Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Původně už jsem se k takovým hrám nechtěl vyjadřovat, ale trochu jsem se nad tím vším zamyslel a tak ještě naposledy:

Když games.cz potřebují návštěvnost, zkrátka najdou první trapnou hru s co nejhorší grafikou a recenzí nahodí udičku. Následně se 80 % diskutujících vybrečí do diskuse, co že je to zase za recenzovanou hru, čímž se návštěvnost udělá a možná i větší než u kdejaké hry, která dokonce vypadá, že je z roku 2014. V podstatě jsou tyhle recenze takové tutovky.
    • janchor
      Ano, pár lidí v diskuzi představuje v desetitisícových návštěvnostech opravdu zásadní položku. Zkus se zamyslet trochu víc.
      • Mart9
        Tak s tímto uživatelem se nikdy neshodnu. *3*
        • nemusis, staci kdyz se shodnes s fakty
      • To by ale strasne bolelo...
        • Mart9
          To si ani nedovedeš představit.
          • Dovedu.... ja jak se zamyslim v utery tak to boli jeste v patek.
    • Uz som to pisal nizsie, ale dam to este raz, v obmenenej a rozsirenej forme. Tuctovych, nudnych indie hier zo zlou grafikou vychadza denne XYZ. Keby si sa o to trochu zaujimal, tak by si vedel ze o Luftrausers sa oplati pisat nie len preto ze je ta hra zaujimava, ale aj kvoli tomu co predchadzalo jej vzniku.
      Navyse studio ktore ju vytvorilo stoji samostatne za povsimnutie. Cize vsetci ktory tu nariekaju nad tym, akoto ze tato hra dostala tolko bodov hodnotenia, ze je to indie a podobne, placu nad uplne zlym hrobom! Clovek by totiz ocakaval, ze sa tu bude hovorit o uplne inych veciach, ako sa nakoniec zial hovori. Ziadny kalkul ako ty naznacujes, preto neprichadza do uvahy.
  • Ja vim ze jste to asi ocekavali ale tahle hra se mi fakt moc libi :D
  • restore
    Hudba je vporiadku, presne tak ma zniet arkadova vypalovacka a pekne znovu a znovu...
  • maros.goc
    Nie som moc nakloneny trendu nejakych pixlovaciek ale prave táto hra sa mi svojim stylom velmi paci :-)
  • Tahle degenerace tu probíhá záměrně aby přinutili co nejvíc lidí kupovat si level v naději že tam najdou seriozní články.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit