-
Jsem to tu sledoval a během pár sekund na všech tvejch komentech +3 LOL, to nedělej aspoň tak okatě, když už to musíš dělat... A ty sis se pro změnu rozhodl nereagovat na tu podstatnější část textu viď ?Moralisto...
-
Co to mektáš pro změnu? To tu taky dlouho nebylo, nechceš ještě někoho Dildíku Vaginsi obvinit, že je Veskoslav? *7*
-
Jo a Veskoslave, naklikej si plusů kolik chceš, pravdu to nezmění, došli ti holt argumenty, tak si to musíš vynahradit aspoň přes proxynu viď ?
-
Aha. Takže když jsi minule ty nepoznal zcela očividný sarkasmus v diskuzi, tak to nemáš v palici taky v pořádku? Fajn vědět;)
-
A proč bych psal, že jsi rasista ? To máš v tý palici nějaký pomatený ne ?
-
:-D Ano ještě řekni, že jsem rasista a je to komplet;)
-
Právěže Star Wars byl úplně nejlepší... Doteď si tu hru sjedu s malým bráchou
-
Rýpat do GTA, které má sice stále stejné východisko (hra na mafiána v otevřeném světě), ale v každém díle zpracované na úplně jiné úrovni, v souvislosti s nekonečně se točícím mlýnkem na Lego kostičky od TT... Ale no tak.
-
Čerstvě zamilovaný?
-
+1!!!
-
moje mladá se u toho bavila a nestěžovala si, což je pro mě důležitější, než zmiňované recenze...;)
-
Jako že žena nemůže rozumět herní scéně? Co je to za píčovinu? Jestli jsi to myslel takhle, tak asi jediná žena, co ti dá polibek bude tvoje matka a babča, bo takové tupé názory jsem už fakt dlouho neslyšel a to říkám jako člověk, co by feministky věšel na každou lampu.
-
Aha, takze nove kvesty/mise jsou inovace. Ok, to jsem netusil.
-
Tak ta blbost filmového Hobita je asi nakažlivá...
-
jj star wars byl nuda , marvel taky moc nebral,ale po piratech dalsi dobrej dil hl tedy ve dvou
-
To jsou kecy bože. GTA ma x variací questů. V AC máš tři. Vyslechni, zabij, sleduj, Tohle obhajují jen největší idioti..
-
Nemyslím si, že recenze musí být jen pro zaryté fanoušky Lego her. Já jsem jich pár hrál, ale každá další mě díky stejné hratelnosti bavila méně a méně až v mých očích upadli do průměrnosti a dál se o ně nezajímám. Proto bych i souhlasil s recenzentkou a jejím verdiktem, navzdory tomu, že je to žena a herní scéně z této pozice tak logicky nemůže rozumět.
-
A ono to vadi? GTA je taky porad stejne od prvniho dilu, jen se od trojky zmenil pohled kamery. A neznam nikoho, kdo by si na tu monotonnost stezoval a prodeje hovori za vse. Ostatne u toho AC taktez.
-
Hej, ale pri CoDku a assassinovi je to vycitanie v pohode?
-
A ono je třeba vyčítat, že Assasins Creed je pořád o tom samém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta hra je naprosto stejná jako předchozí díly, žádné změny v hratelnosti. To už Fifa, Nhl má více změn, proto je dobré, že to píše ničím nezaujatý pisálek. Vzpamatujte se.