-
Pokracuj s takovym myslenim, a jednoho dne si budes stezovat, ze nic na trhu neni ceskeho... kdyz jdu do obchodu a vidim 2vyrobky +/- stejne kvality vedle sebe s tim, ze jeden je z "Polska" a druhy Ceska, s rozdilem ceny +/- 5-10%, tak radeji volim Cz. Tady mas skoro to same... rad ctes Games.cz? Chces at existuji? Neprima pomoc nasobena 1000x lidi dokaze udrzet WEB po mnoho let. A rikat si, ze ti to maji dobre spocitany... jo, maji, ale ne na mnoho let.
-
To je fakt
-
Ne, to jen ty máš hrozně nízky standardy a nepoznáš, co je až urážlivě průměrná hra. Je to Bioshock Infinite.
-
Drž pysk. Ano, jediná výtka na FEAr je, že je skoro celej zasazen do kanceláří. Nebýt tomu tak, tak je to nejlepší FPS všech dob.
-
To je jasný.
-
Sice asi to bude blbost, ale Capcom dostává vždycky trochu nižší známky, jelikož kdyby měla např. série Dragons Dogma před názvem The Elder Scrolls, tak by chytala jen samé desítky.
-
Devil May Cry 4 třeba
-
Hezký jak si tu vyjmenoval veškerý vystvětlení a ani jedno nesedí do tvé věty *1* chtěl si spíš napsat adept ne ? :D
-
Pravda taky se musim přidat BI je takové nablýskané pozlátko s hezkým světem a atmosférou ale to je asi tak vše. Naprosto tupá koridorovka.
-
ale to dobrodiní tě bude stát o 150-300 korun víc než když si tu hru koupíš jinde *1*
-
Pravdu BI naprosto přeceňovaná hra.
-
Je škoda, že to dopadlo takhle. Upřimně jsem tomu věřil, protože jednička byla opravdu něčim novym a bavila mě hlavně i tim, že byla ve sněhu (Vždyť kolik her se odehrava jen ve sněhu? Napada mě jedině The Thing). Dvojka by bez kooperace byla absolutni nuda. Jen diky tomu, že jsem ji hral s kamošem jsem ji projel. A trojka..?
Je to prostě škoda a podle meho to Capcom vubec neměl davat nějakemu neznamemu studiu Spark, ktere už ani předtim ničim vlastně nezabodovalo (Ty hry ktere udělali, mi nic neřikaji a asi je to jen dobře).
No snad se Capcom konečně pouči *4* Ja jdu čekat na dalši dil, pokud ještě nějaky bude. -
Se simulatorem otvirani dveri nemusis cekat na za rok a za dve stovky, ted to je v humble bundle za libovolnou cenu.. a ne samo. Ja si doplnil DS3 a BF3, ktery bych jinak asi nekoupil.
-
pročpak? třeba někoho zrovna právě baví bezduché střílečky, tak si ji hned koupí...
kolik má fanoušků třeba takovej CoD... -
Vážím si upřímné recenze ale hoši ten odkaz na obchod je fakt k smíchu :D
-
nemyslim si ze je to tak spatna hra
-
Fuck capitalism, yo.
-
Přesně to co tady popisuješ, vidím já na tobě. Prostoduchost a arogantnost vůči čemukoliv, co není od Sony. Jen ti dávám ochutnat tvojí vlastní medicínu TheGGG.
-
Prosim vas, hodte po me kamenem, vysvetlete mi, divajice se na me shora, ze na grafice nezalezi, a tak podobne, ale opravdu se mi to jen zda (z videji, neplanuji nakup), ze to proste vypada hur nez Lost Planet jedna?
-
Ano chybí.