Přejít na výpis diskuzí
LEVEL 244 mluví s Davidem Brabenem i s youtubery
21.7.2014 | Inzerce
228 příspěvků
-
Takze ban pro Jacka nebude? Zase ta slepa spravedlnost.Redakce se zase vyznamenala.
-
čísla mluví jasně, hrát si na herní časopis pro dospělé je blbost. Podobné časopisy jsem si kupoval taky jen jako děcko..
-
Konečně zrušená hra. *5*
Ušetřím si práci s vymýšlením hádanek při darovaní. -
A nebo zpoplatněný.
-
když už, tak lepší model by byl dát ten bonusovej obsah sem na web jako spoplatnenej
-
Předně o tobě jsem nic nenapsal tak nevím proč se ptáš a pak, mě k tomu dohnali ale s partou nýmadnů se nemá smysl hádat ty umí jen křičet kopat a a nadávat. Takže si užijte, tu chvíly co vám zbývá a ahoj.
-
Klid ja se jen zeptal! *15* Ted svuj koment na hore o mire agrese absolutne vyjadrujes *4*
PS: Ja te neprovokuju. -
On každému nadává protože všichni nechtějí kupovat Level...
-
To ze Level prestal davat hru zdarma mi nevadi. Stejne mi z tak z 5 kodu 2 nefungovaly *1* To vem cert. Ale ze snizi ani trochu cenu, to je celkem skandal imho.
-
Opravdu jsi ukázal svou velikost a inteligenci. Sám jsi asi děcko, které musí počkat až mu na to předplatné dají rodiče. Tak čekej a nadávej si u toho...
-
Jack1947 ty jsi co za internetovou chudinku, že tady každému jen nadáváš?
-
Mám ti vykat? proč bych měl a jak jsem tě urazil ty se navážíš do mně a mně je u prdelle že mi smažou reakci která ale byla tvoje a je to vlákno se to popisovalo v připomínkách že je návazné a s tím se nedá nic dělat.
Nechápu proč na mně reaguješ když to je jen provokace a ti se s tím bavíš. Měl jsem asi 3x Ban tak klid. Na 3dny protože jsem se dohadoval o hovně s podobnými individui ( a jednou napsal necezurovatelné slovo). -
Tak jestli ty nedostanes aspon na jeden den ban tak newim kde je spravedlnost *1* A nechapu proc me urazis a tykas mi ?!
-
Ty umíš taky něco jiného... než kecat hlouposti co. Blbeččci je nadávka tak to sry. Myslel jsem něco většího třeba kretéén a mrdkožrout je to tak lepší? Já si ho předplatím až budu moct a zase se zasměju nad tvou ubohostí.
Fakt děti, tohleto. *7* -
"koupuji si" no nejsem já fakt jelito :D Jestli takhle odpovídám na maily, tak to potěš :D
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZA5wJzkzXUg