Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím
13.2.2018 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Rozumný != click fest na F5.
Mě se ten způsob ukládání naopak líbí. -
Chápu kam tím míříš, ale opravdu se ti hra zdá tak odfláknutá, že ji přirovnáváš třeba k autu se třemi koly ?
-
Dřevec je pro souboje a kopí je nepraktické, velké a těžké. Musí to být jednoruční zbraň.
-
Za mě rozhodně nejlepší česká hra a nejlepší simulátor středověku
-
Není to blbost? Ze sedla bych raději bojoval dlouhou zbraní jako kopím nebo dřevcem a mečem až na zemi.
-
To je problém vývojářů, že jim trvalo tolik let vypustit nedodělek. Já jsem zákazník a já si rozhodnu co si za své peníze koupím a co ne. Mimochodem, taky by sis nekoupil auto o třech kolech a nebo s třírychlostní převodovkou.
Doba vývoje může mrzet jen Bakalu, protože ho nejspíš vše stálo víc než čekal. -
,,V bethesde zcela rezignovali na nejaky rozumny system ukladani,,
Dan Vavra a jeho 100 duvodu proc je Skyrim blbost -
Mě se ten soubojovej systém líbí, prostě to není pro konzol děcka a mačkání dvou tlačítek.
-
Promiň, ale co myslíš větou : za ty peníze ? Tolik let vývoje a hra stojí 50€ . To se mi zdá poměrně směšná cena, za takovou dobu práce. Hrál jsem to a hra má chyby, ale to mají snad všechny po vydání. Určitě vyjdou patche a podobné věci, které tu hru nějakým způsobem doladí. Kupuji si hru za tím účelem, aby mě pobavila a odreagoval jsem se - zase je to prostě něco jiného, než na co jsme třeba byli doposud zvyklí, ale říkat o hře, že je odfláklá - protože je na některých místech graficky trochu slabší ( nebo nevím jaké další věci ti tam přijdou odfláklé ) mi připadá trochu zcestné.
-
Pravdou?
-
tak zatim zdejsi halejt docela slabota :-D
-
Myslím boj mečem atd.. nikoliv lukostřelba ze sedla.
-
čistě jen píšu, co jsem někde četl, proto je tam slovíčko "prý".
-
Tak je v Kingdom Come Deliverence boj na koni ze sedla nebo ne? Nikde jsem nenašel jasnou odpověď jestli to tam je nebo není.
-
Neschovávám si zdroje ke kdejaké hovadině. To, že je to neoptimalizované, se nevylučuje s tím, že tam mají zapnuté efekty/dohledy, které žerou hromadu výkony.
-
Assasin? Tohle srovnávat, vydržel jsem u toho hodinu a už žádnej assasin, pro mě hloupost. Každej radši něco jinýho a tohle pro mě po dlouhé době opravdu hra.
-
Za ty peníze je hra děsivě odfláklá! Stačí sledovat ten gameplay zde.
-
viz longplay a 1080Ti v redakci ritko...
-
tak kde máš zdroj, že ultra je pro další generaci, i když vypadá hůře než současné open-worldy
-
joo, ol ma pomalej komp, ses posral Vavro, ne?