-
otazka je proč by nekdo hrál maxe, když je venku MGS?
-
-
Protože Max mě stál 600 Kč v den vydání a odmítám dát 1500 za MGS :)
-
Protoze v MGS jsou mikrotransakce a terenaky dostanou hodiny kdyz uklouznou na konskejch koblizkach?
-
-
ale prrr, MGS je ve VŠECH ohledech lepší než MM, to je prostě fakt.
-
-
MGS? Myslíš MGS5? Zajímavé. Od člověka, co v každé druhé diskuzi píše, jak jsou open world hry sh*t. Oh wait... na MGS5 to neplatí... to je přece od SONY a slavného Kodžimi. *15* Funboy v praxi.
-
-
No nie je to od Sony. Na to to ma prilis vela gameplayu ;-)
-
-
jj, mad max nema ani mikrotransakce, to ma kazda solidni hra na ps, to je znamka kvality
-
-
-
otázka je proč tady tolerovat maxe, když už máme jacka?
-
-
odpověď je však ty jsi úplně stejný trotl
-
-
GGG je spodina, Jack má polehčující okolnosti
-
-
no tak vsem je jasne ze nejvetsi blbecek je tady max zarucene vzdy pobavi
-
-
-
-
-
Nemám moc rád konce u her a ani tady se mi zas tolik nelíbil... i když dává respkt nechává otevřená vrátka , nevím no. 27hodin... kdy ke konci už to bylo celkem repetitivní. ( hlavně to nucení, do dělání vedlejších misí např - zásek u stavby
speed demon zabral podstatně velkou část... hry uměle natahovaná doba...
Mohlo tam být více zbraní, atp... ale jak přišla se řiká tak vyšumí, jako takový dovětek k filmu ok. -
Tohle neni Mad Max. Nýbrž nějaký klon Ramba.
-
-
Ano, mas rpavdu, bolo by uplne super hrat hru, kde by si cele hodiny sedel niekde na kopci a dalekohladom pozoroval tabor naproti a cas od casu si skocil na kare najst psiu konzervu.
Ano, tie boje nebavia nejak extra ani mna, ale proste tam su, je to akcna hra, nie adventura krste ejzisi, co tma mali dat? Ako sa Max snazi vypestovat zeleninu? -
-
Vyrostl jsem na staré trilogii to přiznávám. Ale poslední díl také nebyl špatný a tam si pamatuju, že Max měl problem ručně zastavit 3 nájezdníky a málem to nepřežil. Tahle hra jde mimo právě kvuli tomu, že nemůžu hrát něco do čeho se ani částečně nevžiju. Max superhero....to je oximoron.
-
-
Tak ja netvrdim,ze tych subojov nemohlo byt menej a aj lepsie spracovanych s mensim poctom nepriatelov, ale rozhodli sa takto a je to tam. Mne to ale vynahradila jazda autom, ktora sa im vazne podarila. Navyse mozes sa subojom aj vyhnut, ak chces, ale neda sa to vzdy. Hlavne ked mas vycistit nejaky tabor i ked aj to sa da v podstte prebehnut, ale to vyzera este komickejsie, ako tie suboje. No mna to neodradilo a uzivam si hru po svojom.
-
-
Mam 32 a bavi ma to *1*
-
-
formu a systém chápu u Batmana...ten neměl problem vyhladit gang. Ale Max proste ne...ne a ne
-
-
-
pardon oxymoron....to už raději Mad Maxe jako adventure....aha ale to by se nemohlo prodávat jako mainstream puberťákum.
-
-
Hmm, to zní dobře. To bych si i zahrál.
-
-
-
Jedno a to samé jinak zabalené lehce zapomenutelné vytvořené pro pitomce hlavně že to bude výdělečné ... ztracený čas
-
Ma ta hra aspon minimalnu ,,znovuhratelnost,, ? :))
-
-
No napadá mě hru rozehrat se snahou co nejméně využívat to základní auto se všema jeho serepetičkama a používat ta ostatní auta.
Jinak se dá hrát dost dlouho i po dohrání kampaně. Získat všechny upgrady čas zabere a navíc si člověk může užít konečně pořádný ohoz, brokovnici a hodně dobré auto. A s interceptorem je sranda potkávat na silnici bandity. Nemá serepetičky ani opravy, odolnost pouze základní, ale zato je velice rychlý a sedí v zatáčkách. Takže přesně jak ve filmu v něm Max spíše ujíždí. -
Nemá, ale má "stálehratelnost" =). Po dohrání hlavní linky můžeš dál pokračovat v průzkumu a vylepšování =).
-
-
takže nic.......... *6*
-
-
Pokud bys jako znovuhratelnost bral například možnost rozjet hru znova, ale zachovat se při postupu jinak, pak opravdu nic - příběh je lineární a žádná rozhodnutí neumožňuje.
Rovněž by mě zajímalo, kdo nesouhlasí s empirickým faktem, že lze po dohrání pokračovat. Interesantní.
-
-
-
-
je to neskutečná kravina jezdit autem po prázdné poušti nuda a zas nuda
-
Tak dle několika recenzí se potvrdili moje obavy. Vykrádačka posledního filmu, neboli "filmová hra" a v tom případě těžkej nezájem. Předešlá trilogie, jakoby neexistovala (co se týče designu a světa) a soustředí se na universum, jenž načrtnul pouze nový film a tou je fanatická sekta a uctívání V8, stejnej design nepřátel, grafika (art) atd je i ve hře... Takže Bohužel jako velký fanoušek původní trilogie a i vytečné čtyřky, nezájem. "Filmová hra" nesmí ke mě na PC. To je něco jako naistalovat si Fifu.
-
-
Zas kdo z dnesnich dejme tomu lidi do 25 let videl,zna nebo znal trilogii Mad Maxe nez oznamili 4 dil malokdo. Jiste fanousci zanru a fandove do filmu jiste. Pak se nemuzes divit ze se tvurci svezli se 4 dilem.
Hraju na PS4 a musim rici, ze optimalizace zdaleka neni tak perfektni jak teda na PC platforme. Pri prochazeni Tvrzi atd pohoda az na jednu kde mirny pokles videt byl,ale niceni konvoju v pozdejsi fazi hry nebo dokonce zavod v hlavnim pribehu byl chvilema snad i pri 15fps. Hra neurazi nenadchne je to lepsi prumer. -
-
To vazne este na tej PS4 takto skvele optimalizovana hra pada k 15 fps??? Mam starsiu i5 cpu a GTX970 a nezadhrne to ani na stotinu, nech robim co robim, stale stabilnych 60 fps a vsetko na max vo full HD.
-
Přesně tak!
-
-
-
Byla by to docela dobrá hra, kdyby netrpěla rakovinou třetí osoby. Proč sakra není first person? Koho tyhle konzolové pohledy baví?