Přejít na výpis diskuzí
LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím
13.2.2018 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
Však to nehraj. *15* Nebo nezáviď těm co to hrají. *15* *15*
-
Kde je Olin, tam je to hardcore. Stejné, jako jít s Mírou na pivo.
-
Jako jo no. Ted me jenom napadlo, ze ta ostra kritika na chyby by asi odpovidala (cekal bych) ze se bude pravidelne stavat padnuti jako kdyz treba Šárka v gamesplayi mela SotC tusim a jak to jen tak spadlo z nicehoz nic :-).
-
Počkám si na další patch, až hru víc odladí. Nebo ještě lépe ne český dabing.
-
několik lidí na fóru si stěžuje, že jim nefunguje. počítám, že jsi pochopil smysl mého sdělení ;)
-
Takze to vyslo ... simulator loadingu je asi nejlepsi popis toho. At uz se podivam kamkoli vice nez 80% casu se neco loaduje, cerna obrazovka, menu, mapa nebo menu rozhovoru.
Alternativne, slibotechna Vavra (kdyz je podelаl zakazany, tak napisu holt posrаl) co se dalo, a i to, co se nedalo. Roky vytvarej uberrealisticke soubojovej system, kterej je ve finale uplne knicemu. Misto hry se hrac presunuje od cutsceny k dalsi cutscene. Takze jestli tohle ma mit koli? 40 hodin? tak z toho hrac ve hre stravi mozna 4. Coz je ostatne dobra zprava, alespon si to nebude muset jit hodit. -
Na hru jsem se těsil, zatím mě baví, ale technické nedostatky fakt mrzí (hraju na PC, FULL HD, Vysoké detaily, ne Ultra a FPS kolem 55)
* dlouhé načítání dialogů
* občas nesmyslné dialogy kvůli větvení (stejného člověka pozdravím 2x jen kvůli jiné volbě dialogu)
* NPC vrazí do mě (stojím uprostřed náměstí a nic nedělám) a okřikne mě ať dávám pozor
* V jednu chvíli se spustila animace a FPS spadly na 8 (pomohl až restart hry)
* Vykreslování objektů ve vzdálenosti je jak z operace Flashpoint (srovnám se stejným PC, kde jsem hrál Zaklínače 3 a takovéto problémy nepozoroval)
* Opakující se dialogy (ptáte se stráží, co se děje a každý druhý vám odpoví naprosto stejnou větu ohledně toho, že ví hovno, protože stál celej den na stráži), a spousty dalších maličkostí, které jinak celkem kazí dobrou hru. Ale zatím převládá zábava a člověk doufá, že tyhle drobnosti budou co nejdříve opraveny. -
Realita ... hraješ v jednom obleku, spustí se cut scéna a najednou máš úplně jiný. ?!
Lidem se když otáčí hlavou otáčí ještě nějaký "límec" kolem krku. (s rameny)
Witcher je proti tomu perla.
Kdyby si alespoň odpustili ty blízké záběry v cut scénách, zakryli by ošklivou grafiku.
Jsem zklamán, ale fakt hodně.
Chtěli udělat hru podobnou co nejvíc realitě a nakonec to je jen o pravidelném spaní a žrádle.
Když si vezmu, jaká pecka byla ve své době Mafie 1 ... Vávra asi usnul v té době, nebo nevím. Nikam se neposunul. -
Jo ale ty bugy je objeví na každém pc jinak. To nejde všechno otestovat. Ten kdo programuje tak ví o čem mluvím. No spíš je tady dost lidí co to ani nehrálo, ale píšou tu samé odpady.
-
Jo, nejlíp číselně (nad)hodnotit hru, kterou člověk nehrál a jak sám píše hrát nikdy nebude a viděl maximálně nějaký cut scény a rozhovory s NPC z nekonečnýho tutorialu (což je vážně snad celých prvních pár hodin "hry", kdy se nehraje a jen se odklikávají rozhovory nebo kouká na naskriptované scény *6* *1*
-
Prave, ja bych cekal, ze ta kritika na bugy a podobne bude kvuli tomu, ze je to treba zcela nehratelny atd.. ale jaksi jsem zatim zaznamenal, ze se jedna o jednotlivce co o tom tak pisi. 1.cast longplaye zatim za me v pohode a tak mi to prijde vskutku jako zbytecny haneni.
Jasne pokud se za tyden zacnou dit nejaky zverstva v primym prenosu tak OK, uznam, ze jsem se mylil a bude zrejme, ze je treba nevo spatne. Ale na drihou stranu asi tezko ma x tisic totozne sestavy aby to o necem vypovidalo, kazdy to ma nejak jinak poskladane. -
:D
-
Už to sosám, bože ať už je to soslý. *8*
-
Jo v zahraničí jsi to pochvalují. Ale češi jsou známi tím, že umí kecat ale konat ne. To tu je jenom samej rejpal, tak co chceš. Bugy má každá hra. Na to je speciálně studio ubisoft, který má bugů víc než dost.
Já jsem zatím narazil jenom na 1 bug. Každý věděl do čeho šel. Kdo nechce at nekupuje. Ono je to dost i závist asi, že se někomu něco takového podařilo. Je to malé studio, které má třeba 100-200 lidí. Ti co programují a něco o tom ví, tak je jasné že když to bude hrát 200 000 lidí tak se začnou objevovat bugy, protože každé pc je prostě jiné. Někdo říkal na pc, že mu tam blbnou textury a mě třeba ne.
Mě zajímá hra, ne kdo to financoval. Já podporuji Vávru a jestli tam má podíl Bakala je jejich věc. -
Jako tech demo už vydali. Teď počkat tak 10 let a bude z toho hra.
-
Pitomost to je, ale technicky tam mas rozhled na vzdalenost 10km a i na zcela maximalni nastaveni to proste slusne jede. O tom ze by probihal nejakej loading tam kdyz to mas na ssd ani nevis.
-
Jo souhlasím s tebou skvělá hra. Každý vědel do čeho jde. Na steamu pozitivní recenze.
Takže ti co nikdy nic nedokázaly se můžou jít tak zahrabat. -
Mno ale vis jak, vsichni ostatni to delaj blbe, jen Vavra je kolotoc ...
-
Vypadá to výborně. Skvělá práce od Warhorse...