Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to škoda. Přiložená hra vždy dávala herním časopisům exkluzivní hodnotu, které weby, blogy a YT kanály nemohly konkurovat. Jenže když to zruší, tak zůstanou jenom nevýhody, které jsou v době, kdy má skoro každý smartphone a wifinu najdete na každém rohu, ještě daleko výraznější. Časopis je neaktuální, izolovaný od ostatních médií, placený a teď přišel i o tu jedinou věc, kterou weby nedokážou.
    • Naprosty souhlas,presne jste to vystihl......a nejvic me stve ten pristup levelu s hakym svuj nazor obhajuji..a co treba predplatitele,kteri za 1000kc jsi objednali casopis s plnou hrou a v polovine predplatneho ti hru zrusi..minimalne jsem byl uveden v omyl pri objednavce..a pak se dozvim,ze si tu hru mam za par dolaru koupit a mam byt v klidu.....
    • Veskoslav
      V době Bundlu, Huble a slev, kdy cena her dosahuje naprosto směšných částech je zbytečné přidávat hry, které se v těchto balíčcích vyskytují.
  • frag.ment
    Vzhledem k tomu, že hraji na PS3 a PS4, tak mi absence plné hry vůbec nevadí a rád těch 99 korun dám, protože je to dobré počtení. Jo a kdyby měl někdo zájem o hry z minulého levelu (Inquisitor, Numen, Gumboy), tak zde je kód: 6FYP-74F3-4RNH (je to na aktivaci přímo na www.level.cz). Mám tady toho z Levelu povíc, ale nevím, jestli to po takové době ještě bude funkční: Gemini Rue z čísla 235 TCYP-X3I3-67FG (to uprostřed je velké i).
  • poslední Level mám již přečtený , až na 2 -3 témata super *3*
  • Pánové, Level super, jen nechápu, proč je recenze Hyrule Warriors totožná s tou tady na webu...
    • A je, v levelu jsou porad tak spatne recenze jako tady? V papirovem casopise bych ocekaval vyssi kvalitu.
  • Thorar
    Zrušení hry je mi fuk, kvůli tomu časák nekupuju, ale ten kod na publeru k e-verzi byl příjemný bonus, škoda :-)
    • Thorar
      Ha, přišel email s kódem, díky *14*
  • většina z vás tu píše, že už vlastně na hry ani nemá čas, ale přitom si o nich čte v Levelu a má jako z těch článků pocit, skoro jako by je hráli sami? Nebo podle těch článků si selektujete hry, který byste si rádi zahráli, ale pak si je stejně nezahrajete, protože na to stejně nemáte čas?

Tak jste byzy, nebo jste nebyzy? Se rozhodněte už..

Pokud ano, asi nemá smysl jen číst o hrách, který byste si zahrát chtěli (měli), ale nezahrajete.
    Pokud ne a jen kecáte, tak je asi lepší si je zahrát sami?

Nebo čtete z Levelu jen rozhovory a takový ty Jámy Pekelný a další omajdu?
  • Prolétnu článek s tim , že mžourat na fotku se mi nechce , nikde nic a pak zřím : "...v souvislosti se zrušením plné hry ..." Ok sami to chcete a doufám , že víte co děláte . Level s plnými hrami začal , a možná díky nim teď pohřbí papírové časopisy úplně . Popravdě plné hry byly tím co mne v trafice zajímalo jako prvé . Tematické články a rozhovory jsou až druhé v řadě a recenze úplně v pozadí mého zájmu . No Level jsem namátkově kupoval , tak od teď bude mít cestu k mým rukám podstatně těžší ....
  • Dekuji, ne.
    budu radeji vlastnikem 244 ktera dala to co bylo slibeno pocatkem "restart ery levelu"
    Hodne stesti a prijemne cteni vsem ostatnim.
  • Sorry ale ne tohle se už nedá. Ten level se nedá číst nebo dá ale po flašce vodky.......hm a já jsem si koupil předplatné no co aspoň budu moc čím topit v krbu *16* *16* *16* *16*
  • Cekam az mi novy cislo dorazi do Polska (predplatny asi mozny neni, hm?).

Absence prilozeny hry vazne nemrzi—beztak jsem vsechny predchozi rozdal tady na games. Sam jsem aktivoval jen Gemini Rue (fajn) a Sine Mora (kterou jsem mel taky radeji nekomu dat).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit