Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • napíš Ježíškovi o iPad Air, nikdy je tabletům moc neholdoval, ale na cesty a na čtení je to skvělá věc.
  • MrSanta
    Těžko říct, iPad nemám*1*
  • ... a zavoláte-li do 30 minut, obdržíte ZCELA ZDARMA.... *7*

Jinými slovy, žádný oběd zadarmo neexistuje.
  • není na tohle cestovaní lepší ipad, pěkne do obalu a předplatit si level elektronickou formu?
  • MrSanta
    Pro mě jednoduchý důvod - skladnost. Vrazím ho bez problémů do batůžku a neohnou se mi na něm rohy. Ještě vlastně taková prkotina, jako čtení někde v baru/kavárně. Když mám na stole kafe, zázvorovou limonádu, popleník, cigára, tak tam už moc místa na velkej Level není *1*. To je celé. U mě o ty peníze nejde, klidně bych kupoval mini verzi za cenu té velké.
  • TheGGG
    Tak todle je docela smutný, kdo z levelu se tu takhle ztrapňuje.
  • On ten normální level je tak rozměrný? Nebo proč tady furt otravujete s tou verzí mini? Nechápu. Mini level měl svůj význam v době kdy level vycházel jen s dvd. A kdo nechtěl přílohu, koupil si verzi mini. Ale k čemu by byl mini level dnes? Kdo nechce velký formát za 99, tak si koupí mini za 69???
  • Kde pořád berete ten nesmysl, že se čtením malých písmen kazí zrak...
  • o.k. lepší teď ještě začněte vydávat level mini a začnu uvažovat o předplatném. Jinak chválím, že zde není hra.
  • x_ander
    Plná hra k časáku byla vždycky koncipovaná a propagovaná jako bonus zdarma. Ne jako nedílná součást časopisu. Důvod ke kompenzaci tady imho není.
  • MrSanta
    Mini-Level jsem kupoval po celou dobu co vycházel a se čtením jsem problémy neměl. Stejně tak ta malá Premiere. A to jsem to četl hodně v autobusu. I když pravda, oči byly tehdá mladší. Já bych za ten malej rozměr byl rád. Velkej Level se mi jenom těžko vejde do batůžku a velmi ochotně se mu ohýbají rohy. A to já nerad *1*
  • Veskoslav
    Mám vedle sebe srpnový Maxim a tam mi přijde písmo ještě menší než v Levelu, navíc se to špatně čte, když každý druhá stránka má reklamu. Mě to přijde v pohodě, to Level Mini, to byl extrém.
  • frag.ment
    A co teprv tenkrát v tom mini Levelu, to jsem nikdy nepochopil, jak si u toho může někdo ničit zrak (rukama mi jich prošlo hodně, protože jsem dělal v tiskárně, kde sme tiskli jak malej tak velkej Level. Tím zdravím grafiky se kterýma sem pár let řešil chybky v tiskových datech :-) ).
  • žádná smrtibudka tu samozřejmě není, to je tvůj xtý anonymní nick, o to teď ale nejde, navázal bych na to, že to zákazník nemusí kupovat. Přesně tak, zákazník to nebude kupovat, proč taky, zvykl si na něco a už to nedostane. Nejde o to, že ty hry jsou k hovnuu, jde to, že je na něco zvyklý za danou cenu a teď za stejnou cenu to nedostane. To je prostě problém
  • Hned po prvním slově jsem věděl že jsi takový blb jakým se prezentuješ.Jinak já zde vystupuji pod přezdívkou Smrtibudka už nějaký ten rok než pseudohaha vůbec přilezl a koule mu sestoupily a naučil se psát.Nemá cenu se bavit s bláznem jako ty.Stejně si Level nekupuješ,takže tě to nemusí trápit.A zákazník musí požadovat?Leč se a hned.Zákazník buď bere nebo nechá být.Jediní kdo by mohli něco požadovat jsou předplatitelé.Ostatní nemusí kupovat.Jinak když to bereš doslovně tak bys věděl že hra byla ZDARMA bylo to něco navíc co si zákazník nekupoval.Nebo když máš balení bebe a tam je 5+1 zdarma a další měsíc už není tak jdeš na zákaznické centrum požadovat kompenzaci v ceně nebo chceš zvětšit množství? *7*
  • Veskoslave ty jsi fanatický blázen, podívej se na to z pohledu zákazníka. Kupuje časopis za stejnou cenu jako před měsícem, ale tentokrát nemá ten bonus, přece ten bonus redakci něco musel stát neříkej, že ne, takže zákazník musí požadovat něco, co to kompenzuje - buď snížení ceny nebo více textu...
  • Mart9
    Hned na první pohled je vidět, že písmo v Levelu je jednoznačně menší než standartní písmo v jiných časopisech nebo novinách, tohle mi nevymluvíš.
  • Malá?Standartní velikost.S takovou se budeš setkávat prakticky všude.A systém zvětšování a nahnání stránek možná tak funguje nejpozději na střední škole,kdy se ti už nechce psát a nemáš stránky,tak místo 11 písma dáš 13.
  • Mart9
    Za to mi ta osmikilometrová štreka nestojí. Trafiku mám pár metrů od baráku.
  • O 50 stránek navíc?Jsi upadl na hlavu?Score stojí 200 a má o 20 stránek reklam více nic víc.Hodnota přidaných her není 100 Kč navíc oproti Levelu.A klesnout o 30%?Tak to jsi definitivně upadl na hlavu.Ale co bych chtěl po "pirátovi" co nadává na kradení na pc a hraji si na konzoli. IQ nula, nula a pak možná jednička někde hóóódně vzadu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit