-
Hraju to a baví mě to.....ale něco takovýho bych očekával spíš za dve tri ecka na tabletu.
-
Ciselne hodnotenie ale predsa nie je na to, aby si na zaklade toho mohol porovnavat neporovnatelne. Ked budu 2 recenzie na 2 zavodne hry, pricom jedna dostane 5/10 a druha 8/10, tak ok, porovnanie na zaklade ciselneho hodnotenia ma zmysel. Ale porovnavat Luftruauser zo Sniper Elite... dost neporovnatelne.
Navyse cely cas pises o ciselnom hodnoteni na stupnici 1-10, a potom povies ze recenzie na Games stracaju vahu. Citas aj tie recenzie? Alebo ti zalezi len na cislach? Myslim ze tento web je uz natolko dost profi, aby si vedel aj slabsie hodnotenie obhajit. A to je myslim dost dolezitejsie. -
Ja vim ze jste to asi ocekavali ale tahle hra se mi fakt moc libi :D
-
Ak sa chcem hrat, tam mi moze byt jedno ci je to indie alebo aaa, nie? Podstatne je, ci sa bavim.
-
fajn si to vystihol, presne tom som mal na mysli...recenzentku hra zjavne nebavila a preto tomu dala nizke hodnotenie, priam smiesne hodnotenie, preco tou znamkou potom tvrdi,ze hra je na Ho*no, ked v skutocnosti nieje *7*
-
A nenapadlo ta nahodou to, ze dobre hodnotenia tu maju indie hry preto, ze sa recenzuju prevazne vyborne indie tituly? Ci by si bol spokojnejsi keby tu redaktori "na vyvazenie" zacali pisat o horsich indie hrach s nizsim hodnotenim?
Mna naopak nezaujima 80% AAA titulov, tak to necitam, a hotovo. Ak ma ale nieco oslovi titulkou/obrazkom, tak mi to ale moze byt uplne jedno. Games su tu na to aby poskytli citatelom co najkvalitnejsi zdroj informacii este k tomu zdarma, tak nerozumiem tieto pravidelne sa opakujuce komentare. -
proc te desi ze nekdo hraje hru, ktera ma na metacritics 85 a od useru pres 7?
-
Nekdo ocividne nechape ze je herni AAA sucho... tak Indie je automaticky to spatne... *7*
-
Hrals to?
-
Recenze je subjektivní, to že se mi líbí třeba chobotnice co měla byt postavená v Praze, neznamená, že se bude líbit všem. Stejné s hrama. Adventury nehraju, protože mě nebaví, neumím je, ale nevykřikuju, že recenze jsou tady na ho*no, protože mě ta hra nebaví, když ji vyskouším
-
Dark Souls II, Titanfall, inFamous za posledni tejden, to je indie?
-
uz jsem se lekl ze je tu recenze na neco hratelneho podle obrazku :D rovnou davejte kazde indie zalezitosti 10ku proc troskarit:D jestli vam slo o to ciselne hodnoceni uplne znehodnotit povedlo se a jestli vam slo o to aby si kazdy precetl recenzi tak to se nepovedlo. asi jedine co tu clovek najde zarucene je reklama... uz to tu nekdo psal cim mene pixelu tim vice bodu, cim vice hype tim jeste vice bodu. to ze se nektery z moderatoru pisni 30+ nahranyma hodinama me jen desi. zkuste nekdy zajit k hracim automatum budete uneseni hratelnosti a tech hodin! :D
-
tak když se nic jiného neprodukuje. pokud tady zrecenzují všechny AAA tituly, které vyjdou (jakože tomu tak je), tak ať si tady klidně recenzujou indie hry pětkrát denně. když se jich prostě dělá o tolik víc než AAA her.
-
To už sa stal z tiscali indie web? Nič iné tu už pomaly nevidím.
-
Já to psal asi už před měsícem a měl jsem z toho deset mínusů..*1* Aspoň už teď to lidí vidí... +
-
Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 tu dostane hodnotenie 2/10, pricom sa jedna minimalne aspon o priemernu hru, cize na 5/10, technicky je hra uplne v poriadku, je relativne zabavna a neni z nej citit ziadny amaterizmus, ma proste svoje kvality, ale tu tomu aj tak daju hodnotenie, ako pre hru, ktora je technicky spatne zvladnuta, neni vobec zabavna a je pomerne dost zabugovana, cize priblizne zodpovedajuce hodnotenie 2/10...
Osobne som hral a dohral Sniper Elite Nazi Zombie Army 1 aj 2 a som presvedceny, ze rozhodne ani jeden diel neni na takto nizke hodnotenie, mna hra vlastne dost bavila, ako odreagovanie po praci je uplne skvela, takze fakt neviem, kde sa Slecna, ci Pani recenzentka pozerala, ked dosla k tomuto cislu.
No a potom pride tato pixelova zalezitost a dostane rovno 8/10, ostatne ako kazda pixelova vec, ktora sa tu objavi, ale v tom sa vrtat nebudem, proste ciste a jasne som tym chcel povedat, ze recenzie na Games stracaju svoju vahu, pretoze recenzenti tu hodnotia asi podla svojej osobnej nalady, alebo co... -
Zdá se mi to nebo je všude osm z deseti?
-
wow 8/10 a banished 6/10...