Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám dotaz na ty, co už to hrajou/hráli: snese to srovnání s Borderlands: The Pre-Sequel? Nemyslím grafikou, spíš hratelností a zábavností. Díky :-)
  • Ahoj pařani, může mi někdo vysvětlit, co mám dělat s konvoji? Mám ukrást ty pohonné hmoty a odvést je (kam)?
    Zatím jsem to hrál asi 2h a tohle jsem nějak přehlédl a nepochopil.
    • Mas znicit to hlavni vozidlo a ziskat z neho artefakt na kapotu kterej zlepsuje atributy vozidla (rychlost nebo obranu nebo utok nebo zbrane atp). Nema cenu to vozidlo nikam vozit. Je lepsi ho znicit. Co se vozeni tyce tak obcas potkas osamocene auto se srotem ktery je vyhodny ukrast a odvezt na zakladnu. Dostanes za to tusim 500 srotu.
      • díky
  • "Mad Max se dopouští stejné chyby, kterou spáchal například první Assassin's Creed. "

- aha, ostatní AC hry nejsou vůbec repetitivní a nenutí vás opakovat neustále stejné úkoly dokola.
    - aha, ostatní open world hry nejsou vůbec repetitivní a nenutí vás opakovat neustále stejné úkoly dokola.
    • nightborne
      ... NAPŘÍKLAD ...
      • Špatný příklad, v AC 1 se opravdu nedalo dělat vůbec nic.
        A dále už je to jen o vkusu, mě NAPŘÍKLAD navzdory vetší variaci vedlejších aktivit AC4 bavilo míň než zatím Mad Max, protože v AC4 se mi jednoduše s těmi aktivitami netrefili do vkusu a některé jsem pouze jednou, dvakrát vyzkoušel a stačilo to. Z AC série jsem hrál celkem čtyři díly a bohužel jsem ani jeden nedohrál, natož abych dosáhl 100%. Neříkám, že Mad Max mě taktéž nezačne nudit, ale celkově se mi líbí víc než třeba AC (v Mad Maxovi mám nahráno asi 10 hodin, na takový herní čas jsem se u AC2 ani nedostal, skončil jsem u 8 hodin.)
        • nightborne
          Ono ale proto je v recenzi AC1 jako příklad, protože tam to opakování opravdu mlátilo do očí. Uvádět třebas AC2 jako příklad nepříjemnýho opakování už by nedávalo takovej smysl, protože se tam toho dalo dělat daleko víc. Ale jak sám říkáš, tohle je hodně o osobních preferencích.
  • Karsa
    Počkám na lokalizaci a vyzkouším, vypadá to jako dobrá oddechovka :)
  • Tohle neni Mad Max. Nýbrž nějaký klon Ramba.
    • Ano, mas rpavdu, bolo by uplne super hrat hru, kde by si cele hodiny sedel niekde na kopci a dalekohladom pozoroval tabor naproti a cas od casu si skocil na kare najst psiu konzervu.

Ano, tie boje nebavia nejak extra ani mna, ale proste tam su, je to akcna hra, nie adventura krste ejzisi, co tma mali dat? Ako sa Max snazi vypestovat zeleninu?
      • Vyrostl jsem na staré trilogii to přiznávám. Ale poslední díl také nebyl špatný a tam si pamatuju, že Max měl problem ručně zastavit 3 nájezdníky a málem to nepřežil. Tahle hra jde mimo právě kvuli tomu, že nemůžu hrát něco do čeho se ani částečně nevžiju. Max superhero....to je oximoron.
        • Tak ja netvrdim,ze tych subojov nemohlo byt menej a aj lepsie spracovanych s mensim poctom nepriatelov, ale rozhodli sa takto a je to tam. Mne to ale vynahradila jazda autom, ktora sa im vazne podarila. Navyse mozes sa subojom aj vyhnut, ak chces, ale neda sa to vzdy. Hlavne ked mas vycistit nejaky tabor i ked aj to sa da v podstte prebehnut, ale to vyzera este komickejsie, ako tie suboje. No mna to neodradilo a uzivam si hru po svojom.
          • Mam 32 a bavi ma to *1*
            • formu a systém chápu u Batmana...ten neměl problem vyhladit gang. Ale Max proste ne...ne a ne
        • pardon oxymoron....to už raději Mad Maxe jako adventure....aha ale to by se nemohlo prodávat jako mainstream puberťákum.
      • Chim
        Hmm, to zní dobře. To bych si i zahrál.
  • ..už mě s tim Maxem serštvete:). Nahrál jsem 6 hodin a totálně mě to nebavilo, ale alespoň mě to vždy spolehlivě uspalo. Ale jak tak čtu ty user chvalozpěvy,asi to o víkendu ještě zkusim no. *2*
    • Nemoze kazdeho bavit vsetko. Proste ti tato hra nesadla. Navyse ani najlepsia hra na svete ta nemusi bavit, ked mas zrovna take obdobie, to sa mi stalo uz viac krat a ked som tu hru nehchal tak a skusil trebars po roku, tak ma chytila a musel som ju dohrat, inak mi nedala pokoj.
      • ...na tom něco bude *4*
  • A mame tu dalsi prizdisracskou recenzi stylu lezem do prtele mainstreamu. "Ona me ta hra vlastne bavila, ale všichni rikaj, ze je repetitivni a davaj sedm, dame ji taky." Stejne jako majstrstyk Dragon Age: Inquisition: "Vlastne se tu všechno opakuje neustale opakuje dokola a ani technicka stranka není nic moc, ale svet rve jak je to super, dame taky devět."
    Mrknu sem párkrát do roka, ale co recka, to perla. Goodbye games and thanks for all the fish!
    • TheGGG
      radši majnstrým, než wanna be HC kktek
    • Tak Dragon Age celá série je co do obsahu a děje x-krát provařená polívka toho samého, co už tady stokrát bylo. Doporučuju jít zpět do devadesátých let a hned je vidět, co zkopírovali z čeho. Bohužel, kopie vytvořená z kopie nikdy nemá hratelnost, děj a atmosféru skutečných RPG originálů.
  • Naprosto souhlasim s autorem. Díky za čtivou recenzi *3*

Pokud jsem nepřehlédl, tak jen dodám, že kromě sniperky (připevněné na kárce) je jedinou střelnou zbraní brokovnice, do které je věčně nedostatek nábojů, což je dobře. Dále by se hodilo zmínit např. princip opravy auta (společník), doplňování zdraví (jídlo, voda) apod.
    Jedná se zkrátka o poctivý port pro PC. Perfektně optimalizováno. Vše běží na full se stabilním frameratem. Jediné, co my PC hráči opravdu nepotřebujeme, je autorem zmíněné vedení za ručičku po celou hru, co kdy zmáčknout apod. Ale to bychom už asi chtěli moc *5*
  • Vypadá to zajímavě. Sice nedostatky má, ale mám docela chuť si to zahrát. Ovšem počkám si na slevu, 555.- za el. licenci (nedejbože 900 za krabici) se mi zdá přece jen moc. Pěkně ořežte sádlo na 299.- a jdu ji koupit.
    • Já to v den vydání kupoval za 430,- na G2A,což je podle mne dobrá cena.
      • Nóó, to už je rozumnější cena a pro den vydání vlastně výborná.
  • Samozřejmě bych uvítal kritiku ve formě psaného textu než jen duchaprázné mínusy, pak člověk neví s čím dotyčný nesouhlasí a nemůže tak debatovat.
    • kennyB
      Jakou chceš kritiku, když napíšeš, že filmová hra nesmí do tvého pc, takže jsi ji ani hrát nezkoušel a už víš, jak moc špatná je???
      • Já nikde neříkám ani nepíšu, že hra je špatná. Já jen kritizuju to zasazení a "vykrádaní" nového filmu nebo jak to nazvat (lennost, vymyslet vlsstní originální nepřítele a design?). I ten Humungus by působyl svěžeji než to co zrovna ted každej nedávno viděl ve čtvrtém pokračování. Prostě to pak působý neoriginálně.
        • kennyB
          Vykrádání nového filmu??? Kdyby vymysleli nového nepřítele, zase by se snesla kritika, že to s Maxem nemá nic společného a že tenhle nepřítel ve filmu nebyl. Je to prostě Mad Max a tak je lepší tam dát to, co bylo ve filmu než experimentovat a přestřelit s něčím, co by se tam nehodilo.
          • Takže tu sám tvrdíš, že je to hra podle nového filmu, tedy "filmo hra" využívající vlnu jenž se zvedla se čtvrtým dílem. Argumenty typu, že by to nebyl Max jsou směšné. Tohle co tu momentálně bráníš je uplně ta nejhorší možná varianta a navíc to čeho jsem se nejvíc bál. Nechci Mad Max podle nového filmu, chci Mad Max hru ze sěta Mad Maxe. Né jen rejžovačku peněz, pijavici sající z úspěchu filmu nedávno promítaného v kinech. Takže ano určitě to má svojí cílovku, kterou nejsou fanoušci Maxe.
            • Beny, povodne som chcel napisat nieco rozumne, ale tvoje nazory su tak debilne, ze to ani nejde.
              Verim,ze keby si nevedel o filme, ecital ziadnu recenziu a ako prve zacal hrat tu hru, tak ta s velkou pravdepodobnostou chyti a bude bavit. Lenze to mas tak, ked su u teba nepodstatne predsudky dolezitejsie, ako zdravy rozum.
            • nightborne
              Přesně, on ten vizuál okopírovanej z filmu fakt není na škodu, protože je jednoduše famózní =).
            • Tak jako kdyby ten film byl aspoň špatnej, ale on není a to, že se tahle hra drží jeho výtvarnýho stylu, není podle mě vůbec na škodu. Osobně si nedokážu představit jiný studio než Avalanche, který by se s herním Mad Maxem dokázalo poprat líp. Myslím, že tohle je rozhodně jedna z těch lepších filmových adaptací. A že se veze na vlně filmu? No a. Ono je totiž dost dobře možný, že nebýt čtvrtýho dílu, tak po herním Mad Maxovi neštěkne ani pes.
            • Očividně nevíš, ale nejsi sám. Ale tak co, lidi se nechápou běžně :) Prostě mi nevyhovuje koncept hry co vychází "zároven" s filmem a ti,m že vypadá uplně jako nový film, má stejné nepřátele a art style atd... čím se snaží přiživovat. Mad max má neuvěřitelnou možnost variability tak proč ji takhle pohnojit.
            • kennyB
              Tak to fakt nevím, co chceš. Nechceš Maxe podle nového filmu ale Maxe ze světa Mad Maxe??? Ve hře ten svět není??? Nejsou tam nepřátelé podobní těm ve světě Maxe??? Musíš taky myslet na to, že určitě museli mít nějakou licenci na to, aby tuhle hru udělali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit