Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokracuj s takovym myslenim, a jednoho dne si budes stezovat, ze nic na trhu neni ceskeho... kdyz jdu do obchodu a vidim 2vyrobky +/- stejne kvality vedle sebe s tim, ze jeden je z "Polska" a druhy Ceska, s rozdilem ceny +/- 5-10%, tak radeji volim Cz. Tady mas skoro to same... rad ctes Games.cz? Chces at existuji? Neprima pomoc nasobena 1000x lidi dokaze udrzet WEB po mnoho let. A rikat si, ze ti to maji dobre spocitany... jo, maji, ale ne na mnoho let.
  • To je fakt
  • Ne, to jen ty máš hrozně nízky standardy a nepoznáš, co je až urážlivě průměrná hra. Je to Bioshock Infinite.
  • Drž pysk. Ano, jediná výtka na FEAr je, že je skoro celej zasazen do kanceláří. Nebýt tomu tak, tak je to nejlepší FPS všech dob.
  • To je jasný.
  • Rhulad
    Sice asi to bude blbost, ale Capcom dostává vždycky trochu nižší známky, jelikož kdyby měla např. série Dragons Dogma před názvem The Elder Scrolls, tak by chytala jen samé desítky.
  • Devil May Cry 4 třeba
  • Hezký jak si tu vyjmenoval veškerý vystvětlení a ani jedno nesedí do tvé věty *1* chtěl si spíš napsat adept ne ? :D
  • Pravda taky se musim přidat BI je takové nablýskané pozlátko s hezkým světem a atmosférou ale to je asi tak vše. Naprosto tupá koridorovka.
  • ale to dobrodiní tě bude stát o 150-300 korun víc než když si tu hru koupíš jinde *1*
  • Pravdu BI naprosto přeceňovaná hra.
  • Je škoda, že to dopadlo takhle. Upřimně jsem tomu věřil, protože jednička byla opravdu něčim novym a bavila mě hlavně i tim, že byla ve sněhu (Vždyť kolik her se odehrava jen ve sněhu? Napada mě jedině The Thing). Dvojka by bez kooperace byla absolutni nuda. Jen diky tomu, že jsem ji hral s kamošem jsem ji projel. A trojka..?

Je to prostě škoda a podle meho to Capcom vubec neměl davat nějakemu neznamemu studiu Spark, ktere už ani předtim ničim vlastně nezabodovalo (Ty hry ktere udělali, mi nic neřikaji a asi je to jen dobře).

No snad se Capcom konečně pouči *4* Ja jdu čekat na dalši dil, pokud ještě nějaky bude.
  • Se simulatorem otvirani dveri nemusis cekat na za rok a za dve stovky, ted to je v humble bundle za libovolnou cenu.. a ne samo. Ja si doplnil DS3 a BF3, ktery bych jinak asi nekoupil.
  • pročpak? třeba někoho zrovna právě baví bezduché střílečky, tak si ji hned koupí...

kolik má fanoušků třeba takovej CoD...
  • Vážím si upřímné recenze ale hoši ten odkaz na obchod je fakt k smíchu :D
  • nemyslim si ze je to tak spatna hra
  • Fuck capitalism, yo.
  • Přesně to co tady popisuješ, vidím já na tobě. Prostoduchost a arogantnost vůči čemukoliv, co není od Sony. Jen ti dávám ochutnat tvojí vlastní medicínu TheGGG.
  • Prosim vas, hodte po me kamenem, vysvetlete mi, divajice se na me shora, ze na grafice nezalezi, a tak podobne, ale opravdu se mi to jen zda (z videji, neplanuji nakup), ze to proste vypada hur nez Lost Planet jedna?
  • Ano chybí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit