Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra baví a líbila se,ale má dvě ale... ta grafika je něco otřesného a nechápu jak v roce 2011 někdo může tohle vyplivnout. Je to jak port z PSP.... A hlas orlů je vážně směšnej...už jen samotná animace a to že mluví :D
    • http://img560.imageshack.us/img560/3760/witn2011110119025645.jpg

Tohle je grafika z PSP? Zvanile.
      • Tvůj Eradan vypadá hrozně. *2*
    • Hm, první cracky na hru automaticky snižují grafiku na low, tak jestli to náhodou nebudeš mít tím, co? *3*
      • No a já si řikal, že to vypadá jak vytažené z hlubin skřetích pozadí. Možná dám ještě možnost scene release *3*. Přesto i kdybych se měl povznést nad vizuální stránku, žádná slast hrát to alone-only.
      • No jo tak čínskej crack.....
        • Proč bych hned měl být pirát? Hru mám zakoupenou,jen se mi prostě nelíbí grafika...
          • No jestli si tohle pustíš v 1080p a přijde ti to jako z PSP, tak fakt už nevím.......... http://www.youtube.com/watch?v=yTUaSsnNL-U
    • Ale třeba hlas Belarama je špicovej. Dokonalej přízvuk pro orla.
  • Co se mi na téhle hře líbí, je možnost zeptat se Elronda/agenta Smithe na důvod, proč se prsten buď nehodí daleko do moře, případně rovnou nevezme na orlech do Hory Osudu (nebo jak se jmenuje)... *5*
    • Hairy_Ass
      Sorry za double post. *9*
    • Hairy_Ass
      Otázka toho jak naložit s Prstenem se řeší i v samotné knize.
      • Alex81
        Jakej prsten vo co go? To je hra o manželství nebo rozvodu?
      • Jo, způsob, jakým Elrond odpovídal, by tomu nasvědčoval. Bohužel já patřím k té skupině lidí, kteří o knihu ani nezakopli.
        • No tak to je chyba.
          • Musim priznat ze ja som o knihu "zakopol" a doteraz toho lutujem. Knizne dielo je to famozne ale len koli svojmu rozsahu a tomu ze J.R.R Tolkien bol prvy ktory si vymyslel vlastny svet. Inak je to napisane tak zle, az som z toho obcas vyvratil zvysky od obeda, po ktorom som travil nad "dobrou" knihou. Jedina horsie napisana fantasy ktora ma napada a na ktoru jakziv nezabudnem je Trun z Dracich kosti (co je kniha ktoru asi pisal odsudenec na popravu a dostal vynimku aby ju mohol dopisat, opis stromu na zahrad na 52 stran tiez prca).Panovy spisovatelovi vsetka cest za fataziu a odvahu spravit nieco nove (skutocne vdaka, som velky fanusik fantasy), ale mne ta knizka o nom pokazila mienku.
            • Kr.Pa
              A to porovnáváš s jakou jinou knihou ? Histrie středozemně se píše od 40. let 20. stojetí. Srovnávat to s nečím novým to nemá cenu. Srovnávat to s filmem je taky fraška. Pravda, Silmarilion byl dějove pestřejší než LotR, jenže LotR je vypsán dopodrobna. Arda je v dnešní době nejlépší a nějvětší funční fantasy svět, s ní se nemůže nic rovnat.
    • Heh, co ti odpověděl? :D
      • Co by se dalo čekat. Ve zkratce:
        Vhození do moře nepřipadá v úvahu kvůli mořským tvorům a přirozené transformaci povrchu planety.
        U druhé možnosti tvrdil, že ani celá armáda orlů by nedokázala uniknou vševidoucímu oku a devítce.
        • Ghost47
          http://www.youtube.com/watch?v=1yqVD0swvWU *1*
        • Hairy_Ass
          V knize se ještě řeší, že by mohli Prsten ukrýt, ale Sauron by je i bez něj časem porazil, použít ho nemůžou, protože 1) 100% ho ovládnout může jen Sauron b) by je Sauron patrně i tak porazil, a i kdyby ho s Prstenem sejmuli, tak by jen vyměnili jednoho Temného pána za jiného => nositele Prstenu. Ještě by snad šlo zničit Prsten v dračím ohni, ale protože se mělo za to, že všichni byli vyhubeni nebo zmizeli neznámo kam, tak jedinou možností zůstalo ho zničit tam, kde byl vyroben. Proto je existence draka v téhle hře trochu nepatřičná. *3* A poslední možností bylo poslat Prsten na západ do Valinoru, ale byli pochybnosti, že by ho tam nepřijali, a pokud by ho nezničili, tak platí to samé, jako v prvním případě. *4*
          • Kr.Pa
            Na to, že do moře házeli Silmarili a Palantiry, proc by tam nemohl jeden prsten ;)
          • jindra.veliky
            muzu se te zeptat proc tu resis jak znicit ten prsten kdyz byl znicenej ve filmu? WTF?
            • Zdravím Vás můj pane a vítám Vás ve svém srdci.

-> Pouze nejgentlemanovější z gentlemanů poznají z které knížky pochází tato citace. Tedy přibližně tato citace, teď ji bohužel nemůžu přesně zjistit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit