Přejít na výpis diskuzí
Letecké souboje vám přináší červencovou betu World of Warplanes
11.6.2013 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Rusove si snima taky neberou servitky ... jestli trochu rusky umis, tak si pocti ... nekolikrat sem tam videl posty, kde je vylozene tisice lidi poslali do <>e, protoze jednoduse zverejnovali zcela evidentni lzi o tom, jak veci fungujou.
Kdyz na eu serveru napises neco, co se jim nelibi (a klidne ve vsi slusnosti) tak to v lepsim pripade jen smaznou, ale klido za to dostanes ban.
Mimochodem, wotko je asi hra s nejvetsim poctem cenzoru. -
já bych řek že na připomínky ruský komunyti i celkem rágují ale evropu a zbytek světa ignorují
-
Lode se budou pizlat na 30m - proste vystrelis salvu ze svych 30ti del ... a uvidis jak cili ubylo ... 10hp ... a to bude tak vsechno. Sak se podivej na tanky ... nekdy pred 2ma rokama slibovali, ze s fyzikou bude mozny tanku ustrelit trebas vez ... a ....hwno.
-
Tou odladenou hrou myslis nefunkcni spotting, a mm? Nebo ti prijde OK, kdyz dostanes 10x za sebou s tier3 tankem v zakladu tier 6 protivniky ...? Statisice lidi svoji plnou garaz davno opustili, sam mam ve wotku mozna 50 tanku v garazi ... a uz rok a pul to defakto hraju jen kdyz me nekdo ukeca => tak jednou za mesic. Pokazdy zjistim, ze to funguje cim dal hur, je to cim dal narocnejsi na HW (a nikde to neni videt) a zakladni bugy dal zustavaji ...
Sak ti idioti nejsou shopni ani takovy detaily, jako pridat do cety tier, abych nemusel porad zkoumat co to je zakrabici, pripadne pridat filtr na tier tanku, abych nemusel rolovat pres tech 50 v liste ... a hledat neco odpovidajiciho. -
"byla obrovským úspěchem a my jsme na jejím základě implementovali do hry mnoho věcí na základě hráčské odezvy"
lol ... kdo vi jakym zpusobem resi WG hracsky pripominky, tak se musi valet pod klavesnici ... tak se neumlatte smichy ... -
nejhorší je že i ty tanky co si nevymysleli mají většinu charakteristik vymyšlených
-
http://www.youtube.com/watch?v=A8KZiwFuYZU tady ho máš i na hýbacích obrázacích z reálu. Komentáři sice nerozumím, ale snad není podstatný. Teď mi najdi dobové video britských stíhačů tier 5-10 z WoT. http://wiki.worldoftanks.com/Tortoise Jen tenhle byl skutečně postaven v několika kusech navíc až 1947, nicméně pochybuji, že to bylo nasazeno. To samé modifikace Churchila. Zbytek jsou jen fáze želvy, které ani nebyly postaveny. Max na papíře. To mi na WoT vadí nejvíc. Těch sci-fi tanků je tam každým updatem víc a víc. Jsem zvědav, kdy se objeví Rattle nebo Mamoth z C&C až někde najdou zase nějakou "zaručenou" skycu tanku, který byl možná ve vývoji.
-
maji tam byt spolecne bitvy pod woeld war co sem naposledy cetl takze ano, letadla budou hazet bomby na tanky a na lode atd...ale vzhledem k tom uze tam stalo i neco jako ze bude 80 vs 80 tanku na jedne mape jak to je s lodema to netusim.
-
To vypadá jako catalina na steroidech. *4*
-
http://www.2i.cz/35d785af7c
Jedno letadlo z WT:) -
Co myslis, ze ve WT nebudou premiove tanky a veci co pudou jenom za penize. Jste tady na meko a jeste jste ty tanky ani nehraly. Kolik slibu uz lidi od developeru slyseli a pak jenom ..... viz Colonial Marines. Tedy si pockam az se to bude dat hrat a pak se uvidi. Uvidite, ze i oni budou balancovat v patchich tanky. Si nemyslete, ze ted je nastavi a tak to zustane navzdycky.
-
Vřele všichni přejdou od WoT, protože od VI. a výše je to bez kreditů takřka nehratelná, sehnat partu schopných lidí je těžší než postavit Mount Everest z kostek Lega. Každý spratek, má tank, co obyčejný člověk "shání" měsíce, on ho má díky click, click. O grafickém zpracování, kdy místo toho, aby zapracovali na poškození, výbuchy, nové mapy atd. Tak hází nové stanky (srračka Tanky) místo toho, aby makali na těch starých. Ta hra není špatná, ale to co se z ní stalo je obyčejná pračka na prachy, která po pár zápasech naprosto přestane bavit, protože vyváženost této hry je asi taková, že snazší je vyvážit nevyvážitelné závaží než ten paskvil, co se stal z WoT.
-
WoT dopadlo presne tak jak jsem predpovidal budou ladit nesmysly a pridavat hromadu tanku az to bude nehratelny.Samej prototyp a nebo tanky ze 70. let .Fakt bych se nedivil kdyby tam nacpali Merkava Mk4 ci M1A2 Abrams ci LeClerc nebo T2000 Black Eagle.A jejich system nakupu premiovych tanku tuhle hru shodil taky na kolena.Udelali to ze si je hnedka koupi i petilety decka kterym kredit vobstaraj rodice a oni si z fleku koupi IS8 nebo ja nevim Loewe ci T34 aniz by prosli od zacatku vlastnim vyhravanim a prohavanim a ziskavanim zkusenosti a hlavne o tom o cem ta hra je a to o teamove praci a strategii a ne o tom ze jedu a hotovo a starejte se ostatni jak umite o hru a kdyz nahodou zdechnu nebo prohrajem tak vsem vynadam ze to neumej hrat a ze jsou taci nebo onaci ze mu chudakovi nepomohli.Ne proste WoT jde update od update pomalu k bodu mrazu.Je to smutny pohled.Tuhle hru jsem si na zacatku kdyz jsem ji zacal hrat zamiloval protoze tam byly klasicky tanky co brazdily bojiste ve svetovych valkach ale co tam je ted to je neuveritelny chaos a zmet cehosi.Clovek uz ani nevi kam kterej tank trefit pac si to ani nemuze nikdy zapamatovat pri tom mnozstvi.Je mi po prvnich verzich WoT velmi smutno.Doufam ze WT me mile potesi.
-
I rychlost přidávání map do WoT je hrůzná, WT hraju jen chvíli, ale během ní se objevilo tolik nových map co je v WoT dohromady v celé hře. Jezdit tisíce her pořád na stejné mapě je další impuls k přestěhování garáže ke konkurenci.
-
Velkou šanci porazit? Mám pocit, že porazilo. Co se týče letadel, tak je WT hodně vpředu. U tanků je to zatím opačně, ale pokud bude možné nastavit reálnost/arkádu, tak půjde WoT do kopru. X let nevymysleli nic převratného co se týče hratelnosti. Stále je to 15vs15 různých tanků, ale že by šlo bojovat jako v WT národ vs národ nebo přidávat smysluplné herní mody typu objectives nebo i coop stále vázne. Jediné co se děje, tak je vylepšování vzhledu a přidávání tanků, kde jich je čím dál víc sci-fi (to je asi největší důvod, proč zůstávám na nižších tierech, kde to hyzdí jen frantíci). Od 5 výš je to jeden prototyp vedle druhého nebo jen oživlá skyca.
Jinak by mě zajímalo proč je tu každou chvíli článek o tomto nesmyslu a o poznání kvalitnějším War Thunder téměř nic. -
WT má u letadel velkou šanci porazit WoWp. Ovšem co se týče tanků, tam to pro ně nevidím moc růžově. Komu se bude chtít svoji pracně vybavenou garáž opustit, zvlášť když WoT má nějaký ten pátek náskok a hru už trochu odladil
-
No já doufám, že tam budou jak rozdělené tak spojené bitvy ... stejně jak už teď mají 3 různé mody pro letadla.
V tom spojeném modu by se aspoň ukázalo jak teamově hráči hrajou ... jinak máme věci jako protiletadlové děla, které by chránili tanky a těžké dělostřelectvo, které by mohlo střílet i na lodě ...
V BF 1942 taky byli lodě, tanky a letadla na jedné mapě ... -
to je holt valka
-
z WT se začíná stávat druhé WOP ! :/
-
Spojeny to nebude, protoze by to nevybalancovali. Jak budes strilet z tanku po letadlech?
Pak ti hodi 250kg bombu na hlavu a je po tobe. Lode ti napali salvu 406mm (16") granatu a je po tobe. JAk budes strilet po lodich z tanku? Ted se nadava ve wot na delostrelectvo. Co pak budete rikat na salvy z lodi.