Přejít na výpis diskuzí
LEVEL 244 mluví s Davidem Brabenem i s youtubery
21.7.2014 | Inzerce
228 příspěvků
-
No tak bude no, tak si ho kupuj, co tam máš dál? Ještě nějaké hezké nadávky? Umíš něco jiného když má někdo na to jiný názor?
-
To neni tak snadne bundly jsou jen pro jednotlivce,nesmi se to kupovat ve velkem a prodavat,
to by tak mohl delat kazdy a navic uz davno zrusili keye a je to vazane na ucet.
Kvuli chytrakum co prodavali bf 3 za "velkou slevu" 500,kdyz to v bundlu stalo 100. -
Co to mektáš ty? Prý přesvědčovat, co věta to nesmysl.
-
Jentak redakci
- osobně nejsem předplatitelem a koupuji si Váš časopis vždy vyloženě kvůli nějakému taháku - rozhovoru, retro tématu apod. (naposledy tedy Sine Mora - nechápu jak jsem to mohl minout).. Nejsme ovšem ani Vaše cílová skupina. Předplatitelé jsou domnívám se (žádnou statistiku jsem nikde nečetl) náctiletí. Berou plné hry jako velmi příjemný bonus, stejně jako já v jejich věku. Každý měsíc mi časopis o počítačových hrách dělal malé vánoce (skutečně) a jakákoliv sebestarší hra, byla nakonec "dopařena", abych se o zážitky z ní mohl dělit s kamarády, kteří ji měli jednoduše v ten daný měsíc také. Proto si myslím, že rozhodnutí o zrušení plných her (přidané hodnoty) může vést k přechodu pravidelných čtenářů ke konkurenci. Vedete skvělý web a časopis se Vám podařilo vzkřísit a omladit vskutku zdařile, proto doufám že se tak nestane.
Přeji hezký den. -
Nebrečím a s čím bych se měl smířit ... smířim se s tím že blbeččci co rádi kecaj blbosti budou zabanováni (škoda že né permanentně) smířil jsem se s tím že se nedá svítit ale Level tu bude. To je jisté.
-
No ono když ti 50% časopisu tvoří reklamy a děti slyší na 4 hry ZDARMA (co na tom, že většinu už minimálně jednou dávaly, ostatní v Humble za Euro a samé tuctovky), tak se není čemu divit, že Score pořád má peníze. A kupovat si papírový časopis v dnešní hře kvůli hře může opravdu jenom pako.
P.S: Jestli opravdu považuješ Dead Space a Fable za kvalitní přílohu u nového čísla, která stojí za tu 100 Kč navíc, tak ti to brát nebudu. -
Zajímavé... Score má už tolik let 5 plných her při ceně 200 Kč, Level za stovku neutáhne ani jednu indiovku, kterých koupím v bundlu 5 za jeden doláč? Podle mě se nad Levelem opět vznáší umíráček a Score ho válcuje, což ostatně není nic nového, takhle to bylo vždycky... *6* Jak by řekl Pepa, už aby vyšlo nové Score - to bude panečku nášup! *4*
-
O tom jaký si machr nás nemusíš přesvědčovat ty piráte - multinickoidní skoro by se dalo říct že si to nejhorší a kombinace toho co vůbec mohlo vzniknout.
Tedy jestli to je pravda... -
A ještu tu o Karkulce, tu já mám nejraděj.
-
Netuším co to mektáš, ale já napsal pod Level snad poprvé, rozhodně letos. Chápu že tě štve, co jsem napsal, ale je to realita. Já Level kupoval rozhodně dřív než ty tipuju a nedávno jsem prodal obrovskou sbírku časopisů.. Level, Score, Gamestar atd.
-
Což právě Level nedělá. Zaprvé většina recenzí, co tam je, tak buď na netu je v omezené míře nebo není vůbec a zbytek článků od rozhovorů až po Retro na netu není. A občas je fajn nechat odpočinout oči od monitoru a mít v ruce papír. A ano, některé témata jsou v angličtině, ale ruku na srdce, já si to přeložím, ale co ten zbytek?
-
na netu to najdeš, ale ne v češtině
-
Tak nějak...
-
Jn, fapují nad tím asi dost často. (syndrom Jdho koukám je silný celkem).
-
Papírové časopisy jsou mrtvé, pokud budou kopírovat web. Z mého pohledu nemá moc smysl psát na papír recenze her. Naopak má smysl psát na papír rozhovory, analýzy, prostě delší články nebo takové, co nejsou až tak časové závislé jako recenze, kterých jsou navíc všude tuny.
Zrušení plné hry mě vůbec nepálí -
Skill alias Predator alias xxx...A do toho Pullo co píše to samé už pod X-tý článek o LEVELu.Baví Vás to asi hodně co.
-
Přesně tak...
-
Ale jo, teď Level uvítám aby bylo na latře co číst.