Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Věř tomu, že je vás sakra málo.
  • Jack1947
    Máš zajimavej pohled na slovo podraz, když to nevěděli tak co jím zbývalo. Prostě se to nák vyvrbylo no., a výsledek je že budem bez plné hry (kdybych to věděl dřív vždy bych si všechny hry aktivoval a hrál ale nebyla chut no).
  • Protoze konkurecne ma neustalou potrebu zakladat tady ucty a psat kraviny. To je cele. Ignoruj to.
  • Fordzy
    Začněte vydávat Level ve formátu mini za cenu kolem 60 Kč. A hned si vás předplatím. Kupovat časopis bez hry za 99 Kč je moc drahej špás.
  • Jack1947
    Né si mimo, mám to tady jako práci. Notně podplacenou a za co bych měl být banován a permaban dát nejde to už se to tady řešilo. Takže když mně někde otravuje a první mi nadává tak to je v pořádku ne, občas něco napíšu na okraj a jinak co... zalez zpátky do díry a neprud.
  • Draken69CZ
    Trefný, ale nemám předplaceno :D tak si je měli nechat na další měsíce. Já do nich nechci rejt jen jsem se zeptal. Na jednu stranu je to trochu podraz na druhou se to dá chápat, ale ty finanční poměry ve fungování LEVELu by mě opravdu zajímali.
  • Mart9
    No tak teď máš tři, takže dvě vrať.
  • Draken69CZ
    Ano (pokud se něco nezvrtne), ale když si to předpláceli tak s vědomím že u každého čísla bude hra nebo tam byla nějaká poznámka že se to může změnit? Kouknul jsem se a vyloženě je tam uvedeno "Každý měsíc nová plná hra". Takže?
  • zdeeneek
    Hele, ja bych nekoho neodsuzoval za to, ze mu jde u casaku primarne o hry. Tezko muzes ocekavat ze nactilety deti budou mit penize na to, aby si kupovaly originalni hry. Takhle jednou za mesic ukecaji rodice na casak za 2 kila a maji aspon co hrat.
    Pro cloveka, kterej uz vydelava, je to samozrejme neco jinyho - ten si koupi hry sam a neni na prilohach k casaku zavislej.
  • Dogkiller
    No v prvé řadě bych nechal zrušit tebe, celkem síla co tu předvádíš. Tvé urážlivé, hysterické a chaotické reakce napříč celými Games.cz... Z tebe tu musí mít ostatní diskutéři vážně radost, co? Proč jsi už dávno nedostal permaban je mi záhadou, ale asi budeš příbuzný někoho z redakce...
  • taky pisou, ze to delaji z nadseni... zisk je prijemnej vždycky, ale pokud něco delas, protoze chces aby to bylo, tak je priorita to udrzet v provozu, ne na tom ziskat
  • Mart9
    Docela by se mi líbilo, kdyby vyšel Level speciál, kde by nebylo nic jiného, než všechny články - Téma, které se objevily v posledních 12 číslech. Bez recenzí, bez rozhovorů, jen ta témata. A důvod? Například v předminulém čísle mě zajímalo téma Dívčí válka, ale celkově to nebylo až tak zajímavé číslo, abych ho musel koupit celé. A dala by se najít i další témata. V Levelech mě většinou příliš nezajímají rozhovory, recenze ani rubrika retro, ale spíš to ostatní, co se samotných her spíš jenom dotýká. A možná je nás takových víc...
  • jak podvod, predplatitele dostanou tolik cisel, kolik si predplatili
  • Mart9
    Ty seš ale romantik *4*
    Bejvávalo.... Co si dnes nevezmu na hajzl, to si nepřečtu.
  • Draken69CZ
    Mě by zajímalo kolik si vyplácej za články, kolik mají z reklamy a kolik stojí samotný tisk/distribuce. Evidentně rozfofrovali prachy od předplatitelů (není to podvod když si člověk něco předplatí a pak to nedostane?) a teď musejí dělat škrty. Rozhodně jim, ale nadále držím palce. LEVEL 4EVER
  • Mart9
    Spíš ti ho kupovali rodiče. Teď už nic zadarmo nemáš, tak pliveš okolo sebe.
  • Neprožíváš to nějak ?
  • Jack1947
    Aha, takže jen Level ti vadí nebo plné hry já vlastně tě nechápu. Zrušil herní weby? nechtěl bys zrušit i hry a třeba zrušit celý herní průmysl a nebylo by nám bez toho lépe?

Nebo zrušit internet a jen aby se četla jak za bolševika... jo to by bylo ono. Ještě aby byli zredukované články tak jak se líbí lidem atp... Já bych si přál aby ubylo dementů hlupáků a imbecilů ale jak známo nikdo nemůžeme mít všechno a taky jen něco je pořádná fuška.
    Ano v diskuzi mě občas docela slušně vytáčí někteří souhlas. Rušit bych je ale nechtěl to néé vubec.

Ono je problém rozlišit jestli se jedná o srandu nebo je to myšleno vážně.
  • Keyz
    Tak v nejhorším případě začnou vydávat další časopis o politice s názvem Plevel...
    *3*

Level stojí málo tedy i zisk nebude tak velký jako kdyby stál více. Jestli jím vynechání jednoho čísla ušetří čas i prachy, tak mi to nevadí. I když tématy by se to zaplnit dalo.
  • Paulcz
    Z čtečky se čte stejně dobře jako z papíru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší