-
Zdá se mi to nebo je všude osm z deseti?
-
-
třeba to mělo původně 9 nebo 10, ale pak to Petr změnil, aby nebylo v diskuzích (tak moc) nablito
-
Já to psal asi už před měsícem a měl jsem z toho deset mínusů..*1* Aspoň už teď to lidí vidí... +
-
-
Hraju to a baví mě to.....ale něco takovýho bych očekával spíš za dve tri ecka na tabletu.
-
-
Na tabletu bys to nedal. Mne spis mrzi ze je neovladatelna na ovladaci :(
-
-
To ovládání by se asi muselo nějak pořešit, to je fakt. Nicméně jak to myslíš s tím ovladačem? Mastím to jen na ovladači a nestěžuju si....ale chce to přemapovat tlačítka, aby plyn nebyl na páčce, ale někdě mimo (u mě RB plyn, A střela).
-
-
ja bych neco takoveho ocekaval na 3,5" diskete co je jiz 30let v supliku!
-
Na tabletu by se to nedalo ovládat, protože bys přes prsty neviděl, co se okolo tebe děje.
-
Cenu bych vůbec neřešil. Přes GOG nakupuju pravidelně a 10 dolarů je v pohodě. Kdo chce, může počkat na letní slevy, a zkusit ji koupit ještě levněji.
-
souhlas
-
-
Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 tu dostane hodnotenie 2/10, pricom sa jedna minimalne aspon o priemernu hru, cize na 5/10, technicky je hra uplne v poriadku, je relativne zabavna a neni z nej citit ziadny amaterizmus, ma proste svoje kvality, ale tu tomu aj tak daju hodnotenie, ako pre hru, ktora je technicky spatne zvladnuta, neni vobec zabavna a je pomerne dost zabugovana, cize priblizne zodpovedajuce hodnotenie 2/10...
Osobne som hral a dohral Sniper Elite Nazi Zombie Army 1 aj 2 a som presvedceny, ze rozhodne ani jeden diel neni na takto nizke hodnotenie, mna hra vlastne dost bavila, ako odreagovanie po praci je uplne skvela, takze fakt neviem, kde sa Slecna, ci Pani recenzentka pozerala, ked dosla k tomuto cislu.
No a potom pride tato pixelova zalezitost a dostane rovno 8/10, ostatne ako kazda pixelova vec, ktora sa tu objavi, ale v tom sa vrtat nebudem, proste ciste a jasne som tym chcel povedat, ze recenzie na Games stracaju svoju vahu, pretoze recenzenti tu hodnotia asi podla svojej osobnej nalady, alebo co... -
-
Já bych zrušil číselné hodnocené. Lidem jako ty se zhroutí svět. Protože evidentně nečteš recenzi, ale díváš se pouze na číslo.
-
-
nebud uz slepy kriste pane! pisem tu,ze hra nieje taka spatna, ako zodpovedajuce cislo a tak isto cela recenzia vyzneiva dost negativne (ano, cital som ju!) samotna hra je ale minimalne na priemernej urovni! nie hlboko podpriemernej, dufam,ze sa uz chapeme zabednenci s radoby intelektualnymi myslienkami, ta recenzia je omyl, je pisana nevhodne, nerozvazne a pravdepodobne s nervami, podla nalady recenzenta sa mi riadit akosi nechce, keby som si najprv precitla tu recenziu, tak by som tu hru v zivote nechcel hrat, ale kedze to bolo opacne, tak nechapem recenziu, kapis? a nepis mi tu,ze je to subjektivny nazor a ze na cisle nezalezi a bla bla, tu recenziu proste totlane odflakli a je zavadzajuca a budem to tu pisat, lebo ak recenzie na Games takto funguju, tak su potom dost zavadzajuce a tym stracaju akosi vyznam.
-
-
To si myslíš ty, že je průměrná, jiní naopak, že je silně podprůměrná. Co na tom stále nechápeš? Navíc Sniper Elite je jako normální hra dost průměrná a ještě k tomu přidání zombii? Jinak na Meta to má 53%, což při těch 10, co tomu někteří tam házejí odpovídá tak 30-40%, tak klídek.
-
-
ty ale nechapes, ze autor recenzie nemoze podla svojho uvazenia hru zhodit, pretoze sa mu netrafila do vkusu, to je uplne mimo, nemyslis? to , ze na nejakom metacritic ma 53% len potvrduzje,ze autor tu recenziu odflakol, ja by som tejto hre tiez hodil kludne dvojku, pretoze ma take prkotiny nebavia, ale vidis,ze kopu ludi ma nato iny nazor, ale ja by som taku hru nerecenzoval, pretoze toto by ma nebavilo aj keby to bola indie hra roku, dufam,ze teraz je to uz jasne, robia si tu z nas pomaly dobry den, ale ty budes stale tvrdit a nejakych subjektivitach *16*
-
-
-
-
Ciselne hodnotenie ale predsa nie je na to, aby si na zaklade toho mohol porovnavat neporovnatelne. Ked budu 2 recenzie na 2 zavodne hry, pricom jedna dostane 5/10 a druha 8/10, tak ok, porovnanie na zaklade ciselneho hodnotenia ma zmysel. Ale porovnavat Luftruauser zo Sniper Elite... dost neporovnatelne.
Navyse cely cas pises o ciselnom hodnoteni na stupnici 1-10, a potom povies ze recenzie na Games stracaju vahu. Citas aj tie recenzie? Alebo ti zalezi len na cislach? Myslim ze tento web je uz natolko dost profi, aby si vedel aj slabsie hodnotenie obhajit. A to je myslim dost dolezitejsie. -
-
Meles nezmysli a z cesty, nemusis ma poucovat o banalitach.
Kazdopadne co som chcel povedat je, ze Nazi Zombie Army nieje hra na dvojku, dvojka je znamka pre totalny prepadak, chapes??? -
-
Ja hovorim z cesty? Tak sa pozri v diskusii pod akym clankom sa nachadzame - "Diskuse pro Článek Luftrausers – recenze".
-
-
-
Recenze je subjektivní, to že se mi líbí třeba chobotnice co měla byt postavená v Praze, neznamená, že se bude líbit všem. Stejné s hrama. Adventury nehraju, protože mě nebaví, neumím je, ale nevykřikuju, že recenze jsou tady na ho*no, protože mě ta hra nebaví, když ji vyskouším
-
-
fajn si to vystihol, presne tom som mal na mysli...recenzentku hra zjavne nebavila a preto tomu dala nizke hodnotenie, priam smiesne hodnotenie, preco tou znamkou potom tvrdi,ze hra je na Ho*no, ked v skutocnosti nieje *7*
-
-
-
wow 8/10 a banished 6/10...
-
-
Aspoň o těch hrách napsali. O takové Cubesis, která fakt drsně skloubila logickou hru se strategií, tu není ani vidu, ani slechu. Zpravodajství jako blázen.
-
Minimalne bych to otocil ... pokud teda pominu, ze je kravina jedno i druhy ...
-
-
Soucasny trend, cim mene pixelu a barev, tim lepsi hra, mi skutecne asi zustane navzdy zahadou.
-
-
zadny takovy trend neexistuje
-
-
vychazi MILIARDA malych, pixelovych, jednoduchych her. vetsi pozornost a vyssi hodnoceni jich ziskava naprosty zlomek - a ne protoze se spikli hipsteri, ale protoze jde o hry vyssi kvality, ktere z te zaplavy vycnivaji
-
-
No jestli je tohle ta vyšší kvalita, tak potěš koště.
-
-
hrál jsi to? beztak ne. tak drž kušnu
-
-
-
-
-
fyi, puvodni prototyp luftrauser, na jehoz zaklade pak vznikly luftrauserS: http://not.vlambeer.com/luftrauser/
pred nakupem doporucuji zkusit. -
-
Hra zdarma a přináší stejný herní obsah ....
-
-
neprinasi. napr. narozdil od plne prototyp nema sestavovani letadla podle chuti, protoze je jen jedna moznost, a ted veci co je v plne verzi a ne zde je daleko vic.
-
-
-
Obdobných arkád z kostiček už tu bylo... Ach, ty staromilci a to existuje spoustu emulátorů a GB her, které byly daleko zábavěnější... Prý stará hratelnost v novém kabátě i pojetí... Ach ta krátkozrakost a hlavně krátká pamět... 8 € Steam a 10 $ GOG možná tak za 2 € (nejlépe za 1 €) to bude stát za to a navíc to potřebuje 200 MB na HDD (Zlatá Amiga či staré klasiky pod DOS (kdo už konečně předělá toho Blooda), alespoň je to cross platform titul).
Ale nyní je lepší si pustit Super Nintendo (SNES) či Segu Genesis anebo Amigu nebo snad možná nějaký NAME automatovku a podívat se do historie jak vypadala opravdová zlátá arkádová léta...
Shank, Trine, Rayman Legends&Origin, Prince of Persie to je a byla určitá evoluce či oživení vycházející z historie...
A když jsme u nezávislých titulů, tak co třeba zrecenzovat již zmiňovaný Betrayer...?
A přihodím si rozbor dnešního číselného hodnocení. Ano, klidně zrušme číselné hodnocení, ale pak je otázka podle jakého recenzenta se řídit. Co člověk to názor, co člověk to jiný pohled. Mě vyhovovalo celkové hodnocení v procentech (1 - 5 to už je úlet, co třeba rovnou 0 nebo 1), které se sestavovalo z několika dílčích hodnocení např. za grafiku, za hudbu, atmosféru, hratelnost a další kategorie by se dali ještě v dnešní době doplnit.
Např. Arma III má dobrou atmosféru, ale má prostě nedodělaný fyzikální model (je to vojenský simulátor, ale po granátu se obmění na zemi pouze textura a těch absurdit je tam víc mnohem, ale mnohem víc). Já to u téhle hry nechápu, třetí generace a opravdová simulace tatam (Ok, je to simulace a né vojenské cvičení) a tak bych mohl pokračovat... -
-
,,A přihodím si rozbor dnešního číselného hodnocení. Ano, klidně zrušme číselné hodnocení, ale pak je otázka podle jakého recenzenta se řídit. Co člověk to názor, co člověk to jiný pohled. "
To jste někteří vážně tak retardovaní ? Recenze jsou a vždy budou subjektivní a číselné hodnocení taky. Ty si myslíš, že se na čísilku domlouvá s dalšími 50 lidmi, ale text napíše subjektivně ? Číselné hodnocení je prostě nahovno a je absolutně zbytečné a akorát v diskusích vytváří trollení a nadávky od 10 letých dětí, co si myslí, že recenze = skupinový útvar 50 herních žarnelistů, který se tvoří minimálně 2 roky pod dohledem dalších 80 ... nevim čeho. Recenze neni univerzální pravda, je to pouze názor jednoho jediného člověka na určitou věc, deal with it. -
-
Ano, jsou a budou tak a někteří i víc retardovaní.
-
Jen doplním, že naštěstí tu jsou i Free tituly a na ně také vycházejí recenze na určitých serverech, ale rozhodně se tam nemíchají jabka a hrušky dohromady... Na jednom nejmenované technickém webu začínajícím na písmeno "P", také jako hlavní článek, asi pro zpestření, vychází texty od Lucie Juřičkové. Už se několikrát v diskuzích řešilo, proč tam její nepatřičné příspěvky uveřejňují, ale skutečná podstata nebyla ve fórech prozatím objasněna...
-
Rozhodně je to na delší rozbor, bohužel u některých titulů je potřeba se rozhodnout podle zpětné vazby, protože jiná možnost prostě neexistuje (kromě nelegální cesty). Je to dnes zcela běžná věc, člověk má alespoň nějakou tu jistotu, že nekupuje zajíce v pytli a vybral si to co ho bude bavit. A první pohled a stručný popis co hra nabízí je obsažen právě v samotné recenzi. A právě recenze by měla být co nejobjektivnější, když chci subjektivnost tak si mohu projít pár diskuzí nebo si pustit prezentační video. Nejsubjektivnějším je právě výsledné číselné hodnocení, které je sice dobré pro metacritic nebo pro prodejní server, ale je to nejvíce kontraverzní číslo samotné recenze. Proto by bylo dobré udělat nějakou změnu při jejich psaní, aby nedocházelo ke zbytečným diskuzím ohledně výsledné známky (vždy se nějaký názor v tomto směru objeví, ale už to nebude v každém druhém příspěvku). Např. dobrý závěrečným vyhodnocením je zdůraznění plusů a mínusů nebo jak už jsem uváděl výše rozdělit si celkové číslo na jednotlivá dílčí. Ale podstatným řešením problému, který zde na tomto webu vzniká, by bylo rozdělit recenze do jednotlivých katgorií. Např. AAA tituly, Indie tituly, nezávislé, MMO, apod.. Ve skutečnosti právě na toto naráží spousta diskutujících...
-
Reta…rdovanej ses tak maximalne ty ... recenzent ma bejt pri hodnoceni pri smyslech a ne si dat flasku vodky a 10 jointu ... hodnoceni pak ma vychazet z predchozich => je to lepsi hra nez/je to horsi hra nez.
Ano, hodnoce na tomto webu stoji za kulovy uz pekne dlouho ... kdyz "recenzenti" davaji 9/10 hram, ktery nejdou ani spustit, s tim, ze "to prece casem spravi" ... -
-
Cože ? Takže recenzenti by vlastně neměli RECENZOVAT hry, ale porovnávat je ? mind = blown.
-
A tahle hra je lepsi hra. Se smir...
-
-
-
-
Von ten kotel indie pixel art her taky jednou přeteče..
-
sem se zeptal kamoše jestli nezna nejakou stranku o indie hrach a on mi rekl ze games.cz je nejlepsi stranka o indie fakt je to tu super
-
Sakra, smazali mi příspěvek a já si ani nepřečetl (asi)nenávistné reakce a to jsem nepoužil ani jednu nadávku, no dobře tak jednu fakt tvrdou jsem použil - hipster, to jsem asi fakt neměl omlouvám se rodinám těch, co si to šli rovnou hodit. Může mi někdo shrnout co se tu dělo?