Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Díky za odkaz, jak bude trochu čas, tak mrknu.

Jen jsem chtěl, aby nevznikl nějaký omyl... Mě v zásadě Grygarův názor nevadí a i když bych se pod jeho článek podepsat nemohl, nemám s ním zásadní problém. Ale taky nemám pocit, že by tímto svým veřejně známým postojem něčemu pomohl a že by po takovémto názoru byla mezi ženami poptávka.

Ale kdyby to mělo v budoucnu znamenat méně bikinových barbarek tak klidně jen houšť a větší kapky. Ale přesvědčený o tom rozhodně nejsem.
  • martin.mares.984
    Me to uz ani neprekvapuje... co take cekat od skupiny lidi, kteri jako argument, proc hraji radeji za zenske avatary, uvadeji jako hlavni duvod: "ze je prijemny koukat pri hrani, jak se krouti zenskej zadek".
  • Divím se, že vám to tak vaří krev. Lukášovy názory každej už musí znát odsud, no někdo se s nima třeba ztotožní..
    Bylo jasný, jak ten článek dopadne, takže opravdu nevidím nic novýho. Bouře ve sklenici vody.
  • Rhulad
    Proč ta kritika? Já myslím, že vím. Současná generace hráčů jsou zapšklé papriky, kteří ani nesmočili, proto mají problém akceptovat ženské plemeno. Je potřeba vystřídat nesympatické ksichty ala pan šablonovitý Shepard něčím neokoukaným a nějaká ta hrdinka by mohla přinést kýžené osvěžení herní scény, samozřejmě NE další Lara Croft...
  • yenda1
    díky, mrknu na to.
  • Podle mě tohle většina žen-hráček vůbec neřeší.
  • Kdyz me nedavna udalost donutila tahnout alternator v batohu napric republikou za pomoci organizace "Cekej Dlouho", zakoupil jsem si ten plevel... "meeeeh", prvnich cca 20 stranek mi znechutilo zbytek ... ta "originalita" busi do oci... ja chci starej level a zadnou radoby vypocenou vynucenou datlovinu do klavesnice ... jeste ze mam stahnutou prvni stovku levelu, tak muzu odhalovat "prehlidnuty" speky ... (a v tom je problem "staryho" vs. "novyho" - "novej" level uz nema ten skrytej vtip a humor)...
  • yenda1
    V čem jsi zpátečnický? Nebo přesněji v čem jste "vy hráči" zpátečničtí?
  • Chim
    Jestli on Grygar nedělá spíš ženám těmito články tak trochu medvědí službu... Docela by mě zajímal názor na toto nějakých žen, které se tady občas taky potulují.
  • kubi-wan
    Smutný, jak počet lidí, co se jim nelíbí tvůj příspěvek, přesně ukazuje, jak zaostalí a zpátečnický my hráči jsme.
  • Vo tom, že jsou holky hrozný chudinky, že je hráči šikanujou a že nemaj co hrát.
  • "Feminismus vidí východisko především v postupné změně nahlížení jedinců na daný problém a v odmítání rozdílných sociálních rolí žen a mužů. Obě pohlaví by měla tyto stereotypy prolamovat, sociální role zbavit jejich protikladnosti a naopak brát v úvahu společné prvky. Tyto stereotypy představují neviditelné překážky, které brání ženám postoupit v kariéře."

Tedy ve zkratce: Neexistují sociální role, žena a muž jsou si ve všem rovni, žena rozhodně není určena na rození a vychovávání dětí (ó, jak úražlivé) a může se tak plně soustředit na kariéru. Pro dnešní mladé holky je kariéra všechno, tak, jak jí to úspěšně naservírovala dnešní pokřivená moderní společnost. V době budoucí nebudou existovat žádné ženy, budou to ženo-muži, lačnící po kariéře a úspěchu, děcka se budou rodit ze zkumavky někde v laboratořích, aby nezacláněly ženám v životních metách. Tak to bude, těšte se na to. Smát se těď můžete jak chcete.
  • Nejvetsi zlo jsou chytraci, kteri sice vubec nechapou podstatu feminismu, ale to jim nebrani o tom vymyslet nejake pohadky uplne padle na hlavu *7* Delas ostudu sve prezdivce...
  • Jo, je to tak, děsivá kombinace.
  • Grygar= Hipster level : Feminista
  • martin.mares.984
    Clanek od Grygara byl fajn! Neco podobneho jsem si od redakce pral, protoze je to tema nad kterym posledni dobou sam dost premyslim... takze spokojenost. Herni komunita uz se musi posunout nekam dal, privitat hracky s otevrenou naruci, dat jim kvalitni zenske postavy bez unavne vsudypritomne objektifikace a to same plati pro herni prumysl a vyvojarky - staci se podivat na jmena jako Amy Henig nebo Jade Raymond a kam to dotahly! Zeny maji potencial svet videoher obohatit, jen je potreba jim "podat ruku" a pootevrit dvere... V tom je vyhoda staro-noveho LEVELu, ze je tam presne prostor pro takove typy obsahove "hlubsich" clanku.

To same Rybkuv clanek - kdo se o tema zajima, vi sve - v soucasnosti je mezi zenami hodne popularni fitbox nebo i normalni box misto vsemoznych aerobicu apod. Je to mnohem zdravejsi nez lecjake diety, pouzitelne v praxi a navic to paradane formuje telo - takovy Michael Olajide Jr. v Aerospace s tim slavi nemale uspechy!

Cisty design je nadcasova zalezitost, navic je ted momentalne nebyvale v kurzu, takze rozhodne nemenit!

Diky redakci za dalsi fajn cislo, zatim jsem na zacatku, ale zbytek se bude cist doufam stejne dobre! Snad LEVEL proda cim dal vic a vic vytisku!
  • Ano, feminismus je největší zlo. Snaží se zničit základní premisu, že ženy a muži jsou odlišní. Staví ženy na stranu mužů, neutralizuje rozdílnost pohlaví a tlačí tímto genderovým rovnostářstvím muže do nejisté pozice. Je to zhouba dnešní doby.
  • Jack1947
    Jasne, v poho ja te chapu jen... jsem podotkl

Hele, tohleto je hodne propirane tema kazdou chvily a nazory jsou ruzne na to...
    Tim chci rict ze ja bych asi nebyl nejlepsi osoba kdo by to mel s nekym rozebirat.
    Pokud de o me at kazdy dela co ho bavi, nezavisle na pohlavi a pokud ma schopnosti pokud to chce delat nikdo by mu nemel do toho kecat. Vice asi svou troskou bohuzel neprispeju.
    *3*
  • nechtěl jsem tím říct že dívky nemohu dělat bojové umění. na tomhle příkladu je ale zase vidět jak feministické myšlení může brát lidem vlastní identitu (tím příkladem myslím rozpor v článku, ne že by lukostřelkyně měla narušenou identitu. mám spolužačku které sportovně střílí z palných zbraní a je úplně normální). jsi dobrá v bojovém umění nebo lukostřelbě -> jsi silná a bojuješ proti předsudkům, kupuješ si růžové věci a díváš se na romantické filmy -> společnost tě zmanipulovala a žiješ podle stereotypů. já se tím nesnažím říct, že každá holka nosí růžovou barvu, ale i ta lukostřelkyně podle mě není ve všem stejná jako opačné pohlaví, jenom protože dělá "mužský sport". ve světě bez předsudků si dívka může vybrat čím chce být, i když je to třeba věc charakteristická pro muže. ale ve feministickém světě bez předsudků nemůže být sama sebou, nemůže rozvíjet vlastní identitu, ale musí být stejná jako ten chlap, a z druhé strany to platí úplně stejně. feminismus se nesnaží o stejné možnosti, ale aby obě pohlaví byla stejná, a tak se snaží odstranit všechny "holčičí" a "klučičí" věci ze světa. muž a žena jsou od přírody v různých věcech odlišní, ve svobodě můžou rozvíjet své vlastnosti které souvisí s jejich pohlavím a zároveň si vybrat vlastní život. feminismus ale protestuje proti rozdílům a zakazuje lidem aby byli sami sebou.

to je poprvé co se o takových věcech bavím a nejsem si jistý jestli se dokážu správně vyjádřit, ale snad jsi pochopil moji základní myšlenku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit