Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PMD 85 hry suvix. Treba tomu nadrbat aspon 15 bodov z 10. Hura naspat o 30 rokov. Sledujem ze to tu bude nejaka nova uchylka. Hold urcite ide zasa o prachy...a za tie sa samozrejme da potlacit vsetko - vkus, objektivnost aj zastaralost. Ved ked to ohodnotia na Tiscali 8 bodmi musi to byt spica :D :D :D
  • Koupil jsem ted najednou asi 6 indie her na vitu a tahle hra je z nich jednoznacne nejhorsi, tezkopadne ovladani a stereotypnost, to jsou dominantni vlastnosti teto hry. Nedoporucuju ji.
    • Ovladani na ovladaci je bohuzel u tyhle hry spatne... moc nechapu proc to tak udelali. Na klavesnici ale funguje.
      • ale dostane to aj tak osmicku, ina hra ma ovladanie v poriadku a ma dvojku, ako som uz pisal system hodnotenia pohanany naladovostou...
        • Na klavesnici to ovladani funguje uplne normalne. Na ovladaci je trochu krkolomne. DS byl krkolomny na klavesnici a fungoval dobre jen na ovladaci a stejne dostal desitku.

Hodnoceni je ciste subjektivni podle toho jak se zrovna ta ktera hra libi autorovi recenze. Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 se asi moc nelibila protoze je to tuctova kopirka. Nenadelas nic. Proste se smir.

Ja taky nesouhlasim s tim ze WH40k Space Marine dostal 5/10 ale brecim snad kvuli tomu? Cpu to vsem u kazdy hry ktera dostala vyssi hodnoceni a je to pritom podle me blbost?
          • ja ti rozumiem, idem mi len o spravodlivost, Space Marine je tiez tuctovka, ale je to priemerna, hra,s priemernym hodnotenim, tak isto ako ten Sniper, lenze tomu daju dvojku, co je cislo pre totalny prepadak, nie pre tuctovku, mne je fuk, kolko tu co dostane, ale je to od veci a stracam tym doveru v tento server cim dalej tym viac.
            • Zprumerovane to uz je, akorat nevis (a nevi to ani oni sami), jakou vahou si zde ceni jednotlive slozky.
            • jj, jejdananku... hlavne si to zprumerovat, aby to uz fakt nevypovidalo vubec o nicem
            • Vychazim z jejich spatneho hodnoceni her, ktere je amatersky nejednotne a nekonzistentni. Nemaji tady jednotna pravidla, aby hodnoceni bylo alespon v ramci webu navzajem dostatecne objektivni a porovnatelne. Diky tomu pak dochazi k paradoxnim situacim, kdy napriklad na hru roku jsou nominovany hry s nizsim hodnocenim a ty s vyssim jsou ignorovany. System hodnoceni by tu meli zcela prekopat a meli by pouzivat jednotne (idealne verejne) vahy pri prumerovani hodnoceni jednotlivych slozek her.
            • Neni to uplne neco jineho a to prirovnani je rozhodne bliz nez tovarna na mobily. Uplne nechapu z ceho vychazis kdyz pises ze games neumi hodnotit hry. Jejich hodnoceni neni moc daleko od hodnoceni ostatnich hernich webu. Znamena to ze vsechny weby to delaj stejne blbe? http://www.metacritic.com/game/pc/luftrausers
            • Drasta: nemas pravdu, recenzni web s redakci a sbirka basni, to je neco uplne jineho. A ze games neumi hodnotit hry, to je proste smutny fakt.
            • Web s recenzema na hry a firma na vyrobu telefonu je upne neco jinyho. Je to spis jako odsoudit sbirku 50ti basni od ruznych basniku protoze se ti 4 nelibi coz je proste hloupy.
            • lenze je to vsetko na Games, cize zato, co sa tu objavi moze proste Games, tak isto ani odberatel firmy, ktora pre neho nieco vyraba, nebude tolerovat vyhovorky, ze za to zmrvenie moze jeden zamestnanec, nie cela firma. Tak isto ani ty nebudes nadavat nejakemu zamestnancovi vo vyrobe mobilov,ze nedal pozor a mas jedno tlacidlo nefunkcne...Nie! budes nadavat na celu znacku.
            • Tak to bys mel spilat Lucii Jirikove ktere Sniper Elite ocividne nesednul a pise i proc:

Sniper Elite: Zombie Nazi 2 je tak špatnou hrou, že mě nad tou dávkou cynismu, kterou autoři museli k jejímu vydání mít, mrazí. Nekoná se žádná taktická akce, ba co víc, nedočkáte se vůbec žádné zábavy, jen všudypřítomných technických chyb. Horší je to o to víc, že jde v podstatě jen o datadisk s minimem nového obsahu oproti prvnímu dílu. Jestliže první Sniper Elite: Nazi Zombie Army byla ve své bizarnosti alespoň trošku zábavná hra, o "pokračování" se to opravdu říci nedá. Ruce pryč!

S tim ale Ondrej Svara nema nic spolecneho krome toho ze pisou pro stejny web. Ja se domnivam ze redakce do hodnoceni jednotlivym autorum nezasahuje.
  • nejenom, ze to ma malo pixelu, ono to nema, uz ani barvy, tak to si pravem zaslouzi 8/10 dalsi idie hipsterina
    • hipstersky, tzn. pozersky nafrneny, jsou spis presne tyhle kecy. uz jste fakt nudari *6*
  • victor
    Že uvidím v roce 2014 recenzi na hru , která by vším patřila spíš na první verzi Gameboye , jsem se vážně nenadál
  • Vy máte v redakci asi nějakou úchylku na osmičky, že? *3*
    • GlaDOS
      Viň Gaussovo rozdělení pravděpodobnosti.
      • Předpokládám, že to má být vysvětlení zdání zvýšeného počtu osmičkových hodnocení v recenzích. Budiž, vůbec to ale neznám. Jenom bych chtěl dát na pravou míru, že ten původní příspěvek jsem nemyslel ve znění kritiky, že se tu všem hrám dává takové hodnocení. Jenom mi to prostě přišlo zvláštní, tak jako přispěvku od kdo? dřív.
  • Jak už jsem to psal dříve v jiné diskuzi... Games potřebuje více podskupin na webu... Na jednom nejmenovaném webu taky nedavájí hokej do rubriky o vaření... Na druhou stranu recenzent má jistotu, že si jeho článek proběhne i ten, kdo by si to jindy nepřečet a v některých případech mi to příjde i jak skrytá reklama na daný titul (že by pan novinář se znal s panem vývojářem). A to jsem si říkal, že nám opět závěr měsíce okořenila Lucie Juřičková, která vede na plné čáře v omylech a mýtech...
    • Na co podskupiny? Tak na ten clanek proste neklikej a necti ho. Copak jsi absolutne nesvepravnej?

Musis kliknout a cist vsechno? I veci co te nezajimaj? Nebo te tolik mrzi ze se nejaky o moc hodnotnejsi clanek o nejake spolecensky velmi hodnotne hre posunul na druhou stranu a uz neni na te hlavni?
      • Sorry, ale to není vůbec svéprávnosti nebo nesvéprávnosti. Asi nevíš co tento termín ve skutečnosti znamená, když ho používáš i v této souvislosti ("společensky velmi hodnotná hra" - to je opravdu přínos pro společnost). Tady jde o princip, jak je daný článek lidem podsouván a proč vznikají diskuze ohledně závěrečného hodnocení. Když bude objektivní a odpovídající dané kategorii, tak proti tomu nemám žádné námitky. Pokud budu hodnotit super sport oproti super sportu a né jednou Dacii a pak naproti tomu Bugatti. To je oč tu běží...
        Ano, chci si tu recenzi přečíst, proto jsem na ní kliknul a zajímalo mě to, proto jsem se na to podíval...
        • A je to tu! Moje oblibene automobilove prirovnani :D Ja si myslel ze se bez nej tahle diskuze neobejde :D

Jinak jsem si nevziml ze by Luftrausers nekdo porovnaval s nejakym AAAckovym titulem.
          • Opět nepochopení již napsaného, ale to je jedno... Přirovnání jsou pouze obrazná a osvětlující daný problém. Nikoliv že ho vysvětlují či se mu rovnají... Mohl jsem třeba zvolit příměr pračka vs. televize... Taky se to zapojuje do zásuvky, taky se dá na to koukat, ale ve výsledku to poskytne úplně jiný zážitek i zcela jiný užitek.... Já tady nekritizuji recenzi samotnou, ani celkové hodnocení, ale výsledné vyznění i zasazení do struktury tohoto webu...
    • kubi-wan
      Na co je tohle recenze? Na hru. O čem se píše na tomhle webu? O hrách.
  • Pro milovníky indie a tahových strategií ala kings bounty doporučuju v té nekonečné záplavě nových titulů braveland. A pro milovníky sběratelských karetních her Card city nights.
  • To už sa stal z tiscali indie web? Nič iné tu už pomaly nevidím.
    • Ak sa chcem hrat, tam mi moze byt jedno ci je to indie alebo aaa, nie? Podstatne je, ci sa bavim.
    • Dark Souls II, Titanfall, inFamous za posledni tejden, to je indie?
      • Jack1947
        Nekdo ocividne nechape ze je herni AAA sucho... tak Indie je automaticky to spatne... *7*
        • Herní sucho? Chlape, doporučuji jít někam, kde to léčí. Jenom teď mě tak napadá, co vyšlo za poslední tři měsíce nebo vyjde z AAA titulů v dubnu: DS II, South Park, Titanfall, Diablo III RoS, Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, Thief, Might & Magic X: Legacy, Age of Wonders 3, WarGame: Red Dragon.....atd.
          • Jack1947
            Tak tak... mesice jsou prazdnejsi a prazdnejsi... *3*
    • tak když se nic jiného neprodukuje. pokud tady zrecenzují všechny AAA tituly, které vyjdou (jakože tomu tak je), tak ať si tady klidně recenzujou indie hry pětkrát denně. když se jich prostě dělá o tolik víc než AAA her.
  • tonnymontana
    uz jsem se lekl ze je tu recenze na neco hratelneho podle obrazku :D rovnou davejte kazde indie zalezitosti 10ku proc troskarit:D jestli vam slo o to ciselne hodnoceni uplne znehodnotit povedlo se a jestli vam slo o to aby si kazdy precetl recenzi tak to se nepovedlo. asi jedine co tu clovek najde zarucene je reklama... uz to tu nekdo psal cim mene pixelu tim vice bodu, cim vice hype tim jeste vice bodu. to ze se nektery z moderatoru pisni 30+ nahranyma hodinama me jen desi. zkuste nekdy zajit k hracim automatum budete uneseni hratelnosti a tech hodin! :D
    • A nenapadlo ta nahodou to, ze dobre hodnotenia tu maju indie hry preto, ze sa recenzuju prevazne vyborne indie tituly? Ci by si bol spokojnejsi keby tu redaktori "na vyvazenie" zacali pisat o horsich indie hrach s nizsim hodnotenim?
      Mna naopak nezaujima 80% AAA titulov, tak to necitam, a hotovo. Ak ma ale nieco oslovi titulkou/obrazkom, tak mi to ale moze byt uplne jedno. Games su tu na to aby poskytli citatelom co najkvalitnejsi zdroj informacii este k tomu zdarma, tak nerozumiem tieto pravidelne sa opakujuce komentare.
    • proc te desi ze nekdo hraje hru, ktera ma na metacritics 85 a od useru pres 7?
    • Hrals to?
  • Veskoslav
    Slovo hipster bych dal do zakázaných slov, to se fakt nedá číst....
    • Nekdo je hipster a nekdo je uzkoprsej hlupak a oba se stim nakonec musej smirit...
      Vetsinou se s tim smirujou pomoci utoku na tu druhou skupinu. Nenadelas nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit