-
Zdravím,nevite kde najdu v Mad Maxu tkzv. "baby bars"...poraďte...díky
-
What a game....what a lovely game!!! *1*
-
-
recenzia zo Steamu? :D
-
-
Tak to vypadá, že letošní září zase začínáme takovým pěkným černým koněm. Loňský Shadow of Mordor mě velmi překvapil a tohle vypadá taky dobře.
Co se týče opakujícího se obsahu, tak pro mě je důležitější hratelnost. Ve zmiňovaném SoM mě třeba samotné souboje bavily natolik, že jsem se s nima bavil prvních 25h a nedělal téměř nic jiného. Proto mi hra vydržela na cca 50h, ikdyž vedlejšího obsahu tam tolik nebylo a také se víceméně opakoval.
Zde máme osvědčený soubojový systém, velký svět a řežbu v autech. Jestli je tento základ dobrý, tak s hodnocením bych souhlasil, nehledě na to, jak rozmanitý je vedlejší obsah.
Open world vytyčil ve svých hrách Ubisoft a ostatní lehce kopírujou. Já bych ale v takových hrách chtěl vidět více náhodného obsahu, do kterého se může hráč zapojit. Viz třeba Far Cry 3/4. Natvrdo daný obsah bude vždy repetitivní. -
-
černý kůň na nuda roku, souhlasím.
-
práve Shadow of Mordor je veľmi zlý príklad (pre Veska mám to dohraté dokonca, viď psn profil). Sľubnú príbehovú hru na konci úplne zabili repetitívne nefér dokolečka rovnaké súboje. Misie boli blokované, kým človek nedal dole XY warchiefov a úplne to skazilo zážitok. Spočiatku boli súboje úplne nefér, nehrateľné, takže sa človek musel nasilu naskillovať a vybiť warchiefov,, inak to bola nonstop smrť. Ku koncu zase len človek dobehol do orkskej osady, tam sa musel pozerať na 20 animácii všetkých možných warchiefov, rozsekal ich a v ďalšej osade zopakoval presne to isté...prípadne ich vylákal mimo osady, zožral bylinky a zase rozsekal...toto nonstop dokola 10 hodín minimálne nastavovanej nutnej kaši, bez ktorej by sa hra úplne zaobišla a bola by lepšia
-
-
To je prijemna zmena , ze hodnotis hru ktoru si hral, nie ako Maxa nizsie ;-)
-
-
hral som i maxa, ale je to strašná nuda, takže som skončil skôr ako u JC2, kde som to vzdal asi 2 misie dokonca. Nie som ako ty, čo hodnotil Demon Souls než ho dohral.... *3* *15*
-
-
Na PSN ho nemas takze tipujem , ze klames ako zvycajne. Samozrejme som nikdy nehodnotil Demon Souls kym som ho nedohral. Hodnotil som len to ako ma bavil a prestal. Ale u teba je klamstvo pracovna metoda, ze? ;-)
Btw. ani tej "zasadnej" hre MGS 5 si zatial vela nedal a uz ju hodnotis.
-
-
-
Tak tu se neshodnem, no. Mě právě ty souboje nadchly a doteď je to pro mě asi ten nejzábavnější a nejlépe zpracovaný melee systém za posledních několik let.
Tu obtížnost třeba doteď nechápu. Vypnul jsem si všechny pomocníčky a ukazatele a přesto hra byla jednoduchá už od začátku. Težší to začlo být někdy jen na druhé mapě.
Naopak bych tam vychválil obsah mapy, který nebyl přeikonkován jako ve hrách od Ubi. -
-
áno, ale zase to bolo napríklad oproti Unity strašne maličké....mapu si prebehol prakticky za minútku pešo celú. Súboje boli prakticky copy&paste z Batmana, ale hej boli spravené veľmi dobre a tiež ma spočiatku bavili, kým to nebolo nonstop to isté. Mno pokiaľ by si šiel len hlavné misie bez vedlajšieho killoviania warchiefov a expenia, tak by si sa dostal do bodu, kde sa stala hra nehrateľnou.
-
-
-
-
Ma ta hra aspon minimalnu ,,znovuhratelnost,, ? :))
-
-
No napadá mě hru rozehrat se snahou co nejméně využívat to základní auto se všema jeho serepetičkama a používat ta ostatní auta.
Jinak se dá hrát dost dlouho i po dohrání kampaně. Získat všechny upgrady čas zabere a navíc si člověk může užít konečně pořádný ohoz, brokovnici a hodně dobré auto. A s interceptorem je sranda potkávat na silnici bandity. Nemá serepetičky ani opravy, odolnost pouze základní, ale zato je velice rychlý a sedí v zatáčkách. Takže přesně jak ve filmu v něm Max spíše ujíždí. -
Nemá, ale má "stálehratelnost" =). Po dohrání hlavní linky můžeš dál pokračovat v průzkumu a vylepšování =).
-
-
takže nic.......... *6*
-
-
Pokud bys jako znovuhratelnost bral například možnost rozjet hru znova, ale zachovat se při postupu jinak, pak opravdu nic - příběh je lineární a žádná rozhodnutí neumožňuje.
Rovněž by mě zajímalo, kdo nesouhlasí s empirickým faktem, že lze po dohrání pokračovat. Interesantní.
-
-
-
-
Možná se to tu už řešilo tak pardon, ale může hráč nemít toho chlapa vzadu? Nebo ho musí mít na každym autě?
-
-
Nie...ten týpek je iba v maxovom aute...pokiaľ si vezmeš auto ktoré nájdeš v pustine tak ho tam už mať nebudeš ale zároveň musíš počítať s tým že nebudeš mať harpúnu ( ktorá je proste super ), sniperku a neopraví ti ani auto. Myslím že budeš môcť využiť len rýchlu opravu za šrot. Samozrejme to auto najprv musíš priviezť z pustiny do tzv. strongholdu aby si ho mohol použiť :)
-
Chumbucket je dobrý společník. Opravuje karu a manipuluje s harpunou atd., ale na bugině třeba není, tam máš psa na hledání min. Jestli je i na ostatních autech nevim, jezdim jenom se svým prvním autem, ale asi jo, protože prohanět se po světě bez harpuny a ozbrojení, respektive jen s brokovnicí, není moc bezpečné....
-
-
robiť nepovinné repetitívne nudácke misie aby sa človek pohol v príbehu bol mor i v Just Cause 2...Avalanche robí krásne open world na vyblbnutie, ale po pár hodinách sú neskutočné nudné. Nevedia to skrátka skĺbiť a vybalancovať ako Ubisoft, kde je single skvelý a open world ako nepovinný doplnok. Plus vychytali zrovna čas kedy vyšiel masterpiece Phantom Pain.
za mňa 5/10 -
-
ten Ubisoft jsi zmínil jen pro trolení že ano.. dávat zrovna je za příklad, no nevim, moc šťastné to rozhodně není *7*
-
Just Cause 2 je "tak nudny", ze uz v nem mam nahrano bezmala 300 hodin ... ;-)
-
"vybalancovať ako Ubisoft, kde je single skvelý " tak to je vtiip dne... :D
-
-
FC 1 a 2 a 3, AC 2, IV, Unity, Watch Dog všetko vynikajúce príbehy, ktoré sa dajú užiť priamočiaro v single bez balastu naokolo.
-
-
Ano a volny obsah spociva v
- dobijani pevnosti (Assassins creed, Far Cry 3 a 4) alebo sidiel mafianov (Watchdogs)
- odkryvani sveta lozenim na nepristupne miesta (veze vo Far Cry a Assassins creed a vysielace vo Watchdogs)
- este mozes, teda vlastne musis lovit zver (Assassins creed a Far Cry), inak nemas ziadne vybavenie
Ano, Ubisoft naozaj vie robit tie open world hry -
Watch Dogs má vynikající příběh? Unity? Proboha.....Ještě si klikej na svoje sra*ky...FC 3 tam je nějaký příběh? *7*
-
-
každý máme svuj názor na UBI..
-
-
pššš tady je klub zakomplexovaných anti-ubisofťáků
-
-
a pritom Ubi robí lepšie a krajšie hry ako CDProjekt *15* *15*
-
-
Nepřeháněj to zase.
-
-
-
-
-
Což je úplně jiná hra a tak to má jen minimální vliv na prodej :D. Kdo chce, tak si Maxe koupí i tak. Já jsem například počkal s MGS, který si koupím později.
-
-
Presne ako ja, momentalne mam viac chut na blaznenie s autami v pusti ako na stealth. MGS nikam neujde.
-
-
to mi bolo jasné, že každý PC troll zo sectoru bude ignorovať masterpiece, ktorý bol od počiatkov hlavne Playstation doménou, aké priehľadné a ignorantské. Jasný dôkaz prečo nemôže brať človek vážne názory hráčov obmedzených jednou platformou a zášťou voči konzolám *15* *15*
-
-
Neschopnost citat s porozumenim je u teba standart, MGS pocka znamena, ze si ho kupim neskor a nie, ze ho budem ignorovat. Ale tak cakat od najtrapnejsieho trolla ceskoslovenskej hernej sceny cosi ako logiku, je prilis prehnane ocakavanie ;-)
-
Na začátku nebyl playstation ale MSX2 (Microsoft). Mimochodem sám jsem PCčkář a MG je jedna z mých oblíbených sérií, jediný díl, který nejde hrát na PC je čtyrka.
-
-
No jo, máš recht, on ho začal vyvíjet na MSX, ale vyšel až na MSX2. Mhm.
-
No, i ten první byl na MSX2, ale co, je to jen detail.
-
Na MSX2 vyšel až Metal Gear 2: Solid Snake, první Metal Gear vyšel dokonce na standart MSX jedna =). Ale máš pravdu, na Playstationu to nezačalo =).
-
-
Souhlasim s tim že phantom pain je masterpiece, ale ta tvoje demence furt urážet PC je vážně tragická *1*
Btw. vlastnil jsem všechny ps konzole až na ps4, ale na tu taky jednou přijde čas -
-
Ještě dodám, že pp hraju na PC, ale klidně bych to hrál na PS3, protože mě narozdíl od tebe nezajímá na čem hraju, ale co hraju
-
-
Neignoruji, jen si ho zahraji později, ta hra nikam neuteče :).
-
-
Přesně tak. Proč máme dávat ke dvěma litrům za hru, když za ani ne půl roku bude za polovic? Oni konzolisti jsou prostě jen nevrlí, ptže si koupí pár her a jako by si pořídili další konzoli *5*
-
-
Heh, já třeba PS nemám, ale nad MG jsem vždycky slintal.. za port na PC bych Kojimovi nejradši zulíbal ruce =).
-
-
-
-
-
Recenze hru moc shazuje. Já už jí mám více-méně dohranou. Teď už na mapě jen dočišťuju lokace a kempy mě stále baví. Rozhodně nejsou všechny stejné, ale je mezi nimi velká rozmanitost.
Co se týče toho, že člověk musí kvůli příběhu udělat určitý počet vedlejších misí. No a co? Já sám jsem kolikrát novou část mapy částečně vyčistil ještě před tím, než jsem šel do místní pevnosti. Pominu fakt, že než jsem odešel do třetí části mapy, tak jsem vyčistil první dvě. Díky tomu a reputaci jsem měl pěkně vybavené auto a příběhové mise byly hned lehčí. To, že jsem osmiválec získal až po 45 hodinách mi ani nevadilo. Stejně jediné pořádné auto je "stíhací" Ford Falcon XB, který je odměnou za finální bitvu. Ta samotná mě ale opravdu zklamala. Většina normálních konvojů dala víc práce než ten co by měl být nejtěžší. A to jsem se i trochu bál, že do něj jdu pouze s druhou V8 a bude mi chybět výkon. -
"...sami od sebe se sotva vydrápete na povalený kanistr na zemi"
Pomni, Jene, vyjmenovaných slov po "n": nýčko, nýbrž, kanystr, nylonka. -
Motor in distress trope?
-
Cekal sem prusvih a to se potvrdilo, 7/10 znamena neco jako 4/10. Just Cause 3 to bude jina *5*
-
-
Mad Max je super!
-
Prosím, zahrej si to. A dělali to vývojáři Just Cause 2.
-
-
Myslis ze to nevim ,hrat to nehodlam.
-
-
Hrát to nehodlám, protože chci jen p*čovat naokolo a utvořit si neobjektivni názor ve své tupé hlavě. Luxus...
-
-
-
Ne, 7/10 znamená 7/10 a průšvih to rozhodně není ;).
-
-
No vzhledem k tomu ze pro AAA hry existuje stupnice od petky ,tak to prusvih je.
-
-
tohle není AAA hra
-
-
Podle reklamy je
-
-
chcipni
-
-
-