Letošní ceny Golden Joystick Awards ovládlo studio Larian
-
Díval ses na nohy?
-
ano, je to hlavní. Vždy je to hlavní cena kritiků u každé ankety, to snad nikdo nemůže rozporovat. Navíc ta čtenářská anketa byla ukončena 30. října, takže tři dny po vydání AW2.
https://www.gamesradar.com/goldenjoystickawards/
Witcher 3 vyhrál cenu kritiků, MGS V vyhrál cenu lidí. Jinak obě ankety vyhrál loni třeba ER.
Jinak o AW2 se bude mluvit roky, BG3 je výborná hra, AW2 je blíže hernímu umění, proto je to zasloužené GOTY 2023.
-
Myslíš že cena "jurinalistů" je to hlavní? BG vyhrálo na celé čáře. To dosáhlo podobných výsledků jako Witcher 3.
I kdyby BG nevyhrál nic, a bylo by jasné že jsme jako komunita selhaly, hra má takový úspěch o kterém se Alanovi může jen zdát. Za 10 let se to pořád bude hrát a lidi budou tvořit desítky modů denně. Na Alana, ikdyž je to velice slušná hororovka, si nikdo nevzpomene za půl roku.
-
Bravo 👏👏. Nikdo si to nezaslouží víc než BG3.
-
Vysoce subjektivní záležitost. Pro mě letos hra roku jednoznačně Alan Wake 2 (ano, hrál jsem i Zeldu a BG 3).
-
Pokud si někdo Nejlepší ztvárnění vedlejší postavy za BG3 zaslouží, tak rozhodně Amelia Tyler. Výkon, který podává Neil Newbon se nijak neliší od dalších postav.
-
Já myslím, že jsou spokojený. Samotné je zaskočil takový úspěch.
-
Bradavice kde?
-
To nasere, tolik cen ale hlavní jim vyfoukne Alan Wake.