Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím
13.2.2018 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Je pravda, že jsou to jen vybrané negativní recenze, ale třeba pod tu z TSA se dá podepsat.
-
pozorne se podivej na tenhle obrazek z uvodni obrazovky na PS4 PRO: https://image.ibb.co/btFuQn/Kingdom_Come_Deliverance_20180213210419.jpg
neni naprosto zadny duvod pro to, aby ten plot mel takovou texturu, jakou ma. ani rada tech textur na baracich. tohle je spatna optimalizace. a kdyz vidis tu texturu, kolik myslis, ze zabira pameti? ;) -
Za tyhle výtky tě zdejší komunita spraží, že jsi peasant a hraješ to na topinkovači. *1*
-
CHlapi piště k těm 1060kám jestli 3 nebo 6GB. :) Já mám právě dropy jen ve chvíly, kdy se na scéně objeví víc nových modelů/postav a musí se uvolni naprosto plná VRAM grafiky (jen 4GB) a natlačit do ní nové textury.
-
Objektivní názor je oxymórón.
-
tim jsem ti chtel rict, ze 8GB pameti je sakra hodne, kdyz muzes videt, co se da udelat s 256MB (samozrejme s ustupky). 8GB neni dvojnasobek, ani ctyrnasobek, ani osminasobek... je to velky rozdil.
tak a ted se podivej, jak to vypada na PS4 PRO, ktera ma oproti PS3 velky skok ve vykonu i pameti, a zjistis, ze ty textury jsou rozmazany a misty hnusny, zcela zbytecne.
staci otevrit oci a bude ti jasne, ze prace s texturami a LOD je udelana diletantsky. proste je. nekdo se snazil zjevne optimalizovat, ale ve spechu a ne vzdy na spravnych mistech. snad tohle vyresi v budoucnu nejakym patchem. rozhodne ale z HW konzoli nezdimou to, co by mohli.
jestli je tady nekdo slepy, tak jsi to ty. -
Skidrow vydal verzi 1.02, nevím jestli je DNES aktuální, ale myslím že ještě ano. K technické nestabilitě už jsem se vyjádřil v jiném komentu. Mě to taky jede v pohodě. Co jsem si na YT zatím všiml, tak failový videa jsou víceméně z páčkovačů, tam to asi bude horší.
-
hra je super...bavi me...
za me vytky:
-bug na PS4,kde nefunguje RT2 a je nutno v nastaveni premapovat RT2-RT1...snad opravi prvni patch,tohle je ostuda...
- paceni zamku na gamepadu je peklo!!! i nejlehci zamek je tezky jak prase... -
http://images.eurogamer.net/2018/articles/2018-02-13-15-55/kcbug.png/EG11/resize/300x-1/quality/80/format/jpg *1*
-
Díky!
-
jj,hraju to na PS4 a zatim to mam v pohode (tedy krome toho,ze nefungovalo RT2 v soubojich,takze jsem musel tlacitka prohodit :-D ...snad to brzy opravi)
-
Press Start - 6/10
The Sixth Axis - 4/10
PSSite.com - 5/10
Game Reactor - 6/10
GBAtemp - 5.5/10
Attack of the Fanboy - 5/10 -
Co furt máte s tou PS3? Diť je to mazanina jak prase. To jste všichni slepý? Navíc porovnáváte specializovanej jednoúčelovej HW s PC. Jako fakt? Já nikde netvrdim že KC nestačí 8GB RAM, jenže ono ti na tom PC jaksi neběží jen KC a OS.
-
Ty seš taky dobrej. A pak ti z druhý strany začnou nadávat lidi že tam máš málo druhů textur, že sou hnusný a rozmazaný atd... Ty jo jako sorry ale porovnávat tu mazaninu s lowpoly modelama v 720p(a kdo ví jestli, už si nepamatuju zda PS3 uměla downscalovat jako PS4) s tituly připravenými(texturově/modelově) minimálně na 1440p je trochu silná káva. Nemáš naprosto ánunk o tom, jak to pak všechno bobtná. Mimochodem jsem si při hraní KC všiml "loadingu" jen při scriptovaném přesunu.
-
Zkus si to třeba přepnout na fullscreen z borderless když ti vadí mouse lag.
-
jestli neni na dnesni dobu 8GB RAM malo? to je celkem relativni. vezmi si Red Dead Redemption na PS3 s 256 MB RAM. obrovsky otevreny svet, prakticky zadny loading. na PS3 jede i GTA 5. je to o schopnostech programatoru a designu...
edit: ha, nekdo me predbehl :) -
"jestli není na dnešní dobu 8GB RAM(operační paměti) už trochu málo."
Nad tím by měli spíš zahloubat vývojáři, jestli svojí leností neplýtvají operační pamětí nesmyslně. (ve smyslu "opravdu to nedokážeme udělat tak, aby to žralo méně?"). Pro představu - tohle běží na systému co má 256 MB operační RAM a 256MB video ram: https://www.youtube.com/watch?v=wWVY8ducBG4
Bez loadingů a stíhá načítat herní svět i když frčíš rýchlým autem.
Pak si pojďme říct, proč hra jako Kingdom Come má potřebovat víc než 8GB operační a kdo ví kolik GB video ram? -
omlouvam se, ale vsechno o cem jsem psal je i ve videu, predpokladal jsem, ze ho tady lidi videli, nejak jsem si neuvedomil, ze vlastne nekdo muze jit rovnou do komentaru... ale stejne to neni spoiler velky, je to hned v uvodu hry...
-
Jo k těm loadingům co si tu lidi stěžujou. Blbý, mám to na SSD a tak jsem si žádných nevšiml. Před konverzací mám prodlevu max 1s. Vy kteří hru máte na HDD, doporučuju defragmentovat soubory KC:D(např. program Defraggler umí jednotlivé soubory nebo složky) a zahloubat se nad tím, jestli není na dnešní dobu 8GB RAM(operační paměti) už trochu málo.
-
to jiste ano, kdyz ono to s velkou pravdepodobnosti na konzolich dohrat zatim nejde :)