Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aniž bych chtěl rozpoutávat nějaký flamewar - Jsem docela překvapen, že vlastník liberálně-progresivního týdeníku podporující globalizaci podpoří projekt, který asi dost hraje na notu minimálně patriotismu (co jsem sledoval první hodiny hry). Ale třeba se ta protiněmecká karta ve hře otočí anebo fakticky na tom Bakalovi nezáleží. *1* Rozhodně jsem zvědavý co na to německá média...

Je tu nějaký historik, který by mi podal sovětu ohledně vztahů Čechů a Němců v té době? A doopravdy byl Zikmund vnímán v Čechách tak negativně? Historici se zahraničí ho hodnotí jako velice dobrého panovníka co jsem si laicky načetl....
  • ten dabing je desne slabej s srazi to na kolena, nesedej ty hlasy na ty typy postav, tam je dedek fousatej, kterej by mel mit chraplavej starej hlas, a ne ze ho mluvi 25 letej kluk, coz se di tak na to, ze se setrilo a namluvil to nakej programator, jak tohle nekomu nedocaklo??
  • medvidek88
    Ne, zrovna jsem musel odehrát 40 minut, abych to mohl vypnout (protože na sejvovici jsem neměl prachy, queaty rodělaný a u žádného se zrovne v průběhu nevytvořil save a když jsem se vypsal 6 hodin a koukl do uložených her, tak tam nová pozice taky nepřibyla). Člověk si bude muset udělat u hraní této hry nějakej rozvrh *15*
  • CRYPT
    Je otazkou co delali dodnes v tom Warpigs studiu.... Hru jsem nejak extra nesledoval, ale tusim ze min 2x bylo odsunuto vydani. Sranda je, ze na jistem webu jsem se docetl ze Warpigs o chybach apod vi a ze usilovne pracuji na updatech. Ja se taktez ptam, co delali celou dobu, kde je game testing, at mi nikdo netvrdi ze hra jim do dnesniho dne jela bez chyb, ze si neco takoveho dovolili vydat
  • Hru som este nehral a aj tak sa k nej dostanem tak za pol roka a to dufam uz budu bugy vychytane a bude to v pohode. Co skor zamrzi je zberatelska edicia. Chapem ze Warhorse nieje Blizzard alebo Bethesda aleboi ne velke studio ale, krabica je predsa len z trochu slabeho kartonu, mohol byt aj pevnejsi. Artbook je vlastne paperbook ?!@?#$@ a relativne maleho formatu co je skoda. Mimochodom ten Skyrim ma artbook peknu knihu s kozenou vazbou (alebo aspon sa to podoba na kozu).
  • homeles8
    Na všechno ultra a plný čáry dohlednosti je to úplně stejný.

Ale stejně je strašný co jste tady všichni za lidi. Bez toho bych si toho ani nevšim. Šel jsem rovnou do Nastavení a pak jen nová hra, nijak jsem to nezkoumal a na první pohled se mi to líbilo. To samý ty kecy o Vávrovy a Bakalovi... Co je mi do nich? Při hraní si na ně nevzpomenu, ani jindy mi neleží v hlavě. U R* neznám nikoho, ani mě nezajímají, ale i kdybych věděl, že Sam Houser je vrah a násilník, užil bych si každý GTA úplně stejně tak jako tak.

Nebo animace obličeje. Vloni jsem poprvý dohrál Half-Life 1 a vůbec mě nenapadlo to hanit kvůli neanimacím obličeje, ta hra mě bavila i tak. Tady jsem se na to hned v první animačce díky zdejším diskuzím soustředil a jen jsem se udivil, jestli to fakt myslíte vážně? Hlavně když jsem se pak zabral do hry, nijak mi to atmosféru ani zábavnost nekazilo. Jediný co, tak jsem si chvilku říkal, ''tahle scéna by byla s českým dabingem parádní'' . Ale za chvilku jsem si taky zvyk a už jsem o tom nepřemýšlel.
    Asi bych si to tu neměl číst, když jste mě takhle zdegenerovali :-) Prostě řešíte úplný kraviny a netýká se to jen této hry, je pořád všude. Co to s vámam všema proboha je. *9*

Edit: Mě taky samozřejmě všechny hry nebaví. Ale je to prostě proto, že to hraju a nebaví mě to, nehledám žádný konkrétní důvody. Když cítím že to má smysl, dám hře čas jestli se nerozjede. Když ne, tak se nadá nic dělat. Každopádně tu hru už dál neřeším, nepíšu pod žádný článek o tý hře žádnej komentář, protože mě nebaví, tak mě ani nezajímá. V tomhle vás nechápu ještě víc.
  • Je legracni ze Skyrim uvadis jako priklad protoze zrovna ten Dan za zabugovanost docela nevybiravym zpusobem kritizoval :D
  • Jack1947
    Tohle asi nebude moc horkej adept na hru roku 18 - ne tedy v dodělanosti/ odbugovanosti atp co se týče a to má bejt plná hra - jasně updaty to opraví ale jinak to je docela slabé na to že byl čas a spoustu věcí tam vyslovně bije do očí už po spuštění.
  • Jack1947
    No ještě že to teda "dodělali" ale hlavně vydali nebo by to vypadalo že unsuli na vavřínech a shrábli peníze.
  • Jack1947
    To je pěkně na pytel že se nedá ukládat jak wait a moment... Skyrim :D
  • CRYPT
    Vavra na svem twitteru ma jeste takovou drzost ze se chlubi svym oblibenym bugem ze hry. To je fakt konec
  • Jo a ještě jsem zapomněl, drink Saviour Schnapps se dá vlastnoručně vyrobit pomocí skillu Alchemy.
  • Díky za info, jsem rád, že ovce utíkaj :)
  • - The game will save when you start a new quest, or reach certain milestones in the quest.
    - Rest in bed for one hour. Your personal bed is free to use, and as you progress through the story, you’ll unlock more beds.
    - Pay for a bed in taverns or inns. Talk to the proprietor of local inns or taverns, and you can pay to sleep in a bed for a night or several nights.
    - Use bathhouse services. Every town also has a bathhouse. Paying to use the service will save your game, and it doesn’t matter what level of service you pay for.
    - Find camp sites. If you manage to reach a camp site in the open-world forests, the game will save.
    - Purchase and drink Saviour Schnapps. Taverns sell expensive drinks called Saviour Schnapps — you can drink these at any time. They’re the closest thing to a manual save.
  • Krescz
    ano souboje na koníkách tam jsou i ovce co před tebou utíkají
  • To video v odkazu nic moc. Klučina si tam stěžoval na úplný blbosti!

Např "v přírodě nenajdete pobíhat tolik zvířat jako v jiných hrách" LOL
    Kingdom Come chce být reálnou hrou, tak by bylo dost divné, kdyby lesy byly (nereálně) přeplněné zvířaty/monstry jako třeba v Zaklínači.

A ke stížnostem na bugy:
    Asi už všichni zapomněli v jakém stavu byl třeba takový Skyrim v DEN VYDÁNÍ *7*
    Sice to nemám rád, když vývojář vydává nevypilovanou hru, ale taky si to nehodlám koupit v den vydání, počkám si hezky pár měsíců než se opraví bugy a pak teprve zvážím koupi.
  • Víte už někdo jestli jsou tam ty souboje na koních? Tedy kromě lukostřelby ze sedla?
  • Ale zase nějaký drastický rozdíly tam nejsou kromě těch textur - https://i.imgur.com/Wsp8iP2.jpg (většina věcí na vysoké, světlo a objekty ultra, stíny na střední)
  • Ze sedla se bojuje všemi zbraněmi od kopí, přes dřevce až po meče, sekery či válečná kladiva. Já sám jezdím na koni se šavlí. Jde jen o to, jak je zbraň dlouhá. Ale většina středověkých jednoručních mečl je dostatečně dlouhá. Jen opravdu krátké meče jsou nepraktické, jako třeba takový starověký Gladius, proto používalo římské jezdectvo takzvané meče Spatha, ty byli v podstatě prodloužený Gladius.
  • ucho
    v samotné hře to takhle hnusné nebylo. jen jsem tedy vylezl z toho domu a bylo to hezký, žádná divná textura na dohled. možná nějaký bug. není důvod, aby tam byla takhle hnusná textura.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit