Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *thumbs up*
  • Když sa nad tím zamyslíme tak už teď sme kyborgové.Tím myslím léky,antibiotika a další takové tělo nepřirozené věci.
    • smejki
      tak to už i piercing je augmentace *15*
    • Hairy_Ass
      Ono stačí, že máš zubní plombu nebo umělý kloub - babičce taky z žertu říkám kyborg, naštěstí má smysl pro humor, takže jí to nevadí. *4*
    • Jo jak zpívá Xindl .. spíš jsme feťáci ... hlavně že jsme v pohodě .
  • doufám, že to bude hodně brzy a že to nebude jen pro ty nejbohatší, rád bych otci ještě stihl pořídit nové ruce :-)
    • smejki
      zákon zhromadnění ti dává za pravdu. zprvu je cokoliv, zvlášť s drahým vývojem, jen pro bohaté. i PC, internet a mobilní telefony byly
    • Pokud lidstvo zmoudří ale přestane být jako teď a nedojde k žádnému kolapsu nebo válce je toto hodně pravděpodobné a možná to tu jednou bude vypadat jako ve Star Wars. *4*
      • Kori
        Jako ve Star Wars to tu nidky vypadat nebude. To jsou romantické představy. V době, kdy budou možné podobné technologie bude víceméně vše nahrazené AI a lidé již nebudou zaujímat skoro žádné místo, jestli ještě vůbec budou existovat.
      • Ovšem realista vidí nárůst chudoby , všeobecný vzestup totalitních řádů ( kapitalistická Čína) a degeneraci morálních hodnot .....

Bojím se že z utopie jsme už byli vyléčeni a bez radikálního zlomu nás nic nedonutí zamyslet se nad tím co děláme ...
    • Že to nebude jen pro ty nejbohatší-V dnešní době kdy se musej dělat sbírky na ruzný operace a lidi musej jezdit do zahraničí o tom velice pochybuju.
      • Jenže bohatství může nabýt i člověk z chudý rodiny. Stačí makat a neflákat se..
        • smejki
          máš ode mě plus. to zas všichni čekaj, až jim všechno spadne do klína
          život neni fér. zvykněte si a začněte něco dělat.
        • Ty seš taky kus debila že ? Co ty tvrdíš je pěknej nesmysl ! Takové názory maj jen posraní kapitalistí.
          • Těší mě, kapitalista.
        • *1* Ty to vidíš jako hurvínek válku.
          • a vy to vidíte jako komunisti..
            • Deridon: Wau a to jsem si už chtěl dělat starosti, že mám nějaký předsudky JÁ. Díky, žes mě vyvedl z omylu *15*
            • Hairy_Ass
              Deridon: Nechtěl bys se uplatnit jako detektiv, lidi s takovým nadáním jistě shání. *7*
            • Deridon: Máš úplnou pravdu. *3*
            • budu hádat.. volíš ODS a bydlíš v Praze.. zbytečné se hádat, protože jsou pro tebe všichni socky, které se nedokázaly učit, nemakaj a všechno by chtěli zadarmo..
        • V naší republice spíš stačí mít kámoše na správných místech a rychle si nakrást :)
          • smejki
            to je druhá cesta, amorální. v morálně rozložené společnosti žádný div.
      • Kori
        Až si budou lidi sekat nohy a ruce aby je mohli nahradit výkonějšími, stane se z toho celkem výnosný business s masovou výrobou a ceny klesnou.
  • miker17
    epické

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit