Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Co si tak pamatuji, vetsinou to tak zpravidla bylo.
  • janchor
    "Několikrát řečeno" to zde bylo tak možná v diskuzích. Pro hodnotící škálu Games platí, že pětka odráží průměrnou hru.
  • Veskoslav
    No legendární otvírač dvěří! Tedy poslední MoH:-D Já tomu možná dám šanci tak za rok, kdy se na mě bude usmívat cenovka 200 kč:)
  • Keyz
    Pro mě to taky tak je, ale zde to tak není. 5 je sra*ka. To zde bylo několikrát řečeno. Proto tohle je tedy extra sra*ka. Se podívej jaký hry tady mají 4. To jsou perly.
  • Jack1947
    Hratelnost mozna trochu stereotyp, ale vylozene jen tupa strilecka se to nazvat neda.
  • Veskoslav
    Já nevím, ale pro mě osobně je hodnocení 5/10 jako průměrná hra, která nepotěší, ale taky nabídne zábavu na jedno či dvě odpoledne a následně na ni člověk zapomene. Já nevím, proč tak zdegenerovalo číselné hodnocení a 5/10 je bráno jako odpad:)
  • rancor1223
    Britský EG dal také 4/10.
  • Keyz
    Tak podobné hodnocení dal Polygon a IGN.
  • Keyz
    To je to opravdu tak zoufalé? Minulý díl, který jsem nehrál ale taky vypadal jak rubačka.

Když se podívám jaké hry zde dostali stejnou známku, tak ta hra musí být naprosto zoufalá.

Přitom graficky to je slušné. Tedy o to víc musí být zoufalá.
  • Veskoslav
    Nic proti, ale 5/10? Vážně? Nemusíš ji milovat, může ti vadit spousta věcí, můžeš ji nenávidět, ale ta hra rozhodně není průměrná. Vždyť podobnou známku dostala poslední sraččka z dílny MoH jako 5/10 a to byla fakt tragédie. Tudíž tvá averze vůči této hře pramení z naprosto nepodložené věci. A prosím, nesrovnávej to s Bio 1 a 2. Na nich dokáže také každý hnidopich najít důvod, proč by to mělo mít známku 5/10:)
  • TheGGG
    Takže něco jako chystaný titan fail?
  • Aha, takže jsem si prošel recenze na Eurogameru za poslední půl rok.

10/10 pro Bioshock Infinite a ve verdiktu "Ano, říkám tu, že BioShock Infinite je bezchybná hra, ...". Tohle mi stačilo vidět a už Eurogameru nevěřím ani že 2+2=4.

Ale místních 9/10 má podobný efekt, když zvážím, že Infinite je tak na 5/10 maximálně. Ale to se nesmí říkat, já vím, spousta z vás si tu hru koupila, tak mě umínuskujte.
  • Miserius
    Tak ja to taky rikam s nadsazkou, ale je to tam minimalne podivný
  • Jack1947
    Tak to byl "Direkt¸¸ tedy, ja cekal aspon 7/10.
    *8*
  • Trisska
    Neutekl. Pustili tě schválně, protože jim kvůli tobě klesala návštěvnost. :)
  • Hej, a to mi níže tvrdili, že se podobné praktiky v ČR nedějí.
  • Veskoslav
    Tobě taky. Prej utekl šimpanz z Pražské zoo;)
  • Veskoslav
    Poslat může, ale pakliže nemá soudní příkaz či Tě nepředvolají k soudu, což je v Německu nad 500 euro a vždy si informován dopisem do vlastních rukou, tak to můžeš vesele ignorovat:) A kdo jim to zaplatí, tak je s prominutím hlupák. Tyhle firmy z toho žijí. Pošlou náhodně X tisíc dopisů a čekají, že někdo jim ty peníze zaplatí, aniž by se soudil. Spoléhají na nenávist lidí k soudům a to, že ne vždy mají daní lidé jak se říká čisté svědomí:)
  • Miserius
    To vis, Xzone potrebuje prodavat *3*
  • Trisska
    Veskoslav - Utěšuj se čím chceš, ale policie už je ti na stopě. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit