Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím
13.2.2018 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Kdyby ubisoft vydal takhle rozbitou hru, budete desne nadavat...takhle to skoro nikomu ani nevadi...
-
Logicky, proto je vždy potřeba si udělat detailní plán projektu a rozhodnout se, jestli jsi něco takového schopý zvládnout, aby těch bugů bylo co nejméně. Důležité je nedávat gold projektu, který nesplňuje určité alespoň minimálně parametry. Což KC: D nesplňuje.
-
Nápad s LongPlayem na KC:D je moc fajn, jen ještě alespoň dva týdny ho nebudu moct sledovat. Hru jsem si koupil na GOGu (DRM-free rules) a tam to vyjde až 27., tak si to nechci nechat vyspoilovat. Tak si alespoň říkám, že by do té doby mohli trochu poopravovat ty bugy. Každopádně počítám s tím, že pak během jednoho večera vás předeženu, takže pak už se mnou můžete počítat.
-
prirovnani s autem neni idealni. hry jsou totiz volnocasova zabava.
lepsi by to bylo prirovnat k filmum. treba ze by vysel film bez CGI (nebo s jakoukoli vadou - hraje jen pravy reprak, film je spatne sestrihany atd. logicky ti dojde: "proc takovy film vydavat, kdyz neni hotovy?" chces ho videt ve finalni verzi, nechces se divat na neco, co se jeste bude ladit.
jen se to holt u her toleruje a bere uz prakticky za normalni. -
Pro profesionální testování softwaru existuje určitá poučka, která říká, že žádný software není bez bugů (zde se hovoří o složitějším software, který je třeba testovat profesionálním testerem). Takový software nelze úplně zbavit bůgů, pouze se lze rozhodnout, zda jsou bugy zásadní, nebo zda se dají tolerovat a neohrožují vydání softwaru. Moderní složité hry nelze tvořit bez bugů, jsou příliš komplexní. Pouze záleží na tom, zda jsou ty bugy zásadní či zda se dají tolerovat.
-
Já bych mc hodnocení bral za směroplatné až časem. Trofej "Dohrej hru" kterou získalo 0,0% hráčů trošku ukazuje, že většina hodnotí podle prvních dojmů. I ty profi recenze tipuji na uspěchané na embargo stylem "dojedu tutoriál a přečtu si nějaké ofiko info".
-
Aj ked s Vavrom v mnohych veciach suhlasim ani Warhorse sa s Kingdom Come nevyhol nesvar dnesnej doby - vydavat zabugovane a nedoladene hry. A smutne je ze hraci na tuto "hru" pristupili s roznymi early access, beta hrami. Chapem ze vyvoj je narocny a zlozity prosces a aj samotne vydanie, aj ked digitalne, nieje jednoduche ale proste to co sa dnes deje, a to sa tyka mnohych studii a vydavatelov, to je uz moc. A najhorsie je ze mam pocit ze sa to presuva aj do dalsich oblasti (posledna Tesla, ale aj ostatne automobilky v kuse zvolavaju, telefony, atd).
Fak by som bol zvedavy ako by sa pacilo ludom z WH, Ubisoftu alebo ineho vydavatela/developera keby im napriklad pri kupe auta pokrcili ramenami ze proste niektore veci sa doladia za pochodu. -
Přání otcem myšlenky.
-
No já netvrdím, že mají mluvit spisovně *3* . Ale ta hovorovost mohla být (vzhledem k době, kdy se hra odehrává) udělána jinak, než : helé, volé, sedni si až kvoknu... Když už to teda je takové realistické.
-
ten uspech je super. no snad vyladi i ty technicke nedostatky a bude to jeste lepsi.
-
A když zabiješ x% slepic, pošlou na tebe chickenkiller bijce?:)
-
CursedSlayer: Namíchal jsem to Blbě. Horizon je z PS4. Ale úplně jednoduše. Tohle jsou screeny z naprosto totožného HW:
https://image.ibb.co/btFuQn/Kingdom_Come_Deliverance_20180213210419.jpg
https://i.imgur.com/lxc3aQy.jpg
https://i.imgur.com/FEf8jYY.jpg
https://cdn4.dualshockers.com/wp-content/uploads/2016/11/Uncharted4PS4Pro-8.png
https://i.imgur.com/1nrSau9.jpg
Samozřejmě že ty poslední nejsou dokonalé a najdeš tam chybky. Ale snad už na první pohled vidíš, že po technické stránce je to úplně někde jinde a nedokázali ho prostě využít. -
Tak sem vcera zahlid nejakej stream ...
Manik prisel do chalupy, tusim nakej pekar a chmatak. V 8 rano vsichni spej (to urcite, na sredoveky vsi) ... mno nic, dones mu neco ... a on na to, ze od nej bude brat corky. Manik urazene prohlasi, ze neni zadnej zlodej ... a obratem pozada, jestli ho nenauci krast. Pekar rekne "ok, pod semnou za barak" ... a stoji a cumi, na jakykoli priblizeni manika reaguje kecama "no co si to dovolujes" ... asi 5 minut. Ve dverich, takze manik ani nemuze z chalupy ven. Tak se dotycnej rozhlid, jestli se neda (a neda) prolizt trebas oknem, nacoz se pekar mimo zorny pole znicehoz nic teleportuje za barak ... looool
Jo a abych nezapomel, zcela realistiky ma nejspis v ruznych telesnych otvorech poschovavany 3 ruzne prilbice, hromadu obleceni, ... -
Neustálé spamování pár negativních recenzí od nějakého nolifera Oldasse a jeho padesáti klonů nic nemění na tom, že má hra vesměs pozitivní ohlasy. Momentálně metascore 76 a user 8.2. "Slavní" youtubeři to taky chválí. Já mám po pěti hodinách trochu smíšené pocity, ale zatím jsem na bugy nenarazil a optimalizace asi zas tak hrozná není, když to hraji na 5 let starém iMacu, který má do herního pc daleko. Vávra udělal rpg podle sebe a v tom uspěl, to jestli vám hra sedne je věc druhá, Arma taky není pro každého a přesto je dost populární. A to neustálé připomínání článku o Skyrimu už je trapné, zvlášť když 90% věcí má KCD udělaných líp
-
To mi nevadí je to hovoroví, jsou to vlastně vesničani, který si nemusí hrát na nějakou spisovnou češtinu, ale spíš mě vadí že to neříkají že to píší :D
-
Kdybych měl možnost Horizon na PS3 někde shlídnout, řeknu ti alespoň 10 důvodů, proč je možný že to na 256+256MB jede. Bude ti tam chybět spousta grafických pičičmundiček, který nejsou za pohybu tolik vidět a přesto si berou svůj díl paměti. Určitě tam nebude tolik malinkatých předmětů, zkrátka prostředí nebude mít takovou "fidelitu" a ty nároky pak rostou a rostou. Né nadarmo mají nové konzole 8-12GB RAM. Oni je tam nedali jen tak z nudy.
-
Co mě teda zarazilo, když Jindřich šel něco hledat do baráku, máma šila na verandě a o chlup déle mu táta v cut scéně říká, že je máma ve vesnici.
-
Bude 100+1 Důvod proč nenávidím Kingdome Come?
-
Bugy časem opraví, ale jsem jediný, komu vadí, že ve hře používají češtinu typu: "Koukej, jak je todleto vokno je špinavý..." ?