Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Menorri
    Miluju když si na svém PC hraju hru a ve hře s dalším PC.....parádní....horrory nejsou zrovna moje nejsilnější stránka ale tohle je tutovka *8* ...mimochodem mi to připomělo jeden strašně starej eroticko/horrorovej film kde byla skupinka lidí v nějakym hotelu a postuplně je tam rozsračkovával nějakej stroj nebo co :D....a ještě by mě zajímalo zda někdo zná nějakej horror (teď už se teda zajímám o hru) kde je normální světlo a né tma. Chápu, že ke strachu tma a pochmůrno patří ale kdyby byla nějaká světlá vijímka tak bych se nezlobil...neví někdo o něčem? *4*
  • Ronox
    Dík po Kladivu pokukuju delší dobu. Ano Kopřiva je magor :D Jeho Zabíjení a Asfalt mou zvrácenou duši ale bavilo.
  • Zerathus
    Jdu si převlíct trencle. A možná koupím i když permadeath zní hodně hardcore *8*
  • Dyk to je tajna scena z Half Life I.
  • KronosDeret
    Kdyz uz sme u tech horroru z neznama, doporucuju The Objective, afganistan a des :)
  • Super! Konečně něco podobného jako kdysi staříčký Argo! *2*
  • Prehravac jen pro metro? To je velice prosirave vzhledem k tomu, jaky podil uzivatelu s metrem skutecne pracuje..

Dalsi vybornou vychytavkou, co jsem jeste opomenul, je velke upozorneni, ktere se objevi pri prepnuti do fullscreenu. "tiscali je v rezimu plne obrazovky" DEKUJU!! JA VIM!!! A co je nejlepsi, dokud tenhle otravny banner konecne nezmizne, vubec nefunguje ovladani videa - nejde zapnout, pauznout, nic..
  • kovar.jakub
    Pokud máš žaludek na poměrně velké nechuťárny, tak se dá ještě doporučit Kopřiva. Není to ale úplná pecka (i když třeba Visio se mi taky nelíbilo).

A sice ne v ich-formě, ale dobře vyhláškované a krásně oddechové je teď Kladivo na čaroděje (je to série od různých autorů ve stylu JFK, ale má to poměrně silnou soudržnost a osobně mě to vážně baví). A je to teda spíš ta Kulhánkovina, než postapo :)
  • Ronox
    Děkuju :) Žambocha mám taky už přečtenýho. Zkoušel jsem Moudrýho, ale je to takový kolísavý. Za Chvalozpěv a Marťanskou Kroniku děkuju o tom jsem neslyšel :)
  • promitac
    moc pekne to vypada, budem pri tom po*rany az za usami *13*
  • MidnighT91
    Jestli ti jde o čechy tak zkus Miroslava Žambocha a jeho upířinu Visio in extremis ta padla jedním dechem ale jinak jsem moc českých autorů nečetl s postapo ti moc nepomůžu ale můžeš zkusit třeba The Road, Hunger Games nebo First Light...
  • ad Oculus Rift - bral bych recenzi, dost me zajima jak moc je clovek in... jestli se jedna jen o vjem akvarka, obraz je jen jakoby ve vyloze, nebo neco mnohem realnejsiho...
  • Kozy
    Četl jsi Drsnýho Spasitele od Žambocha?

Napadli mě ještě dvě klasiky: Chvalozpěv na Leibowitze a Marťanská kronika, jestli jsi nečetl tak vřele doporučuji.
  • must-have *14*

btw captcha - GAY *1*
  • tenhle prehravac pracuje spravne jen v prohlizeci u W8 spousteneho z metra, pokud mas stranku na plose bohuzel chape full screen jen do okraje samotneho okna prohlizece, osobne to resim pres F11 coz je vazne otravny... obcas si rikam pro koho ten web delaji, tolik stiznosti a presto to maji v pazi.
  • Ronox
    Když jsme u té literatury neměl bys doporučení na nějaký kulhánkoviny? Něco jako Hustej nářez, živého mě nedostanou atd? A ještě hledám nějaký postapo v ich-formě. Posledně mě bavilo World War Z. Děkuju a omlouvám se za mírný OT.
  • MidnighT91
    Budu rád když pak napíšeš názor. Můžu doporučit další povídky, mám je doma všechny... Ten druhej odkaz na Obrázek v domě mi teď házel 404 ale už by měl fungovat. Je ještě lepší než to první, když jsem jí četl poprvé tak to bylo v noci při bouřce, se svíčkou a to byl fakt děs, bál jsem se jít na záchod. Je neskutečné co dokázal vykouzlit za mrazivou atmosféru jenom slovama a detailním popisem prostředí...
  • Mě to připomnělo prvního AvP za mariňáka. Tam člověk infarktoval na každém rohu.
  • tak na tohle jsem měkkej *8*
  • Vypadá to skvěle, atmosféra skoro jako v Apollo 18... A to se mi líbí! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit