Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím
13.2.2018 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Podpořil jsem české studio a vůbec toho nelituji. Určitě si téhle hry vážím více, než stupidních her typu call of duty ( které už několik let stále nemají co nabídnout ).
-
Není lepší rovnou posílat svoji měsíční výplatu na účet Warhorse? *1* *1* *1*
-
Holt to není odladěný...V tomhle mají hoši z Warhorse ještě co zlepšovat. Snad to postupně napraví.
-
ty chyby nekterych lidi jsou smutne:
- nekolika lidem na PS4 ve hre vubec nefunguje R2 tlacitko
- Kunesh sel na prochazku nekam do rite na kraji mapy a nejde udelat quest
- spousta dalsich rozbitych questu, ktere proste nejdou dohrat
tyhle bugy jsou trochu prusvih. -
No po tom co jsem četl, jsem začal trošku litovat, že jsem si ji předobjednal...ale litovat nemusim :D...je to pecka, sakra pecka!!!bugy jsou, grafiku jsem videl lepsi...ale kouzlo hry je jinde...neni to pro kazdeho, kdo chce prijit z prace a odreagovat se, at si pusti raci neco jineho...taky me souboj pestma trval +- 10 minut...RPG hra jak má být + realismus + české prostředí...do léta mám práci....
-
Za neskutečný průšvih považuji tvé narození. Člověk, který celý den stráví spamováním v diskusi ke hře, která se mu nelíbí, je prostě zoufalec největšího stupně. Zamysli se nad sebou.
-
Podle zdejších komentů to vypadá, že hra je super, je tu nezvykle málo hejtu. Hned jsem objednal 5 kusů, abych podpořil autory. Díky borci, že jste tu tak pozitivní
-
Tak na tomhle systému nevidím nic tak hrozného, holt to není úplně casual hra, tak člověk musí přemýšlet, kdy se mu vyplatí savovat a kdy ne. Horší je, podle mě fakt, který zmiňovali, že tam není ukazatel autosavu.
-
Navíc koupí podpoří to, že ti nevadí nedodělek. Takže příště to bude stejné či horší.
Lepší nekoupit a ukázat, že je třeba odvést lepší práci. -
páni, ďakujem za longplay, veselo pokračujte.
prvé dojmy na základe videa: značne rozpačité. uvidíme, čo bude v ďalších hodinách hrania, ale min. za tie loadingy by som vraždil. -
Kole 38 minuty jde do kempu a najednou ho hra hodí úplně někam jinam, jiného času. To je mazec.
Ta hra je neskutečný průšvih. -
Tak technicky i po stránce obsahové určitě, aby ne, když to vyšlo o tolik později a žádná jiná hra s podobný rozsahem u nás nevzniká, ale máš pravdu že na soudy je lepší počkat po dohrání
-
Samozřejmě jak jsem psal 100 lidí a 100 chutí, já tu hru nikomu nevnucuji a ani ti neříkám, aby jsi hned šel na Steam, nebo do kameného obchodu a koupil ji. Mě třeba takové hraní nevadí. Rád si poslechnu ,, snad " kvalitní příběh a něco se dozvím o naší historii zároveň. Jsou hráči, kteří jsou zvyklí na dnešní velkou většinu her, kde je probíhají - všechny zabij a ani nevíš proč a co nejrychleji k cíli. Tahle hra je úplně o něčem jiném - pro někoho moc zdouhavé a nudné, pro někoho zase něco nového, zajímavého a zároveň zábavného.
-
Na to první ještě je krapet brzo hodnotit (Mafie 1 a Operace Flashpoint jsou legendy), ale to druhý není zas takovej problém přiznat, když se o něco podobného prakticky nikdo zatím nepokusil. *15*
-
https://www.youtube.com/watch?v=pf9UWf0kH3g
-
Tak nám prozraď kolik, ať to taky nemusíme stopovat
-
Určitě. Ve světovém žebříčku už to bude trochu horší.
-
*1* *1* *1* tak učitě
-
Ano. Stačil mi dnešní gameplay, tolik peněz za tu "hru" nedám. Když pominu chyby grafiky, herních mechanizmů apod., schválně si zkus stopnout, kolik minut z času hraješ a kolik čekáš a sleduješ cut scény.
-
Cena sejvovice me hned ze zacatku donutila uvazovat o okradani a vrazdeni obchodniku :-)
Uvidime, jak bude hra padat... estli nebudu chtit spis vrazdit warhorsaky.
Nevim jestli rozumnej, ale system to je.