-
Gaybox ? Takze ty si vezmes do huby, Xbox jo, rad rozvirujes flamy a ze prostodussi.
Na to muzu rict jen - " Watch and learn , watch and learn ... ( trolling) -
Ano, dvě z nejhorších stránek s herním "žurnalismem".
-
Jednička byla perfektně atmosférická a předvedla něco nového, dvojka byla extrémní nuda, nedostal jsem se snad ani do třetí mise. Řeknu jedno, právě vychází Castlevania lords of Shadow...
-
nebreč, tvůj otec si asi přiskřípl varlata ve dveřích že ses mu narodil zrovna ty?
Jinak gaybox fanoušci vždy byli arogantní, ale prostoduší, tudiš mě urazit nemůžeš *3* -
RE4 tusim
-
chyby cestina?
-
?? vysvětil si co znamená slovo aspekt, bravo potlesk za umění používat wikipedii to je pořád víc než dle písemného projevu dokáže většina diskutujících, ale ani po osvětlení tohoto pojmu stejně věta nedává smysl
-
POrad, radsi tenhle dil nez ta minula radoby strilecka, s vojaky ta se vazne nepovedla.
-
a dyť nikam nepsal.
-
Že jsi psal na portál, kterému šéfoval srab, je tvoje smůla... Ale nevnucuj svojí zkušenost ostatním, jo? Třeba Simcity tu dostalo 5...
-
Ja vim ze ne, ptat se muzes ( ty nepatris mezi ty slabousske debilky, co kdyz jim dojdou argumenty zacnou vypichovat nedostatky a prudit). Neboj ja ani proti tobe , vsem rozumnym nic nemam. *3* ( tak sorry jestli to tak vyznelo, ja sem se jen snazil popsat jadro problemu.)
-
Ja se do tebe nenavazel jen se ptal *3*
-
A co hodnoceni prestat resit, stejne to nikam nevede.
-
teď tu o Karkulce.
Já byl tuhle zase na Měsíci a ta vlajka tam není, ani stopy, ergo je to podvod, věřte mi. -
Ok, beru na vedomi a jsem cech, psani mi delalo problem, bohuzel se nekdo narodi s poruchou psani tak uz to tak byva a neda se s tim nic delat. Nez jen s tim zit a na klavesnici , pisu jen takhle rad to taky nemam moc.
-
a keď neveríš mne, Vávrovi by si mohol, čo sa pohybuje v hernom priemysle už desiatky rokov to tiež spomínal, i vo Fight Clube...nie konkrétne úplatky, ale tlak...EA má v ČR a SR najsilnejšiu lobby spomedzi všetkých....taký Capcom tu ani nemá pobočku a promo kópie tiež neposiela pravidelne každému.....
-
to si holt nepomůžeš, když první tři hodnotící stupně prakticky znamenají, že je dílo nekonzumovatelné, anžto nefunguje. To u filmů, hudby, whatever nemáš.
A Martin mluvil o tom, jak šestku vnímají konzumenti, ne jak to berou recenzenti, tím méně na Games. -
Mimoto, zrovna ty si zarnym prikladem ¸¸Decka COD" a Titanfall by mnelo byt neco jako cod ne, aspon z tve mysli....
-
písal som recenzie na menší portál a ver, že si nikto nedovolil dať nikdy výrazne nižšie hodnotenie hrám od EA a partnerom....nám to pekne vrátil šéfredaktor, žeby nám už neposielali promo a poslali nahnevané emaily....
ale v pohode, ži ďalej v naivnom svete.... -
Jacku, jsi slovák? Ja ti porad nevim *1* Obcas pises tak a obcas tak ze clovek nevi jestli neumis psat nebo co se to děje nehlede na to jak děsivě delas uvozovky, dělej " na obou stranach, tedy "ukulele"