícíma se ze všech koutů, našlapané zbraně, upgrady všecho možného, system hi-tech cyberpunk, roboti nespočetných kombinací, samozřejmě řádně potrhlá AI (shodan), žádné terminály ala bioshock, člověk by prostě našel novou zbraň, součástky našel v nějakém skladu a pak to pěkně na tech podlaží upgradoval, měl by z toho šílenou radost a hned by si to běžel vyzkoušet na jiné podlaží, zamožené zmutovanou posádkou ;) Bylo by to těžké, depresivní, promyšlené, dlouhé a dost už bylo toho fantazírování no.... :/ Jen si říkám, že dneska je tolik technických možností vzít všechny ty herní perly a využít potenciál dnešního herního HW, jen na to nikdo nemá koule. Tak nějak právě doufám, že třeba ten kickstarter dříve či později něco přinese právě pro ty zapálenější hráče a bude tu "konkurence" pro ty velkorozpočtové "přes kopírák" slátaniny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit