Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kdy bude svatba?
  • Ristoro
    Ono v některých případech sedí spíše User review, než od redaktorů. CoD Ghosts tam má myslím kolem 70-80 a od uživatelů kolem 20-30, což sedí :D.
  • Mart9
    Už jsem si chtěl rýpnout, ale protože má tady Tomb Raider 7/10 a na metacritic naprosto zaslouženě 86, dávám +1
  • Dexikovicek
    Ani mi tak nevadí, že LEGO Hobbit neobsahuje více nových funkcí. Nejvíce mi vadí absence humoru. U LEGO Pána prstenů jsme se alespoň několikrát od srdce zasmáli. Tady ani jednou. *13*
  • No 10 asi ne, ale 5 je taky zcestne. Je fakt dobre, ze sem dali to hodnoceni Metacritics. Alespon je videt, jak jsou casto uplne mimo realitu.
  • Fascinuje mě, jak se z diskuse o lego hře snadno sklouzne k tomu jaká je definice feminismu :D *8*
  • Trisska
    Nesouhlasím s hodnocením, to zas určitě hodnotil někdo koho bavěj akorát střílečky. *7* Za mě jednoznačně 10 a možná i nominace na hru roku, jelikoš pochybuji že letos vydaj ještě něco lepšího. A všechny LEGO hry jsou skvělí!!!
  • Lego hry proste definuji svuj vlastni zanr. Strilecky jsou si take podobne i kdyz maji ruzne prostredi. Na tom nic spatneho neni, kdyz je o to zajem. Nekomu to vadit muze, ale to je subjektivni zalezitost. To by pak nekdo mohl kritizovat hry i za to, ze jsou originalni a inovativni. Je dobre rozlisovat mezi spatnym a mezi tim, co se mi nelibi.
  • Mart9
    Neboj, on taky dojde do fáze, kdy nebude říkat moje mladá, ale moje stará *2*
  • sarkasmus do diskuse nepatri
  • Místo pindaní jmenuj jednu. A bodla by nějaká skutečně uznávaná osobnost na vědecké scéně. To, že o sobě nějaká amatérská šovinistka bude tvrdit, že je feministka a napíše ničím nepodložený manifest, ve kterém tvrdí, že by bylo dobré zavřít muže do gulagu, z ní skutečně ještě feministku nedělá.
    Jak troufalé jsou snahy vybruslit z diskuze jako "odborník" frází, "doporučuji si o tom něco přečíst", a přitom sám vědět prdlajz. Doporučím něco tobě:
    - Feminist anthropology :past, present, and future. Edited by Pamela L. Geller - Miranda K. Stockett. Philadelphia: University of Pennsylvania Press, 2006. xvi, 226 s. ISBN 0-8122-3940-7.
    - Gender in cross-cultural perspective. Edited by Caroline Brettell - Carolyn Fishel Sargent. Englewood Cliffs, N.J.: Prentice Hall, 1993. viii, 504. ISBN 0-13-352048-X.
    - Dívčí válka s ideologií :klasické texty angloamerického feministického myšlení. Edited by Libora Oates-Indruchová, Translated by Hana Hájková. Vyd. 1. Praha: Sociologické nakladatelství, 1998. 304 s. ISBN 80-85850-67-2.
    - BUTLER, Judith. Feminizmus a podrývanie identity. 1. vyd. Bratislava: Aspekt, 2003. 222 s. ISBN 80-85549-41-7
  • Neblbni!
    Náhodou s tím přestanou a nebude tu mít smysl nadále chodit.
  • God-of-War
    Závidíš mu? *3*
  • Na vytýkání repetitivnosti nevidím nic špatného a LEGO hry si to rozhodně zaslouží. Assassin's Creed má aspoň vždy podobné zasazení, ale když se Star Wars, Indiana Jones a Batman hrají skoro stejně, tak asi někde bude problém.
  • Ristoro
    Možná je to tím, že my fanoušci chceme v podstatě to samé :D. Neříkám, že by se nemohly vyvíjet herní principy, ale základ hry (infiltrovat, pronásledovat, velké města, volnost pohybu) chce většina pořád stejný. A ti co to hru nemají rádi prostě budou říkat, že je to pořád to samé :D. Pojďme vyčítat takové Forze, že se tam pořád jezdí v autech....
  • Ristoro
    Přesně tak. Ještě i dneska bych si to klidně sjel. Na svoji dobu to byla strašná bomba.
  • Dildo_Vagins
    To pochybuju, protože jak jsem se zmínil o pluskování, tak z ničeho nic pluskování a mínuskování přestalo :D Známe svoje lidi...
  • sarkazmus aktualnim pomerem 14/4 nepoznala vetsina lidi
  • Ty pluskase daji vysvetlit jednoduse nekdo jak jede tak postupne retezem haze na vsechny komentare se kteryma souhlasi +ko kdyz to udelaji 3 lidi tak to udela +3
  • Hádate sa tu nad legom jak malé deti :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit