-
tak tohle se ted stalo moji sestrence, ale pokut "jen" 1000e za dva filmy *16*
-
postradam smysl tveho druheho bodu
jinymi slovy pochybna firma neposle prikaz k uhrade 2000eur ? takze se asi prepsali o dve nuly
*7* -
Co tahle Joe si zjistit, jak to bylo dál? Možná ti časem dojde, že informace, co jsi poskytnul jsou poněkud zavádějící a hlavně zastaralá.
-
Eurogamer je kapitota sama pro sebe:) Tady jsme na games, tak bych to neřešil.
-
Proč bych měl ksakru trolovat?
1. Už vidím, jak to obesílají, vymýšlejí a hledají.
2. Myslíš tu firmu, která dostala loni tak mastnou pokutu, že málem zkrachovala? Ta samá firma, která vydírala lidi, kteří například ani neveděli, co je to Torrent? Nebo ta samá firma, co hodlala žalovat Berlínskou státní univerzitu a všichni se ji vysmáli? Tohle se v Německu řeší soudně. Nikdo ti nepošle obsílku na 2000 Euro. Tam i k debilní pokutě za 50 euro máš přesně dané, co jsi porušil a máš tam ověřené razítko úředníka. Což tahle pochybná firma sotva má:) -
Dragon's Dogma + Dark Arisen
-
To naopak nahrává oné "záležitosti", neboť lidé zahlcení počtem recenzí budou vstřebávat pouze ty nejpopulárnější. Takové IGN a GameSpot, Kotaku a podobné...
-
uz zase trolujes ?
1) rec asi nebude o CZ, oni jsou i lide zijici za hranicemi naseho plocheho sveta zvane Cesko
2) treba v takovem nemecku se torrenty bezne sleduji a vuzivaji toho spolecnosti jak napr. WeSaveYourCopyRights GmbH, ktera vinikum rozesila prikazy k uhrade vznikle skody... dozvedel jsem se o tomhle od jednoho byvaleho spolustudenta, kterymu na stazi v nemecku dosel pokyn k uhrade 2000eur protoze sdilel nejaka data pres torrent... ty dokonce ani v nemecku nestahl, ale uz si je dovezl v notebooku z ceska -
Logika této implikace spočívá v tom, že podobné odkazy jsou velmi "shady" u extrémně pozitivních recenzí. Ano, u 4/10 asi o nic nejde.
U nás? Ano, asi se nic moc neděje. Proto jsem specifikoval, že mluvím obecně. -
Anonymní adresu jo ? :D Možná přes nějaký Tor nebo něco podobného těžko dohledatelného, ale to by si stahoval asi měsíc. Jinak poskytovatelé v některých zemích velice rádi vše poskytnou :D
-
Uz ani neviem kedy capcom vydal dobru hru..
-
to byla zalezitost mozna pred deseti lety, dnes na kazdou hru vyjde tolik pozitivnich i negativnich recenzi a review vcetne videii na youtube, ze by tim clovek stravil dva tydny
-
http://games.tiscali.cz/tema/stahnete-si-zaklinace-2-a-pujdete-k-soudu-54271
-
Jo jo to by byla strašná tragédie kdybych někomu napsal, že je krávaa jen s jedním "a" místo těch dvou co teď používám. Ono to má už vlastně úpně jiný význam *15* Nenávidím tyhle přiblblý moralisty..
-
Právě že jedině na velkých trzích, tam to má i smysl a nepopírám, že se tak zjevně mnohdy děje. Ale u nás? Ech.
4/10 + pro zájemce automaticky generovaný odkaz na spřízněný obchod
->
"žurnalismus obecně není nic víc než glorifikovaná reklama"
logika téhle implikace mi nějako stále uniká -
Na eurogameru 6/10 - recenze x360 verze.
-
A přitom má games vlastní obchod. To mi prostě hlava nebere. Bych raději propagoval prvně sebe než zaplaceného inzerenta.
-
Ale hovno:D Jak chceš někoho kontaktovat, když si stáhne torrent? Mám zaprvé anonymní adresu, za druhé netuším, kam by mi to poslali, když můj poskytovatel neposkytuje bez soudního příkazu adresu a mail jsem nikdy na torrentech nedával:) A to nejpodstatnější. Kdo by takovou s prominutím sraččku stahoval? Možná někdo, kdo si říkal, že po průměrné dvojce přijde zase dobrá trojka, co naváže na skvělou jedničku.
-
Jak se říká, aspekt na zklamání roku. Naopak mě potěšil poslední SC, kdy se to přiblížilo k původním dílům. Škoda jen, že prezentovaná videa ukazovala pravý opak a mohla spoustu lidí odradit.
-
ted se objevují zprávy, že torrenty s touhle hrou byli sledovane a nekterí lidé již dostali vyzvu na zaplacení pokuty