Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím
13.2.2018 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Jacku, kdybys nebyl naprostý Mimoň odtržený od reality, tak víš, že existuje něco, čemu se říká Obchodní rejstřík, kde se tyto informace dají dohledat.
-
....
S tema cislama... za me klidne 9/10 10/10. Nutno to posuzovat jako celek, v kontextu toho co na trhu je. A bohuzel se mnoho lidi nevyhne spojeni s vyroky pana dokonaleho (minusove body) cimz v te hre budou hledat a hledat vselijake chyby a chybicky. Pokud na tom v nejblizsich tydnech a mesicich maknou, tak tu mame 10/10 (zahrnujici i ten bod hrdisti :-) )hru z CR, coz je skvele!
P.S. Adam jak rikal: ...rape anyway ... 18+ only all in. No to jsem vyprsk.... all in :-D
Tesim se na dalsi dil! -
Tise zavidim vam vsem co si to muzete zahrat a uzit.
Longplay perfektni a prosim pokracujte :-). Tuhle hru bych si opravdu velice rad zahral, ale na 100% bych nebyl schopen do ni investovat tolik casu kolik bych si pral. Evidentne to nebude pro kazdeho: caste dialogy (pouze zamerny uvod do hry/pribehu?), ,,HC,, souboje, mozna pozdeji prazdnejsi prostredi - tvor si svou napln, inventar, ,,strom,, skillu. Tohle je opravdu neco nevidaneho v porovnani s tim co je hracum nabizeno okolo.
S temi bugy... je mi jasne, ze pokud je nekdo hrac co ma denne x hodin casu u toho sedet, tak si toho bude vsimat a bude ho to treba i urazet. Z toho co jsem videl tak by me jen trochu stvalo to nacitani cutscen (obcas). Pak spis bylo srandovni jak se Borek ,,teleportoval,, :-) ale to jsou opravdu veci co jsem nikdy nikde neresil pokud neslo o nejake opravdu extremy. Dilci textury a dalsi ruzne zminovane vytky by se asi mely dat casem napravit bez problemu.
Meli bychom byt hrdi co z nasi zeme vzeslo. Nejradsi bych z fleku kamaradovi zadal slozit adekvatni komp coz by bylo to nejmensi, tohle bude chtit pekelny mnozstvi casu a tak jedine pokud by doslo na rozvod:-D.
.... -
A co bys nechtel, tester ses ty, kdyz to prodaj milionu podobnych hejlu, tak mozna i 3% zrychlej.
-
Tak jsem kouknul na nějaké gameplaye na PS4 na youtube a za mě cajk pohodynda. Jasná koupě, ale asi ještě chvíli počkám. Každopádně velké osvěžení v tunác japonských ujetostí co na tom vychází po desítkách.
-
Rozhodně gamepad. ta hra je na něj spíše přizpůsobená a hraje se to s ním líp.
-
Ahoj ole...
-
Špatně jsem se vyjádřil. Myslel jsem, jestli je to lepší hrát na klávesnici s myši nebo na gamepadu.
-
vypadá to moc pěkně, recenze pozitivní, takže asi úspěch :)
-
Fiha...Tak ja teda neviem. Na jednej strane sa mi páči tá kopa nápadov a celkom zaujímavo urobený svet (videl som teda len tento gameplay), ale veľa veciam vôbec nerozumiem. Všetko zaujímavé sa odohráva v cut scénach, hráč len chodí medzi scénkami, ktoré sa navyše nepochopiteľne stále načítavajú..to vážne? Podľa mňa teda extra rozpačité, navyše neskutočne zdĺhavé. Boj moc zábavný nie je, a realistický asi iba v tom, že silnejší vyhrá, ale rozhodne takto pästný súboj nevyzerá, veď ostatné postavy tam tak dementne behajú okolo. mečovanie nehodnotím,
Bugy atď. sa asi do istej miery vyriešiť podarí, to je v pohode, ale celkovo to prvý dojem moc neurobilo. -
https://hry-pro-pc.heureka.cz/kingdom-come-deliverance/recenze/?s=6#reviews
tak tohle je best of recenze *1* -
Vypij Savechnaps (nějakej ti dá/dala Blanka na začátku)nebo se vyspi. Jinou formu save co jsem pochopil to nemá.
-
A když jsem to nedávno předpovídal tak zdejší "nadšenci" mě fakovali mínusama. Takže počkáme na 4-5 patch a bude to super. *5*
-
Chápu že tě ten hejt baví, ale neni to nic gamebreaking a jde o to že Skalice kam cestuješ je sama o sobě uzavřenej prostor s mrtvolama v tu chvíli + pochmurnym počasím kvůli atmosféře. Aby to fungovalo i z hlediska vyprávění tak hádám, že tam musíš projít loadingem jako do jiný zony a když tam dokončíš co máš tak opět cutscéna, loading a už jedeš open world. Viděl sem to ve více hrách. No problem.
-
Další Patch až za dva týdny takže vydali Erly ekcens za plnou cenu *4*
-
To je blábol, ale prosím...
-
prvně si budu muset koupit nový comp a pak si to teprve zahraju. Do té doby snad opraví bugy. Většina kritiky co zatím čtu se týká bugů a optimalizace, což se vyřeší. Mnohem podstatnější bude hratelnost a příběh a tady se ještě neví.
-
Ale já jsem zatím spokojený a vím do čeho jsem šel. V longplayi jasně říkali, že stejně budou vycházet opravné patche a podobně, takže není co řešit. Hra se mi zatím líbí, takže co se týče nákupu, tak vůbec nelituji. Stejně jsem nepochopil, co jsi myslel tím nedodělkem, každá hra, nebo 95% her má bugy a chyby ihned po vydání, v tom případě tak nazýváš všechny ostatní hry. Děláš jako kdyby tam chyběla druhá polovina hry.. Samozřejmě jsem s tím počítal, že se objeví chyby ve hře. Na takový rozlehlí svět se ani není čemu divit. Jsme jen lidé a vývojáři také.
-
Technická kvalita jak me: Andromeda
-
Bohužel warez verze ukládat nejdou, takže si to kup, jestli chceš ukláadt.