Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me to dela na 6GB verzi. Vliv na výkon, ma u me jen nastaveni stinu, osvetleni a shaderu. S ostatnim muzu hybat jak chci, ale vliv na vykon = 0. Záseky jsou uplne random a nastaveni na ne nema vliv. Stejne se to zasekne jak na nejnizsi nastaveni tak i na to nejvyssi. Nekdy se to zasekne i trikrat do minuty, nekdy to jede deset minut v pohode...Ovladace nejnovejsi samozrejmne. Loadingy tak jak si tu na ne nekdo stezuje me treba zrovna netrapi, vetsinou ani nepostrehnu ze nejaky loading napriklad u rozhovoru byl.

Jinak cela sestava je:
    I5 6600k 4,3Ghz
    MSI Gaming X GTX 1060 6GB
    16GB RAM
    Kingston SSD 256GB
  • KronosDeret
    aneb holky mě posílaj do prdele, zatracený feministky...
  • Ty jseš Lojza, viď
  • *15* více netřeba...
    Říkal jsem kdy se na KC strhne shitstorm za to sexistické plácnutí manželky po hýždi hned v úvodu hry a za zainteresovaný pohled na Terezin sedací aparát.
  • Tak tomu dám možná ještě jednu šanci i před dalším patchem. Fakt bych tam nerad pravidelně ztrácel hodiny času.
  • Dnes ráno mi hlásilo, že 1.01 je aktuální verze. 1.02 je prý totéž jako 1.01 (jen pro jiné teritorium) a 1.03 má teprve vyjít asap. Takže ten screen je z nejaktuálnější verze.
  • Stačí u té terezy písknout na koně a odláká to ty násilníky. Quest splněn. Poděkujte mi později.
  • Já neříkám, že to má vypadat přesně takto "hnusně". Jen upozorňuji, že když tohle jede na specifikacico má PS3 (nebo se podívej jak vypadá Horizon na aktuálních "zastaralých" konzolích), tak říkat, že 8GB je na nějaký Kingdom Come málo a že to potřebuje loadingy před rozhovorem (v lokaci která je právě načtená s NPC, které je právě načtené) .... to fajt není o slabém HW :-D
    Na PC se dá ještě o lečcem dohadovat. Konzole mají jednotný HW, takže se dá jednoduše říct, že pokud tam KC:D vypadá hůř než Horizon nebo Uncharted 4, tak je chyba v optimalizaci, ne v limitujícím HW. A věř mi, že třeba ns PS4 vypadá KC:D hůž než PS3 nebo X360 hry a ještě se cuká a padá. Takže nedostatků v oblasti optimalizace je tam fůůůra. A počítám, že na PC to nebude o moc lepší.
  • MickeyMutant
    Titulek: Šéfredaktor svádí dívku, která mu právě zachránila život!

Podtitulek: Ví manželka s dítětem, co její muž řídící redakci prestižního internetového portálu provádí v práci?

Perex: Ve Spojených státech se nedávno plnou silou rozhořelo hnutí "Me Too", kdy ženy, dnes a denně ponižované chováním svých nadřízených a kolegů, pozvedly prapor proti nechutné normě jejich šovinismu. Desítky chlípných násilníků byly odhaleny i mezi nejznámějšími a nejváženějšími muži v prestižních funkcích a dlouholetá praxe beztrestného zneužívání se otřásá v základech.
    Text: Je Smutným faktem, že tahle sociální renesance zatím jen obtížně hledá cestu do našeho koutu světa. Důkazem budiž video natočené během jednoho všedního dne v nejmenované pražské redakci, jež podává šokující obrázek ohavného machismu v přímém přenosu. Šéfredaktor (sic) se na něm snaží zneužít mladou ženu, která se pokouší být zdvořilá a nápomocná poté, co mu v počítačové hře zachránila holý život. Neváhá použít lží a lstí, aby dosáhl svého, a když dívka zdvořile odmítá jeho implikované oplzlosti, lituje, že mu interface neumožňuje zmocnit se oběti násilím. Přitom padají tak hrubozrnné sexistické výrazy, jaké by ve slušných médiích zůstaly nepublikovatelné byť jako pouhá citace. (redakčně kráceno) To vše za obdivného a povzbuzujícího hýkání jeho mužských podřízených, bezostyšně se tak vtírajících do přízně svého šéfa.
    Otázka zní - uvědomuje si vůbec výhradně mužská redakce zmíněného portálu, jaké má jejich žalostné "představení" dopad na konsternované diváky? A mají podobné znepokojivé scény ještě dnes šanci (kráceno, redigováno, zamítnuto)

autor: vpa (Vlasta Píčová)
    (článek i v poslední verzi bez vulgarit a závěrečných revolučních hesel stornován šéfredaktorem)
  • ta informace ze jdou zabit slepice az ve vedlejsi vesnici ma obrovsky dopad na pribeh takze tva vytka je opravnena *1*
  • Jasně, tak tady očividně blbne LOD textur, nebo nestíhá disk načítat textury a logicky jede od těch nejblýž. Verze 1.1? Není už novější? Otázka je, jestli se po típnutí obrázku textura třeba ještě dodatečně nedohrála. Těch failů s LODem textur jsem na YT viděl dost, z vlastní zkušenosti můžu ale říct, že na svém PC jsem nic takového za skoro 4h hraní neviděl.
    Jo a předpokládám že plot=palisáda.
  • Á pán je komik, hihihi. Teď ještě uklouznout po banánu a máš to komplet.
  • jasna vec...hod pod to svoje tri krizky a budes spokojeny :D
  • Vávra je Rasista a Kingdom Comes Deliverence je rasistické, protože tam nejsou žádný POC. *2*
  • RT2 je opravdu bug...resi to i na foru...pomohlo az prehozeni tlacitek v nastaveni konzole... :)

lockpick je fakt tezky na gamepadu...preci jen koordinace dvou palcu je neco jineho nez mys a tlacitka....tohle mi prijde,ze moc nevychytali a je to zbytecne tezky...ale uvidi se pozdeji,jak pises...kazdopadne i nejlehci zamek je docela vyzva :))
  • KronosDeret
    Ať mi ruka upadne u samotný prdele, jestli dám jedinou korunu na honění Vávrova ega, a díky redakci za smazání negativního názoru na rozbitou hru :)
  • to je v pohodě,nezajímá mě křik žen a dětí... :D
  • ucho
    s temi lockpicky je to divne. tohle preci museli testovat.
    je mozne, ze uz se to za tu dobu na gamepadu tak naucili, ze jim to neprislo tak tezke (a jak se ti bude zlepsovat skill, bude to lehci). takze bud je to zamer, ktery prosel testovanim tak, jak je, nebo tam delali nejake upravy na posledni chvili. dalsi divna vec na tom je, ze s mysi je to pry o hodne lehci, takze to pusobi spis jako chyba.
    kazdopadne jestli to budou upravovat, tak je to ostuda taky, protoze tohle je jedna ze zakladnich mechanik her, ktera by proste mela byt pri vydani odladena.
    RT2 tlacitko mi myslim fungovalo. po rozhovoru s matkou po stisku bouchnes pesti.
  • Je to neskutecne zabugovany a neoptimalizovany, nechapu jak mohli hru v tomhle stavu pustit ven. Nicmene mechanismy a rozsahlost sveta to zatim zvladaj utahnout. Snad brzy vyjdou dalsi patche.
  • pro Prase: No ono se může preloadovat i něco, co zatím nevidíš třeba proto že je to za kopcem. Takže se jen zdánlivě nic neděje. Tohle ale moc řešitelný v openworldu není. Buď by ti to cuklo až kdybys to měl opravdu vidět (což si dokážu představit situace kde by tě to pěkně nakakalo), nebo to udělá radši dřív, ale třeba zbytečně ktorože půjdeš úplně jinudy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit