Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím
13.2.2018 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Textury nic moc. Jak z team fortressu 2. Hra se tedy nesnaží být fotorealistická, je tam jistá úroven artu, ale textury by právě ostrý být mohly.
-
No, jak tak pročítám recenze uživatelů i redaktorů, tak výsledkem je hra plná výborných originálních nápadů, které jsou ovšem nyní spíš negativní, protože je zcela zabily bugy. Ukládací systém skrz kořalku je perfektní - pokud máte stabilní hru, jinak můžete hodiny hraní spláchnout do záchodu. Bojový systém založený na skutečném šermu je dobrá věc - pokud vás hra neteleportuje skrz protivníka nebo každý jeho úder nepřitáhne k němu. Atd. U hry za 1100.- mi to připadá velmi podivné. Takže za mě nákup tak někdy za čtvrt roku, až to bude skutečně hotové. Nehodlám být betatester a ještě za to platit.
-
Mě to spadlo při scéně dobývání vesnice a ztratil jsem minimálně půl hodiny. Poslední save byl jak házíš hnuj.
-
spíš 100+1 co by se dalo zlepšit a že toho není málo, v městech je hra super, ale mimo město skoro zdech pes
-
http://steamcharts.com/app/379430
-
https://steamspy.com/app/379430
-
Naprostej souhlas. Hraju to na ps4 a nemuzu si nejak moc stezovat
-
ke hře mám dlouhý seznam 100+1, ale atmosféra středověku tam je a některé questy super
-
pro mě je ostuda i to ovládání na klávesnici
-
Je-li srovnatelná cena, čekám srovnatelný produkt. Pokud to budou prodávat za budgetovku 400kč s tím, že je to první pokus od menšího indie studia, člověk se na to hned bude dívat jinak.
-
Jojo, cekat a doufam, nic moc jineho nezbyva...tohle neni nic jakneviditelny roh..to jsou prisernosti - hodinove loadingy, ai, spadnuti hry do Windows, save system uplne na nic a tak dale...skoda, ta hra by mela potencial na 10/10...ale je to fakt horsi nez Ubihra...
-
ved nechavam na kazdeho, ci sa identifikuje ako hater hry, alebo nie :)
-
Za včerejšek nahráno 8 hodin a to jsem se ještě musel nutit jít spát, hra má neskutečnou atmošku, která vás vtáhne a nepustí, nádherný živoucí svět, který je uvěřitelný právě díky úžasnému smyslu pro detail, hratelnost má nádech starších rpg, kdy se ještě vše nezjednodušovalo, questy máj různý řešení, paráda, velký bugy jsem nepotkal, jen špatnej lip sync a sem tam problikne textura, dlouhý loady a sem tam propad fps, to spraví patche. Za mě zatím 9/10, takovou radost z čirý hratelnosti jsem dlouho nezažil!
-
vsak ja jim ty prodeje preju. at trhnou rekord. to nemeni nic na tom, ze vydani bylo uspechane a ze technicka stranka hry neni uplne idealka... nektere chyby jsou proste ostuda. to neni hate ;)
-
Tak to nehraj, když Ti to vadí. Počkej si třeba měsíc, dva, než odstraní chyby a pak se s klidem na duši vrať.
-
haterov hry tento link porazi:
KLIK -
To je dobrej vyblitek...kdyz hraju, tak me ta tuna chyb nema vadit, protoze to je cesky a od vavry, co ma maly studio? ..nerikam, ze to je spatna hra, to vubec, nechapu jen tohle srni do huby a jak debilne si to lidi dokazi obhajit
-
Je potřeba si uvědomit, odkud takové hry pochází. Není snad potřeba porovnávat kvality malého českého studia s Ubisoftem, jehož příjmy jsou v miliardách a počty zaměstnanců v tisících, ne? Buďme rádi, že něco takového v naší malé zemičce vzniklo, všechny bugy se dají opravit. Ale kdo chce psa bít, hůl si vždy najde, spousta lidí neodpustí to, že jiný dokázal něco, co on nikdy a hlavní je potrestat Vávry, protože proč ne, když něco kritizoval a sám má problémy. Taková hezká lidská vlastnost.
-
1) Což ale znamená, že se rozhodli že bugy kvůli kterým můžeš přijít o hodiny hraní jsou tolerovatelné. Docela útel.
2) I netolerovatelné bugy lze převést na tolerovatelné pouze lepším gamedesignem. (když hra padá, neseberu ze hry quicksave. Když postavy neumí hledat cestu, tak trošku zjednoduším jejich životní cyklus....). To se ale bohužel taky nestalo. Jít si tvrdovlavě za svou vizí i když vím, že ji nedokáži udělat a že to kazí produkt taky není ideální přístup. -
Hele příjde mi, že nejvíce hejtařů tu hru ani nemá nebo čekají na slevu. Mám už pár hodin za sebou ve verzi 1.2 a ta hra mě hrozně baví. Vidím jen drobný bugy např. šenkýřka nalévá víno z neexistující konvice. Na mém 1060 a 8 GB ram jedu vše na very high (vyšší je jen ultra) a fps 60 občas klesne ke 40.