Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já myslím, že 75% na steamu první den a v zahraničí taky 75% je dost super a odpad to není jak někdo píše.
  • S ohledem na skutecnost jak se tu xy lidi bude do krvi bit, ze se jedna o trash mi to snad ani neprekvapuje. Spis je otazka co jsou ti lide ve skutecnosti zac...
    Ja jednoduse nechapu co je na tom tak naprosto silenyho a otresnyho:-D krome konfrontace s Vavrovymi vyroky.
    Clovek se na adresu hry vyjadri kladne a hned jde na spalek :-D.
  • hra dobry no, akorat bych potreboval aby mel hlavni hrdina hlavu...
  • Spíš co mě tedka dostalo, že když jsem psal recenzi na steamu, že je to kvalitní česká hra a dal jsem ji 10/10 bodů jak začaly útočit a dost sprostě. Tohle je jen závist, nic jiného v tom nevidím. Není důvod komentovat něši recenze. Každému se líbí něco jiného. Já bych třeba nikdy nšáhl na skyrim.Nebo mass effect andromedu.
  • Jsem pyšný, ze to vzniklo u nás. A ty loadingy a minuty, kdy prenastavite detaily, jsou nekonečné. Pomalost systému zdlouhavost loadingu je jedním z důvodu, proč mnoho víc hraji na PC. Zde zda se, ani výkonné PC nepomůže. Jak kluci říkali, není to wow. Až to bude na steamu stát 7usd a bude to odladene, koupím si tuto interaktivní českou krajinu a par vesnic.
  • To určítě.
  • Fakt nejde savovat kdykoliv když to chcete vypnout? Jak se mi zbytek hry líbí, tohle pan gamedesign trochu nevychytal, to je přesně ten druh zbytečně prudy, co většinou sám kritizuje
  • sorry jako ten dementni save jen se sejvovicí ketrejch má hrá omezeně to je špatnej vtip u hry která je na stovky hodin a ze to nezobrazi autosave dalsi fail na to jak se Vavra chvastal a ta grafika ty stromy v dalce to je jak z 20 let stary hry *11*
  • Ty, koukam, tu cestinu potrebujes jako prase drbani...
  • medvidek88
    Mam taktéž nastaveno na cca 50% :(
    Jinak teď se mi stalo, že jsem mluvil se strážema a v půlce animace přišel další strážnej, skočil jsem na sekundu do hry a zase se spustila další animace s ním a tu jsem viděl zevnitř svojí hlavy :(

https://www.dropbox.com/s/8iyrl9llde37qwo/kdc_1.png?dl=0
  • Nezávid.Tak to nehraj no. Jak jsem už říkál, každý věděl do čeho jde.
  • PreidaQ
    Tady můžete vidět podíly jednotlivých vlastníků (Bakala 70 %, Vávra 17 %, Klíma 13 %).

Tady můžete vidět účetní uzávěrku za rok 2016, kde se praví, že v té době měli půjčeno od Bakaly 147 mil. Kč (plus tam můžou být ještě njěaké další peníze, protože pohledávky mluví až o 300 mil.). Překvapilo mě, že mají jednoho zaměstnance a přemýšlím, který šťastlivec jím je.

PS: Z kickstarteru vybrali 1,1 mil. liber, odhadem 30-40 mil. Kč (nevím, jestli se daní nebo ne), takže v porovnání se zbytkem potřebných peněz nejde o moc.

Edit: Odkaz upraven, zobecněn.
  • Jo tak, problém Flashpointu byl spíše v tom, že tam všechno doskakovalo.

Každopádně jsem si ničeho takového nevšiml, kvalitu objektů mám na ultra (a světlo), zbytek na vysoké, zobrazovací vzdálenost objektů na polovinu, LOD téměř na polovinu.
  • myslim, ze tem, co to hraji, neni moc co zavidet, ta hra je zabugovanej bordel. hral jsem ji asi 6 hodin a musim rict, ze snad jedina vec, co me na hre potesila, je cestina.. to je vsechno
  • ale ví :)
  • No zrovna tady na začátku videa přijde parta a chce hlavního hrdinu zneškodnit, přepneš se do hry, protivník do něj snad ani nekopl, krev a zase cut scéna. Ve hře tedy člověk strávil jen tu malou chvilku než se ho dotkl protivník.
  • medvidek88
    Nejde ani tak o to že by doskakovaly, ale že prostě opravdu vypadají hnusně (na to že je nastavena kvalita Vysoká) a prostě to člověka ruší :(
  • Ne všechny cut scény a vyprávění příběhu na sebe navazuje.. bohužel :/
  • Zkus zvýšit LOD, mě tam nic nedoskakuje.
  • https://www.youtube.com/watch?v=kNeHYMDSaQY

to je taky vtipný, sledujete cut scénu, vrátíte se do hry s pocitem, že budete bojovat a hups, zase cut scéna ... proč to tedy vůbec z těch "filměčků" vyskakuje do hry, když to nemá žádný smysl?!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit