Přejít na výpis diskuzí
LEVEL 244 mluví s Davidem Brabenem i s youtubery
21.7.2014 | Inzerce
228 příspěvků
-
Vím že je to blbost, ale já bych naopak zrušil herní weby a dal přednost časákům. Není nad to sednout si pěkně s časopisem na lavičku za krásného počasí. Nebo v zimě v posteli před spaním přečíst si pár stránek, pak zhasnout lampičku a ještě nad tím chvíli přemýšlet. Listovat si časopisem a zastavit se u toho, co mě právě zajímá. Ono i to počteníčko je často mnohem kvalitnější a pestřejší v časopise než na webech, jakoby si autoři dávali víc záležet. Přijít z práce a najít ve schránce nový výtisk, tomu říkám paráda. *5* A žádné diskuze, další výhoda! *15* Jó, až jednoho dne herní časáky úplně zmizí... to mě bude fakt mrzet. *13*
-
Sami píšou, že jim to nevynáší.. což je u podnikání priorita :)
-
Tenhle pán, který tam píše každý týden ty svoje úvahy, je tak neuvěřitelně vyčpělej, že by si měl dát na čas pauzu a popřemýšlet nad novými tématy. Občas jsem si od něj něco přečetl když mě zaujulo téma, ale poslední dobou je to fakt o ničem.
-
Takto snad řeší podpora ne, nefunkční kody na hry
-
Není to jen o tobě, já to beru všeobecně tady takto prosím na sebe nevztahuj jo. Proč bych měl psát na novinky? ty tam si nebo co. Mě zajimají hry takže jsem tady.
-
Radost, nenávist ?? pane jo, to se o sobě dovídám věci. Ty by ses se svými dedukčními schopnostmi uchytil i v diskusích na novinky.cz..
-
Tak docela mě vyděsilo "musíme si promluvit" jen, aby to nebyl začátek konce Levelu. To, že nebude plná hra to mi vůbec nevadí, ale jak by šla součastná kvalita časopisu dolů to už by byl problém. Level se mi moc líbí, působí daleko lépe než konkurenční časopis, kvalitní čtění, uspořádání atd. Prostě hra nebude, ale latku udržte kluci stále tam kde je !!! A myslím si, že by nebyl problém i upravit cenu nahoru, ale to je pouze můj názor. Držím palce....
-
+1 *5*
-
Ahoj, vysvětlete mi prosím místní diskutující jednu věc. Píšete časopis jde do kopru, čísla mluví za všechno... Level se prodává a prodává se slušně, ta čísla mi nepřijdou špatná. Redakce reaguje na nezájem o plné hry, ale časopis normálně frčí dál a třeba v tomhle čísle je ten rozhovor s Brabenem luxusní. Tak proč všechny ty kecy, které tu dělají jako by byl konec světa?! Level funguje, kluci to nějak zkoušejí upravovat za pochodu a ta snaha je mi sympatická, i když zdaleka ne všechny články dosahují kvalitou třeba rozhovorů. Ty bývají super. Tak co tu dokola melete jak Nostradamové, že něco nemá smysl? Smysl to má, vy to třeba nekupujete, to je vaše věc samozřejmě. Jiní to kupujeme a baví nás číst o hrách i na papíru. Hotovo.
-
po zruseni plne hry k dokonalosti este treba:
vratit format na level mini
znizit cenu na level mini -
Trochu vám vylepším prodeje:
Milí čtenáři, v aktuálním čísle najdete i téma: Hry, p o r n o a jiná intelektuální potěšení -
Ehm.....
http://pctuning.tyden.cz/software/ochrana-soukromi/30086-kdo-a-proc-zabil-truecrypt -
Podobný ústup z "kvality" (či jak to říct) jsem vysledoval i u Fullmoon. Tam třeba snížili kvalitu zpracování.
-
To jsou zase kecy... *7*
Dneska to je neskutečný tady achjo... to se děje jen v čr nenávist vůči nečemu.
Bez zjevného důvodu a ještě např mít radost že se něco chýlí ke konci. Já taky Veskoslava moc nemusím ale má pravdu. Tím že SCORE si občas koupím ale většinou ho moc nečtu... nelíbí se mi ten barevnej font a chaotickej text přečtu jen něco atp... -
Až budeš čumět celý den v práci do monitoru, občas uvítáš i něco jiného než digitální formu. Jinak o knihách se cca 3 roky zpátky mluvilo taky o mrtvém způsobu, že elektronická forma do 5 let jej vytlačí z trhu. Co na tom, že nakonec je to naopak a papírové knihy opět posilují právě na úkor těch elektronických.
-
level mam rad ale co tak uz sa vykaslat na mrtve medium a vymakat digitalny obsah a byt iba na webe... ved uz aj tak vsetci len do displejov cumia
-
No jo, ale pár takových jako si ty level nezachrání.
-
To pak navstává ale otázka zajímá to někoho ? asi ne..
-
Score nekupuji kvůli ceně a tomu, že nemám rád "dětský" styl psaní článků. Navíc 200 Kč za něco, kde jsou hry už dávno někde jinde rozdané a obsahová forma a obsah nic moc, to se mi fakt nechce.
-
Vypadá jak insider :DDD