-
Na co je tohle recenze? Na hru. O čem se píše na tomhle webu? O hrách.
-
,,A přihodím si rozbor dnešního číselného hodnocení. Ano, klidně zrušme číselné hodnocení, ale pak je otázka podle jakého recenzenta se řídit. Co člověk to názor, co člověk to jiný pohled. "
To jste někteří vážně tak retardovaní ? Recenze jsou a vždy budou subjektivní a číselné hodnocení taky. Ty si myslíš, že se na čísilku domlouvá s dalšími 50 lidmi, ale text napíše subjektivně ? Číselné hodnocení je prostě nahovno a je absolutně zbytečné a akorát v diskusích vytváří trollení a nadávky od 10 letých dětí, co si myslí, že recenze = skupinový útvar 50 herních žarnelistů, který se tvoří minimálně 2 roky pod dohledem dalších 80 ... nevim čeho. Recenze neni univerzální pravda, je to pouze názor jednoho jediného člověka na určitou věc, deal with it. -
Jak už jsem to psal dříve v jiné diskuzi... Games potřebuje více podskupin na webu... Na jednom nejmenovaném webu taky nedavájí hokej do rubriky o vaření... Na druhou stranu recenzent má jistotu, že si jeho článek proběhne i ten, kdo by si to jindy nepřečet a v některých případech mi to příjde i jak skrytá reklama na daný titul (že by pan novinář se znal s panem vývojářem). A to jsem si říkal, že nám opět závěr měsíce okořenila Lucie Juřičková, která vede na plné čáře v omylech a mýtech...
-
Obdobných arkád z kostiček už tu bylo... Ach, ty staromilci a to existuje spoustu emulátorů a GB her, které byly daleko zábavěnější... Prý stará hratelnost v novém kabátě i pojetí... Ach ta krátkozrakost a hlavně krátká pamět... 8 € Steam a 10 $ GOG možná tak za 2 € (nejlépe za 1 €) to bude stát za to a navíc to potřebuje 200 MB na HDD (Zlatá Amiga či staré klasiky pod DOS (kdo už konečně předělá toho Blooda), alespoň je to cross platform titul).
Ale nyní je lepší si pustit Super Nintendo (SNES) či Segu Genesis anebo Amigu nebo snad možná nějaký NAME automatovku a podívat se do historie jak vypadala opravdová zlátá arkádová léta...
Shank, Trine, Rayman Legends&Origin, Prince of Persie to je a byla určitá evoluce či oživení vycházející z historie...
A když jsme u nezávislých titulů, tak co třeba zrecenzovat již zmiňovaný Betrayer...?
A přihodím si rozbor dnešního číselného hodnocení. Ano, klidně zrušme číselné hodnocení, ale pak je otázka podle jakého recenzenta se řídit. Co člověk to názor, co člověk to jiný pohled. Mě vyhovovalo celkové hodnocení v procentech (1 - 5 to už je úlet, co třeba rovnou 0 nebo 1), které se sestavovalo z několika dílčích hodnocení např. za grafiku, za hudbu, atmosféru, hratelnost a další kategorie by se dali ještě v dnešní době doplnit.
Např. Arma III má dobrou atmosféru, ale má prostě nedodělaný fyzikální model (je to vojenský simulátor, ale po granátu se obmění na zemi pouze textura a těch absurdit je tam víc mnohem, ale mnohem víc). Já to u téhle hry nechápu, třetí generace a opravdová simulace tatam (Ok, je to simulace a né vojenské cvičení) a tak bych mohl pokračovat... -
Na tabletu by se to nedalo ovládat, protože bys přes prsty neviděl, co se okolo tebe děje.
-
Cenu bych vůbec neřešil. Přes GOG nakupuju pravidelně a 10 dolarů je v pohodě. Kdo chce, může počkat na letní slevy, a zkusit ji koupit ještě levněji.
-
souhlas
-
O tom nepochybuj, že nejsi sám. Jen se podle mě lidi nechtějí s těma zastáncema těchhle volovin hádat.
-
Tak tak... mesice jsou prazdnejsi a prazdnejsi... *3*
-
Ne, ale těší mě, že tady nejsem se svými názory ani zdaleka sám. Pořád je tu tedy ještě nějaká naděje, že se herní scéna vzpamatuje a vrátí do starých dobrých kolejí. Retra už bylo dost.
-
Zkus asi hadat proc *7* A opet jsi vlezl nekam, kde Te to dle tvych slov naprosto nezajima:-D Beres na to něco?:-D
-
Ja hovorim z cesty? Tak sa pozri v diskusii pod akym clankom sa nachadzame - "Diskuse pro Článek Luftrausers – recenze".
-
To si myslíš ty, že je průměrná, jiní naopak, že je silně podprůměrná. Co na tom stále nechápeš? Navíc Sniper Elite je jako normální hra dost průměrná a ještě k tomu přidání zombii? Jinak na Meta to má 53%, což při těch 10, co tomu někteří tam házejí odpovídá tak 30-40%, tak klídek.
-
nebud uz slepy kriste pane! pisem tu,ze hra nieje taka spatna, ako zodpovedajuce cislo a tak isto cela recenzia vyzneiva dost negativne (ano, cital som ju!) samotna hra je ale minimalne na priemernej urovni! nie hlboko podpriemernej, dufam,ze sa uz chapeme zabednenci s radoby intelektualnymi myslienkami, ta recenzia je omyl, je pisana nevhodne, nerozvazne a pravdepodobne s nervami, podla nalady recenzenta sa mi riadit akosi nechce, keby som si najprv precitla tu recenziu, tak by som tu hru v zivote nechcel hrat, ale kedze to bolo opacne, tak nechapem recenziu, kapis? a nepis mi tu,ze je to subjektivny nazor a ze na cisle nezalezi a bla bla, tu recenziu proste totlane odflakli a je zavadzajuca a budem to tu pisat, lebo ak recenzie na Games takto funguju, tak su potom dost zavadzajuce a tym stracaju akosi vyznam.
-
Herní sucho? Chlape, doporučuji jít někam, kde to léčí. Jenom teď mě tak napadá, co vyšlo za poslední tři měsíce nebo vyjde z AAA titulů v dubnu: DS II, South Park, Titanfall, Diablo III RoS, Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, Thief, Might & Magic X: Legacy, Age of Wonders 3, WarGame: Red Dragon.....atd.
-
Já bych zrušil číselné hodnocené. Lidem jako ty se zhroutí svět. Protože evidentně nečteš recenzi, ale díváš se pouze na číslo.
-
Meles nezmysli a z cesty, nemusis ma poucovat o banalitach.
Kazdopadne co som chcel povedat je, ze Nazi Zombie Army nieje hra na dvojku, dvojka je znamka pre totalny prepadak, chapes??? -
třeba to mělo původně 9 nebo 10, ale pak to Petr změnil, aby nebylo v diskuzích (tak moc) nablito
-
Hudba je vporiadku, presne tak ma zniet arkadova vypalovacka a pekne znovu a znovu...