Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Tak jsem to uz taky hrál, byť jen chvilku, a převládá nadšení. Atmosféru to má jako řemen, questy se rozjíždějí zajímavě a na žádný bug nebo chybu jsem zatím nenarazil. A i na mém ne už úplně čerstvém kompu to jede jak víno. Z technického hlediska mi vadí jen zbytečně dlouhé "přepnutí" do rozhovoru (kolikrát i 1-2 sekundy černá obrazovka) a dost nekvalitní textury - byť mám nastaveno ultra high, tak při blízkém pohledu na jakoukoliv zeď je ta textura dost neostrá. A faciálky dost slabé, ale na tom snad zapracujou.
  • No tak tohle naprosto ignoruju:-D. Ale naprosto vazne me prekvapuje kolik lidi tyhle existence podporuje, sleduje a nasleduje, ridi se jejich radami atpd.. naprosto me desi predstava jak jednou s necim takovym prijde moje dite domu :-D. Hold je to tak no. Ja chodil kopat s kamosema za barak a na skolnak, pak jsem dostal PC a chvilku nam vydrzeli prvni NFS a uz jsme zas leteli ven. Dneska svistove ci dorostenci na YT za vzory kdekoho s iq zmrzly vody.
    Ale jako ty nadavky, urazky a napadani na internetu to je sila no, to je skutecne materialek. A to clovek jen rekne svuj nazor :-D
  • Jo tak to vypadá pěkně hnusně na konzolích.

Že cut scény nebudou v enginu se vědělo, ale ty prostřihy to úplně mrví, solidně mě to několikrát zmátlo.. co že se to sakra stalo :) A to Vávra povídal jaký jsou režiséři břídilové, se by mohl točit filmy z fleku. Normální střih a vyprávění je u něj asi sprostý slovo. Výprava je nedodělaná stejně jako všechno ostatní.
  • A to je kde? To jde nějak vypnout.
  • kdyby nekomu nesel odkaz, tak je to v 13:56
  • Ukládá to čas od času samo a jinak si uložíš tím, že se vyspíš v posteli.
  • https://youtu.be/1JZfoz7UVr0?t=836
    - docela fascinujici to lehani travy kdyz se clovek otoci. *1*
  • tak za me VELKY SPATNY - chtelo by to vyladit, ale ten svet vypada pekne a i na ten pribeh to vypada, ale proc kurna je vsude samej loading, chyby s neoptimalizace jednou to lita tak podruhe tak - nejde nejak nastavit lock? vypnout vyhlazovani ci jine veci? Uz ted existuje navod na steamu jak vypnout debilni ukladani :D :D
  • Jack1947
    Ok dík...

Nenalezeno
    Neplatný odkaz: Požadovaný odkaz je chybný, nebo vypršela jeho časová platnost.

Hmm nojo asi to tak nějak bude, na druhou stranu tady se to může brát aspon to šlo na celem ( i když zabugovanou/nedokončenou věc).
  • ucho
    tak jsem to pustil na PS4 Pro. oproti jiným hrám se to pouštělo malinko déle, ale ok.
    tady je úvodní obrazovka: https://ibb.co/eEsxd7
    - ten plot v dálce je pěkně hnusnej
    - stejně tak hrad (jestli to takhle bude vypadat i ve hře, tak potěš koště)
    - kouř byl animovanej, ale v téhle dálce se měnil jednou za sekundu, což tady není moc reprezentativní

po spuštění mě trochu překvapilo, že některá videa nejsou v enginu, ale jsou jako videa.
    po ukončení rozhovoru s matkou tam byl divný střih. byl tam asi dvě sekundy záběr na venek a najednou jsem byl zase uvnitř. nejsem si jistý, jestli to byl záměr.
    ve hře to jinak vypadalo fajn.
  • To jo. Některé příspěvky jsou velice dobré hlavně ty kde někdo někomu nadává. Něco mi to připomíná. Viz:MikeJePan-jedině co mě překvapuje že takový člověk ma na youtube tolik lidí. A když mu někdo něco napíše, tak to od fanoušku schytá. Takové lidi podporovat a to co dělá je fakt ubohé. Dnešní mládež je fakt velice dobrá.
  • Skyrim jsme dohral hned po vydani..tak nemel nesmysly.
  • spis horsi nez andromeda.
  • Tak jsem Bakalovi taky přispěl na rozvoj Respektu a dalších bohulibých levicově-progresivních aktivit a hru si koupil.

A je tam mouse lag jako prase. A v nastavení hry vůbec není možnost vypnout vsync a musím to dělat přes konzoli, což jsem si musel vygooglit.

No... to je dobrý začátek. *4*
  • jack
    https://youtu.be/1JZfoz7UVr0?t=14m29s
  • myslel jsem, ze kdyz bude mit helmu, tak bude mit koukatelny look, ale neni to pravda, potreboval by spise oblicejovou masku, pak by se snad dalo tvrdit, ze svym zjevem nepacha socialni sebevrazdu
  • Ja vim no. Jako naprosto si uvedomuju ten grafickej rozdil a navic uz kdysi kdyz jsem na PS1 ci 2 u nekoho zkousel gamepad tak ja jsem lempl, ale tak ono kdyz clovek od mala jel PC tak by to adi bylo o zvyku. Jako ja jsem rozhodne casual a kdyz bych to sem tam zapnul na telce tak me nejak netankuje dokonala grafika bez chybicky, stejne tak cena her kdy bych jich koupil za rok tak na prstech jedny ruky.
    Jinak ja jsem zavislej na NTB praci a stolni PC by mi bylo k nicemu krom her a na to jsem fakt jen prilezitostnej hrac. Takze asi ta konzole ideal...
  • Tak to já zas konzole nemusím. Jednak pc je vždy lepší a konzole jsou drahé. PC taky vylepšíš, ale konzole musíš koupít nové. Ono kdyby bylo jenom pc tak by ten vývoj byl asi lepší. Než takhle dělat na ps4,xbox pc a další. Ale to je dnešní doba.
  • Zkusil bych si tipnout, ze start je tech cca 75%, ale casem by se mohlo splhnout vys pokud se ten pribeh rozjede a hlavne jak tomu lidi prijdou na kloub... zatim je fakt brzo a drzim jim palce.
    Zacinam i uvazovat o nejaky konzoli co hodim pod telku :-D. Ja nejsem tak narocnej.
  • Je mladej, do všeho se vrhá bezhlavě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit