-
"..se to bere" ve smyslu "jak to hráči mívají tendenci vnímat".
-
Ucty a ke komu THEGGg, dit to je failtrol , a hodne spatnej.
-
Na druhou stranu, sdilejici a hromadne ty uz dopadly a nemuseli nak extra setrit, proste a jednoduse sledovali adresu no a to co nahraval pak to nak vydedukovali a dotycny skoncil ve vazbe, odebranim inkriminovaneho hardweru a s mnoha milionovou pokutou , odnetim svobody az na 2roky ( nebylo to tak davno) je pravda , ze to mneli i trochu jako zdroj obzivy ale zase to uz je na tom dotycnem. Takze zas tak nerealne to nevidiom je pravda ze " Anonymni ¸¸ udani , se resi tezko a protoze jsme cesi - ( byl by to jedine komplic , nebo s nejvetsi sanci a dosvedcit u soudu ale prosim vas na urovni USA jeste davno nejsme.)
-
Achjo, Veskoslave ty tak mas rad trolly, ze by sis je nejradsi ochocil *15* .
-
Ale ale. Trocha úcty k životu by ti neuškodila. *7*
-
Slovo aspekt (z lat. aspectus, pohled, náhled) může znamenat :
-hledisko, stanovisko, úhel pohledu (zorný úhel) na nějakou skutečnost
-vzhled, podoba, stránka nějaké věci
A ne, nechtěl jsem napsat aspirant;) -
Obě jsou to skvělé hry. Fear souhlasím. Ale Return? Maximálně 8/10.
-
Aspekt? O ty dobra v pouzivani cizi termit.
-
Return to Castle Wolfenstein
FEAR + datadisk -
I Martin Bach ve FC řekl, že tuším dokonce pod 6 se to bere jako sra*ka.
A hry co zde mají 4 na to vypadají :( -
Ano EA tady solí redakci tak těžké prachy, že si všichni jezdí ve Ferrari a nemají nic na práci než zničit tak skvělou hru jako je LP3:-D
Vymýšlíte to jako celý pokoj nebo si hodíte mincí, který z Vás bláznů napíše něco pěkně "drsného"?:-) -
Polášek na porade: joo Bohonku náš najväčší odborník na hry, tu máš LP3, napíš svoju klasickú kinderecenziu, niečo také generické ako na Crysis 3 (čo bola tiež len blbá strielačka) a daj tomu nižšie hodnoteníčko nech sa nepovie, že dávame len dobré známky.
Capcom na nás tu v Čechách netlačí ako EA, tak sa vyblbni, Dead Space 3 si nevšímaj, to muselo byť, inak by sa v EA nahnevali... -
Hodnocení redakce -------------- objednat na JRC. No to tam nalákáte lidí :)
-
Jelikož mám Bioshock 3 za 699 Kč jako klasickou krabicovku, tak je tvá poznámka o obhajobě prakticky v prdeli. A můžu se tedy zeptat, které hry dosáhnout v oblasti FPS na 9/10 a 10/10?
-
Pán Grygar, fakt? Já myslím, že pouze občas.
-
Bio 1 a 2 jsou hezký 7/10. Prakticky jediná vážná výtka je existence Vita komor, což se dá vypnot na vyšší obtížnost, pokud si vzpomínám.
Ale chápu tě. Dát přes litr za Bioshock Infinite by mě taky sakra mrzelo a bránil bych tu hru v diskuzích, abych si mohl ospravednit svou ztrátu peněz. Bioshock Infinite je asi ta nejprůměrnější hra za poslední dobu. Jen to dokáže umně maskovat a ošálit lidi jako jsi ty. Ale dál to nemá smysl diskutovat, tvou post-purchase ratinalization neporazí nic.
BTW MoH: Warfighter je tak na 3/10. -
Nevim proc ale bavi me to mnohemw vic nez Derp Space 3 a Doorfighter... na zadny veky bugy jsem zatim nenarazim - mozna ze byl nakej day1 patch kterej u review verze nebyl
-
Fail je, že při oplodňování tvé nebohé matky tvým nebohým otcem z těch milionů spermií si vyhrál právě ty.
-
Nejsem si uplne jistej, pokud by slo o vylozene trestni cin a asi i by mneli soudni prikaz ( co ja vim) tak uz by to nejak slo. Asi pravda no.
-
*15* *15* *15* To určitě.