-
Sorry, ale to není vůbec svéprávnosti nebo nesvéprávnosti. Asi nevíš co tento termín ve skutečnosti znamená, když ho používáš i v této souvislosti ("společensky velmi hodnotná hra" - to je opravdu přínos pro společnost). Tady jde o princip, jak je daný článek lidem podsouván a proč vznikají diskuze ohledně závěrečného hodnocení. Když bude objektivní a odpovídající dané kategorii, tak proti tomu nemám žádné námitky. Pokud budu hodnotit super sport oproti super sportu a né jednou Dacii a pak naproti tomu Bugatti. To je oč tu běží...
Ano, chci si tu recenzi přečíst, proto jsem na ní kliknul a zajímalo mě to, proto jsem se na to podíval... -
Ano, jsou a budou tak a někteří i víc retardovaní.
-
hrál jsi to? beztak ne. tak drž kušnu
-
No jestli je tohle ta vyšší kvalita, tak potěš koště.
-
To ovládání by se asi muselo nějak pořešit, to je fakt. Nicméně jak to myslíš s tím ovladačem? Mastím to jen na ovladači a nestěžuju si....ale chce to přemapovat tlačítka, aby plyn nebyl na páčce, ale někdě mimo (u mě RB plyn, A střela).
-
vychazi MILIARDA malych, pixelovych, jednoduchych her. vetsi pozornost a vyssi hodnoceni jich ziskava naprosty zlomek - a ne protoze se spikli hipsteri, ale protoze jde o hry vyssi kvality, ktere z te zaplavy vycnivaji
-
zadny takovy trend neexistuje
-
fyi, puvodni prototyp luftrauser, na jehoz zaklade pak vznikly luftrauserS: http://not.vlambeer.com/luftrauser/
pred nakupem doporucuji zkusit. -
Soucasny trend, cim mene pixelu a barev, tim lepsi hra, mi skutecne asi zustane navzdy zahadou.
-
Jen doplním, že naštěstí tu jsou i Free tituly a na ně také vycházejí recenze na určitých serverech, ale rozhodně se tam nemíchají jabka a hrušky dohromady... Na jednom nejmenované technickém webu začínajícím na písmeno "P", také jako hlavní článek, asi pro zpestření, vychází texty od Lucie Juřičkové. Už se několikrát v diskuzích řešilo, proč tam její nepatřičné příspěvky uveřejňují, ale skutečná podstata nebyla ve fórech prozatím objasněna...
-
hipstersky, tzn. pozersky nafrneny, jsou spis presne tyhle kecy. uz jste fakt nudari *6*
-
Na tabletu bys to nedal. Mne spis mrzi ze je neovladatelna na ovladaci :(
-
Na co podskupiny? Tak na ten clanek proste neklikej a necti ho. Copak jsi absolutne nesvepravnej?
Musis kliknout a cist vsechno? I veci co te nezajimaj? Nebo te tolik mrzi ze se nejaky o moc hodnotnejsi clanek o nejake spolecensky velmi hodnotne hre posunul na druhou stranu a uz neni na te hlavni? -
A tahle hra je lepsi hra. Se smir...
-
nejenom, ze to ma malo pixelu, ono to nema, uz ani barvy, tak to si pravem zaslouzi 8/10 dalsi idie hipsterina
-
ja bych neco takoveho ocekaval na 3,5" diskete co je jiz 30let v supliku!
-
Rozhodně je to na delší rozbor, bohužel u některých titulů je potřeba se rozhodnout podle zpětné vazby, protože jiná možnost prostě neexistuje (kromě nelegální cesty). Je to dnes zcela běžná věc, člověk má alespoň nějakou tu jistotu, že nekupuje zajíce v pytli a vybral si to co ho bude bavit. A první pohled a stručný popis co hra nabízí je obsažen právě v samotné recenzi. A právě recenze by měla být co nejobjektivnější, když chci subjektivnost tak si mohu projít pár diskuzí nebo si pustit prezentační video. Nejsubjektivnějším je právě výsledné číselné hodnocení, které je sice dobré pro metacritic nebo pro prodejní server, ale je to nejvíce kontraverzní číslo samotné recenze. Proto by bylo dobré udělat nějakou změnu při jejich psaní, aby nedocházelo ke zbytečným diskuzím ohledně výsledné známky (vždy se nějaký názor v tomto směru objeví, ale už to nebude v každém druhém příspěvku). Např. dobrý závěrečným vyhodnocením je zdůraznění plusů a mínusů nebo jak už jsem uváděl výše rozdělit si celkové číslo na jednotlivá dílčí. Ale podstatným řešením problému, který zde na tomto webu vzniká, by bylo rozdělit recenze do jednotlivých katgorií. Např. AAA tituly, Indie tituly, nezávislé, MMO, apod.. Ve skutečnosti právě na toto naráží spousta diskutujících...
-
Sakra, smazali mi příspěvek a já si ani nepřečetl (asi)nenávistné reakce a to jsem nepoužil ani jednu nadávku, no dobře tak jednu fakt tvrdou jsem použil - hipster, to jsem asi fakt neměl omlouvám se rodinám těch, co si to šli rovnou hodit. Může mi někdo shrnout co se tu dělo?
-
Minimalne bych to otocil ... pokud teda pominu, ze je kravina jedno i druhy ...
-
Reta…rdovanej ses tak maximalne ty ... recenzent ma bejt pri hodnoceni pri smyslech a ne si dat flasku vodky a 10 jointu ... hodnoceni pak ma vychazet z predchozich => je to lepsi hra nez/je to horsi hra nez.
Ano, hodnoce na tomto webu stoji za kulovy uz pekne dlouho ... kdyz "recenzenti" davaji 9/10 hram, ktery nejdou ani spustit, s tim, ze "to prece casem spravi" ...