Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Doufám že s to koupil a ještě lépe předobjedval , jinak přez to nejede vlak *16* *10*
  • Takže feature :) ... ok
  • Jack1947
    Máš proto tohle tvrzení nějaký nezvratný důkaz?
  • Budiž ti přáno, schválně jaké budeš mít dojmy, až hru dohraješ, tedy pokud se to vůbec povede.

Já si stále myslím, že za současného stavu a ceny je to špatná koupě, je hodně jiných her, které dají mnohem více zábavy.
  • Jak se ta zhovadilost ukládá? A proč když se najím tak mám za moment hlad. To je simulátor hladu?

Hra mi spadla a save nikde. Tvl. Tohle je fail. Mistři prej....
  • Bakala vlastní 70% Warhorse. Většina financí pochází od něj (více než Kickstarter).
  • Záleží jaké PC máš. Pokud máš třeba šunku s gtx 650, jako třeba já, tak pak spíš sáhni po PS4 verzi nebo jako v mém případě XO verzi.

A navíc rozhodně doporučím gamepad na hraní ať už to hraješ na čemkoliv.

A poslední věc - i kdybys to hrál na PC, rozhodně to zwarez a hrej na PC, ale míst toho kup konzolovou verzi.Nemá smysl dávat vo*asum za Valvu další prachy.
  • To neni bug, ale je to tam schválně. Na místo kam se máš dostat nemůžeš použít ani fast travel a když sem prošel touhle osadou tak mě to taky přesunulo aby to pokračovalo tak, že uběhl čas a Henry se tam dostal. Koně jsem taky neukradl a šel sem po svých a proto to napsalo failed to get horse.
  • Všechno Ok, jen ovládání koně není moc příjemné.
  • Mám SSD disk a načítá se jak inventář tak cutsceny..na SSD!!

To dělat amatér. Tohle přeci museli vidět během testu. A oni to pustí do oběhu!
  • Určitě ano.Na steamu pozitivní recenze. Jak jsem už říkal, v zahraničí jsi to víc cení než tady. Tady jenom prskají i když hra ještě nebyla venku. A já jsem narazil jen na 1 bug. Kde nebyli bugy?
    V gothic 3 se lidi sekali ve dveřích, u zaklínače 3 taky tak.
  • Zatím nemam s hrou problém a jede mi dost dobře na 970, ale co mi vadí je že občas se donačítávaj textury obličejů a pak to že souboje jsou opravdu docela hardcore, furt se mi nedaří se do toho dostat a když je protívníků víc jak 1 tak se to skoro nedá a když víc jak 2 tak je smrt jistá, nedaří se mi vůbec krýt.
  • Zbytečná otázka, samozřejmě PC *4*
  • ja hraji na PS4 a R2 funguje...buď úder pěstí nebo mečem
  • Jack1947
    Zase bych to tolik nepřeháněl ( navíc se už mazalo) Podíl tam má ale určitě ne tak vysokej jako 2 druzí důležitý majitelové.
  • Můžete mi říct, jestli je to lepší hrát na PC nebo PS4?
  • Rovnou bakalovi.
  • Jack1947
    Stačí aspon 20-50hodin pak už si můžeš být myslím jistý v kramflecích.
  • Takže asi tak jako Skyrim při dni vydání? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit