Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nactilety, ktery dostane za dva roky stejnou hru s drobnou obmenou v tom, kolik je pridano datadisku, a nema s tim problem, je trochu divnej, pokud mu jde jen o ty hry. Kdyby seskladal placky do rady a cetl nazvy, mel by mit problem.
  • Vogon
    Má Score pavlač? Ne. Takže mě žádných pět her nezajímá.
  • dnes to ozaj imho nema velky vyznam ta free hra (niekoho to ale isto potesi), na amazone alebo na steame v sales prip v dakom bundly si dnes kupis kadeco. Aj tak tam ziadne velke trhaky nedavaju (co ani nikto necaka, kto by to platil ze jo).
    Jediny level ktory som za posledny rok kupil kvoli hre bol ten s giana sisters (hlavne kvoli machinae supremacy hudbe, hru som nepoznal) , vlastne primarny dovod bol, ze som chcel podporit novy level a Giana ma len presvedcila :)
    ostatne hry by som zrejme ani kody neaktivoval ak by som aj mal vsetky ostatne cisla. Ono asi fakt kazdu jednu hru budu hrat len tie decka ako pises.
    Ja som sa tiez vzdy tesil na plne hry kedysi, lenze vtedy bola aj ina doba a hlavne si nemal internet a torrenty. Dnes si mozu decka natahot co len chcu.

Ja by som skor privital keby sa cena v EUR viac priblizila k tej CZK :)

PS:I kdyz pozeram ze sine mora z minuleho cisla stoji momentalne 10$ , coz neni zrovna malo, myslel som ze tam davaju len dake lacne sunty :)
  • samuel.polak
    ale papier nie je moc user friendly :D môzes sa porezat :D
  • samuel.polak
    myslis pliesen ? :D
  • MUSÍME SI VÁŽNĚ PROMLUVIT.Nejsem sice prorok ale bylo mi hned jasný že je zle.Není totak dávno co nás redakce hrdě informovala že "časopis se prodává" a ted tohle.časopis level byl a bude ztrátový s přílohou nebo bez.Nalijme si čistého vína.My čtenáři L představujeme už jen menšinovou skupinu věrných čtenářů a to je dost málo pro byznys.Vše do sebe logicky zapadá.Score je na tom lépe,jejich čtenáři netrpí migraci.cena vzhled názor sympatie to jsou atributy co ovlivnují a rozhodují pro jaký produkt se člověk rozhodne.Merchandising/trička atd/ možná pomůže udržet projekt na živu.Jestli L nebude mezi námi rozhodujeme mi sami.Chcete aby level stabilně vycházel?tak ho kupujte.budete se muset rozhodnout:bud budeme level dlouhodobě finančně podporovat s tzv. nadhodnocenou vyšší cenou,která poskytne draken týmu nezbytné rezervy pro fungování v dohledné době.Nebo se na to CENZUROVáNO a necháme L chcípnout.Varianty mini level atd dále nepřichází v ůvahu.příliš riskantní.když vidím v jakých hrozných nejistých podmínkách L vzniká je mi k pláči.

p.s. přílohu jsem vnímal jako bonus co potěší.Nemám možnost nakupovat online přes steam,tudíž byl level pro mne kauf alternativou bez rizika.Zpráva mě moc nepotěšila,ale co... ve srovnání s katastrofami co se dějí každý den je to jen mikroskopické zrnko v hlubokém a tmavém moři.
  • samuel.polak
    level je periodikum a kniha je kniha... porovnavas "serial s filmom"
    level proste dopadol na fenomen internetu... uz je docela dostupny a proste level neotoci tolko vytlackov ako kedysi ked som chodil na CSko do herny... to bolo este ked som nechodil do prace... teraz ked sedim v ruke s niecim co nema vela s PC tak nech je to uz nieco ine ako herny casak... rad si vsetko precitam na webe... ako tu
  • Nu, nactiletej uz dlouho nejsem. Ale casopisy si kupuju kvuli jejich stylu a obsahu... musi mi sedet. Stejne tak, jako mam predplaceny edge, mam predplaceny i level. Byt elektronicky. Az po zmene, sedi mi. Score mi naopak vetsinou nesedelo, kdyz jsem ho koupil kvuli nejakymu tematu vytazenymu na obalku.
    Lidi, kterym zalezi na priloze, moc nechapu. Kdyz se zamyslim nad tim, co bylo za poslednich par let prilozeno, a jak se to postupne stridalo, opakovalo... Tady se zbrojeni v prilohach hrozne zvrtlo - v dobach, kdy se k demum spatne dostavalo, mely smysl placky s nima. V dobach, kdy hry byly drahy, tak melo smysl obcas nejakou prihodit. Ale v dobe, kdy se overlord v ty ci ony podobe obevil trikrat za rok v ruznych casopisech, a kdyz se nudim, muzu si poridit nekolik her za radove dolary, v tom smysl nevidim.
    Zruseni prilohy je dobrej, byt v nasem prostredi docela odvaznej krok. Za sebe muzu rict, ze by me potesilo jednou za rok nejaky zajimavy prekvapeni, jakym pro mne bylo trebas gemini rue v levelu - ne samotna hra, ale jeji ceska verze. Takovy prekvapeni se mi libi a zrovna to pro mne byla jedna z mala smysluplnych priloh - a) dostala gemini rue k lidem, a b) na ni nekdo odvedl vic prace, nez jen prosty predhozeni kodu (a to je mi proste sympaticky. Ostatne, stejne sympaticky mi byl kdysi Fallout v cestine).
  • Skvělý námět!! Taklhe bych si to předplatné i dokázal představit, ovšem udržet tempo a kvalitu zdrojů k takovým tématům není nic jednoduchého... Ta dvouměsíční periodika taky stojí za úvahu. Plácám po rameni!!
  • Veskoslav
    No každý nečte ten blábol tvého otce a tvých následovníků;) Většina knížek se vejde do půl kila maximálně. Navíc nic nenahradí tu "vůni" papíru.
  • Jack1947
    Je pravda že dneska jsem to tady překrmil, tak možná bys mohl zas přispět nečím ty. Btw já to nemyslel špatně napsal jsem to na tvou obranu že troll nejsi. *3* Taky se divím proč řešit něco co je vyřešené to že to někdo nepochpil /pochopil už je jedno.
  • Není troll. Jen ho zajímá, jak se v tohle konkrétním případě vyřeší nesplnění smluvních podmínek.
    Mě plná hra chybět nebude, ale je fakt, že někdo se může cítit podvedený.
  • Draken69CZ
    razor a ty seš co že se cpeš do diskuze která právě skončila? Džeku Džeku tak dnešní poslední krmení běž už spát.
  • Jack1947
    On není troll jen má vlastní hlavu no. Zato nemůže, je mladý a hloupý. *3* On z toho vyroste.
  • @draken ty si troll? zwei ti to dvakrat vysvetlil co znamena podvod.
  • Draken69CZ
    Ano pokud je tu možnost vrácení peněz tak vše beru zpět a omlouvám se to je jasný, ale ani zmínka o této možnost a trochu se obávám že by jim to s rozpočtem moc nepomohlo. Džeku mysli si co chceš, ale věř že myslíš špatně.
  • Coffin.Corner
    No teď jsem si koupil dvě staré knížky v antikvariátu a tu vůni nic nenahradí....
  • Draken69CZ
    Postřehy pěkný, ale úplně mimo většinu co hraje hry a zároveň je ochotná koupit si časopis, ale pokud to pro tebe a ty co ti dají plus udělaj proč ne.
  • Pokud můžou lidi požádat o odstoupení od předplatného a vrácení zbylých peněz tak je to naprosto v pořádku a vůbec nemůže být řeč o podvodu.
  • Jack1947
    Já si hlavně myslím že ti hlavně vadí že ti zrušily plné hry tak, si na to jaksi stěžuješ a atak. Chceš náhradu ale nepříjde mi moc adekvátní vracet peníze za pár her co na netu se dají sehnat za méně než pár éček či D.

Kroupy? nám jen prší... ale jsem rád už to bylo k nevydržení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší