Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady někdo nedával v češtině pozor.. viz nadsázka.
  • Nejsem příliš expert na středověkou zbroj. Je ta zbroj Racka Kobyla historicky věrná? Především mě zajímají ty kovové hranolky na zbroji. Je pro to nějaký historický podklad?
  • Vycházím z ohlasů hráčů, co to hráli. A teď zameč a vyskoč. *1*
  • tak na foru pisou,ze upravi paceni zamku pro konzole a gamepad....tohle se jim opravdu moc nepovedlo :-/
  • To máš pravdu, tohle by bylo ještě lepší.
  • Zajímavé, že nejvíce křičí ti, co si to nekoupili a vůbec to nehráli
  • To že je něco volnočasová aktivita neznamená, že tam zákazník nemá žádná práva. (teda ono to bohužel v dnešní době znamená, ale nemělo by to tak být). To že hry jsou defakto asi jediné odvětví, kde můžeš dostat zcela rozbitý produkt a nemáš nárok na klasickou reklamaci (tohle mi to dělá, do měsíce opravde, nebo vraťte peníze), ani nikomu nevadí klamavá reklama (trailery co vůbec nejsou ze hry apod.) se nikde jinde nestane. Když půjdeš koupit třeba mobil a jen jeho barva nebude odpovídat tomu co je napsané na krabici, tak ti ho normálně vymění. Když půjdeš koupit notebook a on bude mít jiné HW vybavení než je napsané na reklamním letáku, tak obchodník dostane pokutu jak sviňa. Jen hry jsou v tomhle stále přehlížené. Nad čímž se dalo přimhouřit oko, když to byla okrajová záležitost před 30ti lety. Dnes když je to multimiliardový bussiness už to moc ok není.
    Imho by mělo být naprosto normální, že když do obchodu pošlu screen, co mi hra (ne)dělá a do měscíe nedostanu opravu, měl bych dostat zpět peníze. Jako všude jinde. A ještě by se mělo rozlišovat mezitím když je tam nějaká schovaná chyba a mezi tím, když je to zabugované tak, že o tom QA tým věděl a přesto do prodeje pustil záměrněa vědomě vadný produkt - to už je fakt na i pokutu za porušování práv spotřebitele. A ať mi někdo neříká, že nějaký tester dokázal PS4 verzi 1.0 (to je ta co šla do obchodů) dohrát od začátku do konce a nenarazil na jedinou chybu.
  • No v době kdy Ubi jen reskinuje starší hry bych se sakra divil,kdyby byly zabugovaný. Čest vyjímkám.
  • Tak má se to blížit realitě a ani dneska v lese davy nepotkáš a to je nás tu oproti středověku jak psů.
  • On je to v zásadě dobrý nápad. Problém je, že je tam prostě špatně řešený autoasave. Je spousta her, které nemají vůbec žádný manuální save a vůbec ničemu to nevadí. Protože dokáží ukládat rozumně. A jsou ideální v tom, že tě nutí nějaké pasáže dohrát v kuse (a nemůžeš exploitovat ukládání co pět vteřin). Ale zároveň jsou tak časté, že tě nenutí opakovat x hodin hraní. Navíc pouhý autosave má i velkou výhodu pro vývojáře, že ví za jakých podmínek se sejvuje (takže třeba něco ukládat ani nemusí) a snižuje to riziko, že vznikne nějaký bug, protože uložíš zrovna někde nevhod, kde s tím nikdo nepočítal.
    Tohle když by doladili tak sejvovice mohla být jen takové zpestření na pár obtížných soubojů. Ale když hraješ úvodní quest a hra spadne při vstupu do hospody, fakt tam není jediný důvod, proč by nemohla být auto-uložená hned po nákupu uhlí. Jak píši níže - častý autosave by tu byl i super prvek v tom, že by jsi měl rozhodnutí permanentní. (načapali tě při kradení = autosave a porvi se s následky. Zabili ti parťáka v souboji = autosave a máš to bez něj)
  • Nesuhlasim. Pokial to bola okrajova zabava a vyvojari robili fakt na reziju a nejaky ten bonus tak sa to dalo tak chapat, alebo pri malych indie studiach ale dnes je to uz produkt ako kazdy iny. Tocia sa tam velke peniaze, marketing, reklama atd. Je uplne jedno ci to budeme porovnavat s autami, rozkami alebo hotelovymi sluzbami. Je to proste produkt ktory mi niekto ponuka za nejaku cenu. Problem je ze ten produkt evidentne nieje dokonceny a tak nejak sme si na to zvykli respektive nas vyrobcovia vyucili. A to som KDC backoval a ta hra ma fakt skvelu atmosferu :-(
    Ale sak staci sa pozriet pri tych autach, koncernove auto ma emisie papierove a mozno casom uz s nim nevleze clovek ani do mesta, japonec uz davno nema japonsky motor atd. Cerstve rozky vlastne uz niesu cerstvo upecene ale rozmrazene, pri obleceni clovek uz tak nejak ocakava ze do roka a do dna sa to rozpadne...
  • Jak pro koho. Já jsem našel zatím jen 1 bug a 50-60fps. Jo jenže odložit tu hru tak to by nedopadlo dobře.
  • To je právě irelevantní. Pokud máš méně lidí, musíš udělat projekt tak, abyste byli schopní to udělat v nějaký rozumný kvalitě. Tohle se nestalo.
  • Asi tak. Nebo ten autosave udělat častěji. (téměř okamžitě s výjimkou třeba pár akčnějších sekvencí kde chceš aby to hráč opravdu odehrál bez exploitování systémů). Paradoxně pokud by to ukládalo téměř pořád, tak by to bylo víc hardcore, protože každé rozhodnutí by mohlo být permanentní. Takto na tom není nic hadrcore krom toho že je to taková loterie se stabilitou hry.
    Jako takový iron man mode v Xcomu ukládá hru nonstop a jaká je to pecka :-D
  • Tak záleží taky na hře. Třeba u Commandos apod. her bych bez save / load skončil tak někde ve 3. misi. *1* Další věc u KC, která mě zarazila, že ta sejvovice je hodně drahá a moc ji není - to mi připadá i trochu přes čáru..
  • Ano a kdyby to doložily třeba na ten srpen víš co by je čekalo? To by bylo -100/-100 bodů. Už to odložily několikrát. Taky dost lidí nechápe, že se to nedá srovnat z ubisoftem. Jiný počet lidí atd. Je rozdíl jestli na tom dělá 1000 lidí nebo třeba 100-200. Už vývojaři říkaly, že to musely vydat. Podle mě kdyby to bylo na nich tak by to ještě odložily. Pár bugů a optimalizaci by opravily. Tedka to budou muset řešit když už je hra venku.
  • ukladani srkz koralku perfektni neni...perfektni to je, kdyz kliknes na ulozit hru a ulozi se ti...kdykoliv uznas za vhodne...v tomhle smeru nemam rad zadna omezeni
  • presne tak cenovka, je ako na AAA titul, tak aj kvalita by mala byt AAA, a je jedno ci je to od maleho alebo velkeho studia
  • Tilwaen
    Tady někdo nedával v přírodovědě pozor.
  • Tak nějak mi to přijde bohužel :-( Ta hra vypadá že bude dobrá, když ji zvládnou dodělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší