Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím Vás, koupí hry v JRC podpořím games.cz, respektivě redakci LEVELu?
  • jo aha není to indie dáme tomu 4. trapáci *12*
  • Jack1947
    Trosku , ses netrefil jinak asi souhlas no. ( ja to jen zkusil) Mozna kdybych hral dyl...
  • MidnighT91
    Já mám právě dost dobrou zkušenost, hrál jsem iso z torrentu a neměl jsem jedinej problém, žádné fps dropy až mě to překvapilo, navíc mi to jelo v 6x native rozlišení což je tuším 3072 x 2688, musíš uznat že to už je sakra rozlišení. Grafika mi právě přišla dost dobrá na to že už to má nějakej rok. Samozřejmě u pcsx si musíš hodně hrát s nastavením ale potom to bylo bez problému hratelné i na klávesnici....
  • MidnighT91
    Sry omylem jsem u tohoto příspěvku nedal reagovat...
  • Jack1947
    Hral jsem 2dil, GOD ale v tom emulovanym rlsu to byla spise bolest, navic ta grafika z PS2 vazne stara ale jinak je to super hra (vzdyt PS2 stale mam). *15*
  • MidnighT91
    Už na ní mám prachy bokem, koupím jí určitě. Jen radši každou hru předem zkusím jestli běží jak má. Každopádně pro mě must have, tenkrát mě strašně na*ralo že zrušili pc verzi...

Zrovna nedávno jsem dohrál God of War 1, 2 přes pcsx a dlouho jsem se tak nebavil, tyhle hack and slash na pc vůbec nejsou, dal bych si i Danteho ale toho už se asi nedočkám...
  • TheGGG
    Jinak pokud tě bude bavit určitě ji kup. Nebo se pro příště vývojáři na PC verzi vyse*ou. *3*
  • Jack1947
    Ma oblibena hra na X360ce proparil jsem tehdy, dne a hlavne horke noci pred lety jen abych zabil dalsiho bosse, a mohl jit rano s cistym svedomim jit na kute *15* .
  • TheGGG
    Hraji a žádný problém jsem nepostřehl. Jen je lepší si připojit gamepad, klávesnice se ale taky dá zvládnout.
  • MidnighT91
    Souhlasím, už jí stahuju ale rozodně do ní půjdu když mi pojede bez problému, dost jsem se na to těšil...
  • Mám takový pocit že jsme nehráli stejnou hru :)
  • Tak aspoň ten hudební doprovod bude za něco stát (jednička a dvojka byla v tomhle ohledu vynikající) , když už je to po herní stránce těžkej průměr . Bohužel je v dnešní době mnohdy hudba lepší jak herní náplň .
  • MidnighT91
    Jednička byla moc dobrá, hrál jsem to i když mi to tenkrát stěží jelo asi v 15fps, ale hrozně se mi to líbilo tak mě to netrápilo. Pořád to origo mám a i dneska si to rád zahraju když je nálada. Měli se konceptu jedničky držet a nebo udělat jinej žánr, třeba strategii...

Ale nemyslete si že to tahám do nebes. Ta jednička je průměrná střílečka, nahoru to táhne atmosféra nekonečného sněhu a mrazu, mechové a to že vám nostop hrozí zmrznutí, zvlášť na vysokou obtížnost. Navíc ta grafika byla ve své době krásná...
  • TheGGG
    Castlevania je rozhodně lepší investice a PC verze se vážně povedla.
  • Jack1947
    Jn, ja si asi tu jednicku dam ( ale nejdrive sparim tu trojku *15* )
    2jku jsem dojizdel, az do noci s upenim vsech mych sil tehdy, brr to byla hruza , uz bych podruhe asi nezvladl
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že jedničku a ani dvojku jsem nikdy nedojel:( Ale co Vás tak čtu, tak se vrátím a jedničku dohraji, když ji všichni tak chválí:)
  • Jack1947
    Ja doparil druhej dil, 1 jsem jen hral (tehdy to bylo narocne) Vychazi no Kompletni edice se vsemi DLC.
  • TheGGG
    pfff, tvá neschopnost napsat smysluplnou větu mě nepřestává fascinovat *5*
  • TheGGG
    LoL řekneš že bioshock je špatná hra a jako příklad dobré FPS udáš fear? FEAR = Hnus, šeď, koridor, opakující se lokace. 4/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit