-
Mam 15 hodin a zatim 9/10. Ta hra me strasne bere :D
-
Jak moc ,je to podle toho nového filmu a jak moc je to podle celkového Mad MAx universa? Nechci hru co se přiživuje na novém filmu a jako, že to tak dle postav designu a barev atd vypadá.
-
-
hele me to bavi, podle filmu to neni vubec, spis je to jen zasazeny do univerza okolo noveho filmu(nejake frakce z filmu atp). Jinak pribeh je uplne jiny a s filmem nema nic spolecneho, co se mi ale libi je jak skvele vystihli svet mad maxe, je z toho citit benzin na sto honu, design aut je na jednicku, pohled na Gas Town kourici v dali je skvely! Atp....
Ta hra neni nic noveho a rozhodne nezvlada open world tak dobre jako treba GTA5, ale me ta hra bavi.
-
-
Hoši, 7 je málo. Já bych dal zatím osmičku, grafika není nic extra oslňující, když se zaměříte na textury, ale jako celek je výborná, zpracování bouří je na jedničku, totéž platí pro výbuchy a zpracování ohně, bez debat nejlepší, jaké jsem zatím ve hře viděl, oheň i kouř působí opravdu velice reálně. Combat systém je klasika z Batmana, mohlo by být určitě více komb, zbraní, ale vůbec to nevadí. To pravé ořechové přichází v podobě soubojů za volantem, to je prostě paráda. Zvuk auta je fantastický, motor duní jako blázen. Vedlejší questy mě zatím baví, upgradování auta i Maxe je taky velice dobře zpracováno. Ale za co si ta hra zaslouží moje největší uznání je bez debat optimalizace. Mám sice high-end, nicméně chápu lidi, kteří mají obavy ohledně nároků na HW. I když nesplňujete minimální požadavky, hru roztaháte na stabilních 60FPS, když si pohrajete s nastavením. Optimalizace není dobrá, je špičková, nejlepší, za posledních pár let.
-
-
Říkáš ale naprosto to samý jako recenze =). Ale s osmičkou posečkej, dokud nedohraješ, totiž i když seš třebas jenom na začátku, viděls už v podstatě všechno, co v tý hře je =).
-
-
Mám tam asi 7 hodin no, nicméně mi repetitivnost nijak nevadí, každá hra je repetitivní, jde jen o to, jak dlouho to člověka baví.
PS: Recenzi jsem nečetl, předtím, než jsem to napsal. -
-
Každopádně. A po sedmi hodinách bych býval dal za osm taky, ta hra je super, jenom trocha tý rozmanitosti prostě chybí.
-
-
-
-
Po 37 hodinách tomu dávám za mě 9. Chápu ale že to není asi hra pro každého. Já se bavím dobře :)
-
-
5 dní po vydání mít odehráno 37 hodin? Máš vůbec život chlapče?
-
-
Dopadlo to tak ako som si myslel, batmanovsky subojovy system a vela opakujucich sa vedlajsich uloh ako to dnes je celkom trendom(najma v hrách od ubisoftu) trosku ma to mrzi lebo posledny max ma chytil a svet vyzera super ale takto si dam radsej mordor, ktory som stale nehral, mozno ak nebudem velmi mat co hrat,co asi nehrozi, ale fajn ze licencovana hra dopadla aspon takto.
-
Kolik jste dali DLC pro Far Cry 3, ktere se jmenovalo Far Cry 4?? Meli na vasich strankach reklamu, proto 9/10. Bohuzel to tvurci Maxe nevedeli, jak u vas funguji recenze *12*
-
-
Srovnávání čísla u recenze od dvou úplně jiných lidí bez sebemenšího přihlédnutí k textu... to je dneska nějaká nová móda, nebo?
-
-
-
Jeets a Gustash territory 100% vycistene,Maxovy upgrady na max, motor V6 na max,harpuna na max,,brokovnice na max,sniperka na max. Hra je pro me Max fun. Odehrana doba 25 hodin,zatim splnenenych pouze 9 pribehovych misi a staale mooc bavi,rohodne vic jak sbadow of mordor (pac ja radsi auta,nez fantasy vymysly). 8/10
-
-
LOL, som na tom skoro rovnako ale s tým rozdielom, že mne trvalo celých 20 hodín vyčistiť Jeet teritórium :D, Gutgash som ešte ani nenačal :D Ale ako hovoríš, je to maximálna zábava.
-
-
Recyklace obsahu? Isté podobnosti s hrami pod WB tam sú, ale v žiadnom prípade by som nehovoril o recyklácií obsahu. Nechápem no, ja mám momentálne nahratých cez 25 hodín, včera, teda dnes som to dal na jeden záťah v kuse 20 hodín a bavím sa náramne a to ani neplním hlavné misie.....pre mňa zatial hra roku 10/10.
-
-
Pokaždý stejnej boss, stejnej kemp, stejnej úkol ti nepříjde jako recyklace =)?
-
-
To už bych neřešil, i zaklínač 3 je repetetivní a po čase pro některé nudný.
-
-
Na toho sa pripravujem už 3 týždne, ale stále neviem nájsť chuť a odhodlanie sa do toho pustiť...možno potom ako dokončím mad maxa :)
-
Repetitivní možná, ale vždycky to zabalí do tak zajímavý zápletky, že mi to nikdy nevadilo =). Ale to už je samozřejmě věc dost osobního vkusu,
-
-
Aha, tak teraz už je to otázka osobného vkusu, a ešte pred chvílkou si to tvrdil ako fakt...Nešikovný trolling.
-
-
Zív. Zápletka je věc osobního vkusu, jestli se ti líbí styl příběhu, forma psaní, vyprávění, a tak podobně, stejně tak jestli ti sedne dost na to, aby ti kvůli ní repetice nevadila. Proto mi jistý opakování v Zaklínači nevadilo, zatímco v Maxovi ano. O prostým faktu, že tam to opakování jednoduše je, se polemizovat opravdu nesnažím.
-
-
-
-
To nie je recyklácia ale repetičnosť a aj to je nevhodné slovo lebo tá hra má toľko variability, každá jedna skrýša alebo pevnosť sú úplne iné.
-
-
Ne, ne, když použiješ IDENTICKEJ model bosse desetkrát, a změníš mu akorát jméno, je to recyklace =). Ale nesnažím se slovíčkařit, repetice nebo recyklace, prostě me to tak trochu štvalo. Ale rozhodně nejde o špatnou hru, to ani omylem =).
-
-
Nemáš pravdu, bossovia nie sú identický, každý má iný štýl aj základňu. Evidentne nerozumieš pojmu "identický". Nevadí, aspoň v jednom sa zhodneme, že hra to je skvelá.
-
-
Počkej, cože? Kolik bossů jsi zabil? Minimálně desetkrát jsem narazil na naprosto, ale naprosto toho samýho vola s obouruční kulatou palicí, kterej dělá pořád ty samý tři útoky.
-
-
-
-
-
20 hodin na jeden zátah? *8* máš můj obdiv, kamaráde
-
-
Můj teda ne. Hrát hru, kor singleplayerovou, na jeden zátah 20 hodin mi přijde jako šílenství.
-
Posledná hra, ktorá ma takto chytila bol wolfenstein new order a teraz práve Mad Max, ako hovorím, sadol som k tomu po robote okolo druhej a išiel som spať o 10 na obed na ďalší deň, asi pred hodinou som sa dnes zobudil :D
-
-
-
7/10, prostě hra co je dobrá, nenadchne a hlavně neukáže nic extra nového, nic co by jsme už někdy někde neviděli... snad to neupadne do stereotypu mooc rychle. *3*
-
v takovem prostredí bych si umel predstavit povedene rpg
-
-
10.11.2015
-
-
jestli je to datum vydání Fallout 4, tak ja narážel prave na to proč to nemuže vypadat takhle s vozidlami a pustinou. Vždyť vozidla patrí do Falloutu, i ve dvojce byli.
-
-
vozidly
-
-
-
Fallout 1 + 2, doporučuji
-