Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevadí vám grafika těch hor v dálce? Myslím třeba i kopce ne zase tak vzdálený, to vypadá jak když v Zoo tycoonu vytáhnete terén nahoru a po stranách kopce se vám rozmaže ta textura.. ještě před 5 rokama sme to viděli ve hrách běžně, dnes bych se za to styděl.
    • Veskoslav
      Za tohle se stydět? Proč? Pokud vím jsi uprostřed pouště či spíše pozůstatku mořského dna částečně a jestli vidíš ostře v poušti, tak gratuluji. Ta hra má naopak jedny z nejhezčích scenérií za poslední dobu. Přikládám pár svých screenshotů.
      http://imgur.com/a/2G6Ka#0
      • Mluvím o tomhle
        http://i.imgur.com/LlimlcW.jpg
        a ten komentář o tom, jestli vidím ostře v poušti bych doplnil svou loňskou fotkou z Maroka a krátkým komentářem.
        http://i.imgur.com/75m96uj.jpg
        Paradoxně právě na poušti je dost světla a je možné vidět dost ostře.
        • A hraješ to na PC? Jen jeslti to nemůže být detailama, já to mám na Xboxu a nikdy sem si takhle vyblitejch textur nevšiml. Neříkám, že to je ultra krása, ale nevybavuju si to..
        • Jj rozmazani se deje ale da se to castecne omezit kdyz vypnes "Heat haze". Potom je pozadi hlavne u blizsich objektu cistci i kdyz vzdalene objekty jsou porad rozmazane ale rozhodne to neni nejak zasadne rusive. Navic ten tvuj screenshot vypada jak kdybys to fotil starym telefonem a tu fotku jsi snedl a zase vyzvracel a az potom postnul sem.

Heat haze opravdu doporucuju vypnout protoze bez nej ta hra vypada minimalne o 10% procent lepe.

Ted navic koukam ze pises o necem uplne jinem ale muzu te ujistit ze textury nejsou v kopcich "natazene". Vypada to tak spis kvuli kombinaci heat-haze efektu, komprese a textury ktera ma znazornovat erozi toho kopce.
          • Jack1947
            LOl to se řeší blbosti jak moc jsou rozmazané hory v dálce, pokud není doskakující textura nebo, rozmazané ne blízko tak bych to vůbec neřešil lol. *7*
        • kennyB
          U té druhé fotky je v pozadí co, moře??? Tam žádné tetelení horkého vzduchu nenajdeš, tak nevíš, jak vypadají hory v dálce.
        • Veskoslav
          Víš, co je to horký vzduch? Mimoto do dálky v poušti už kvůli tomu horkému vzduchu nemůžeš vidět dobře, protože zkresluje. Chceš li to nazvat tetelící vzduch. Právě v poušti ti každý řekne, že nemáš věřit všemu, co vidíš. Světlo s tím nemá, co dělat. Navíc písek a odraz slunce od něj zraňuje oči. Takže si je většinou musíš i chránit. Poušť a sněhová plaň jsou co se týče obrazu a zkreslení docela mizérie. A pokud by jsi takto přísně hodnotil okolí ostatních her, tak by propadly. Včetně MGS V, co jsem měl možnost vidět.
          • Ano, svetlo s tim jak vidis opravdu nema co delat. Zajimavy nazor.
            • Ja vubec nevim o cem se dohadujes. To rozmazani je opravdu vetsinou prehnany a to hlavne protoze je vsechno rozmazany porad a vubec nezalezi na denni dobe nebo lokalite kde se nachazis a navic to nevypada dobre a myslim ze celkove je realistictejsi ho vypnout.
              Ta fotka co jsi nasel navic vubec neukazuje rozmazani vlivem teteleni vzduchu ale spis rozptyl svetla kdyz se zvedne prach a ke vsemu je to silene zkompresovany a zrnity.

Ten efekt je ale dobre videt treba na tehle fotce z me Marocke dovolene a to hlavne proto ze to zrovna byla rozpalena rovna planina v prave poledne:
              https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/11312668_10202867411125553_5726943381983007479_o.jpg

Tady pro zmenu prikladam jeste jednu fotku kde neni videt vubec ale zase ma ta fotka super atmosferu:
              https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/11232738_10202863921638318_6737462099673719437_o.jpg
            • Veskoslav
              Samozřejmě jsem to napsal blbě, světlo samozřejmě ovlivňuje viditelnost. V tomto případě ale hraje větší úlohu intenzita světla, povrch na který světlo dopadá a teplota v okolí. to všechno na poušti je extrémní, proto způsobuje zkreslení. K tomu si přidej hlad a žízeň, což v postapokalyptickém světě nic neobvyklého a pokud neuvidíš létající poníky a jednorožce, tak jsi na tom ještě fajn.

Fotka hor v poušti: http://reversehomesickness.com/wp-content/uploads/2014/04/black-desert-mountains-egypt.jpg
      • nj kulisy to ma pekny, jen tam zapomeli pridat tu hru (tedy pokud ti nestačí QTE souboje) *3*
        • Tvoje hlava je jeviste a tvuj mozek je jen kulisa divim se ze dokazes dychat natoz psat...
        • nightborne
          Drahý maxi, zkus se nejdřív mrknout, co to QTE je. Pokud snad narážíš na nutnost při soubojích stisknout správnou klávesu ve zhruba správný čas, pak jsou QTE naprosto všechny hry na světě.
          • Chim
            Tahovky taky? *1*
            • nightborne
              To si piš. Odpadá tam sice časovej element, ale je potřeba kliknout na správnou jednotku a poslat ji na správný místo, jinak prohraješ. Jasný QTE, přece.
    • Mam na steame dost screenov z celej tej pustiny (aj hory v dialke) a nic za co by sa mali vyvojari hanbit, som tam nevidel. Paradoxne to vyzera skor nadherne - unreall17, ak si to chces prezriet.
    • nightborne
      Ne.
  • Lukass
    Cekal sem prusvih a to se potvrdilo, 7/10 znamena neco jako 4/10. Just Cause 3 to bude jina *5*
    • Mad Max je super!
    • Ristoro
      Prosím, zahrej si to. A dělali to vývojáři Just Cause 2.
      • Lukass
        Myslis ze to nevim ,hrat to nehodlam.
        • Hrát to nehodlám, protože chci jen p*čovat naokolo a utvořit si neobjektivni názor ve své tupé hlavě. Luxus...
    • nightborne
      Ne, 7/10 znamená 7/10 a průšvih to rozhodně není ;).
      • Lukass
        No vzhledem k tomu ze pro AAA hry existuje stupnice od petky ,tak to prusvih je.
        • tohle není AAA hra
          • Podle reklamy je
            • chcipni
  • MickeyMutant
    Motor in distress trope?
  • Mám dotaz na ty, co už to hrajou/hráli: snese to srovnání s Borderlands: The Pre-Sequel? Nemyslím grafikou, spíš hratelností a zábavností. Díky :-)
  • Recenze hru moc shazuje. Já už jí mám více-méně dohranou. Teď už na mapě jen dočišťuju lokace a kempy mě stále baví. Rozhodně nejsou všechny stejné, ale je mezi nimi velká rozmanitost.
    Co se týče toho, že člověk musí kvůli příběhu udělat určitý počet vedlejších misí. No a co? Já sám jsem kolikrát novou část mapy částečně vyčistil ještě před tím, než jsem šel do místní pevnosti. Pominu fakt, že než jsem odešel do třetí části mapy, tak jsem vyčistil první dvě. Díky tomu a reputaci jsem měl pěkně vybavené auto a příběhové mise byly hned lehčí. To, že jsem osmiválec získal až po 45 hodinách mi ani nevadilo. Stejně jediné pořádné auto je "stíhací" Ford Falcon XB, který je odměnou za finální bitvu. Ta samotná mě ale opravdu zklamala. Většina normálních konvojů dala víc práce než ten co by měl být nejtěžší. A to jsem se i trochu bál, že do něj jdu pouze s druhou V8 a bude mi chybět výkon.
  • Keyz
    Škoda. Čekal jsem něco více a ne klasické opakovačky a primitivní souboj z Batmana (kde mě to nevadilo, když to je super hrdina a ve filmech apod. tak bojoval)

Dokonce hra píše 100% looted když vše vyberete v lokaci *15* Ten hon za takovou kravinou je tedy strašný.
    • Podíval bych se na filmy s Mad Maxem... o moc jiná náplň tam není, než o hledání a pomstě... Pokud to zjednoduším... Batman to opravdu není a Fallout taky ne, spíš bych to srovnával s Rage z jiného úhlu pohledu... To, že to někdo dohrál, to ve výsledku znamená, že ho to nějak zabavilo a byl zvědav jak to dopadne. Opakem je, když někdo hru nedohraje... A každá hra jednou skončí...
    • To pise asi preto, aby si vedel, ze uz tam nic pouzitelne nenajdes a nemusel si tam behat jak tlk dokola. *7*
      • Ristoro
        Přesně tak, tohle neberu jako nějaké ulehčení hry, ale šetření času.
    • Nejhorsi je ze ja tuhle kritiku uplne chapu ale ta hra me tak strasne bavi a porad se nedostavuje ten pocit te opakovacky protoze me proste ta hratelnost uplne pohltila.
      Takovej shadow of mordor me prestal bavit po trech hodinach :D
    • Jack1947
      Dohráno takže s hodnocením se neztotožnuješ jo?
      • on to dohrál ty si zatím musíš počkat na crack nebo koukat youtube videa *1*
        • Jack1947
          Ty bys ani nekoupil, vlastně už máš dohráno najewtubu ne? *3* *7*
          • kdybych vedel o nejakem schopnem letsplayerovi tak na to kouknu, možná
  • Možná se to tu už řešilo tak pardon, ale může hráč nemít toho chlapa vzadu? Nebo ho musí mít na každym autě?
    • Nie...ten týpek je iba v maxovom aute...pokiaľ si vezmeš auto ktoré nájdeš v pustine tak ho tam už mať nebudeš ale zároveň musíš počítať s tým že nebudeš mať harpúnu ( ktorá je proste super ), sniperku a neopraví ti ani auto. Myslím že budeš môcť využiť len rýchlu opravu za šrot. Samozrejme to auto najprv musíš priviezť z pustiny do tzv. strongholdu aby si ho mohol použiť :)
    • Chumbucket je dobrý společník. Opravuje karu a manipuluje s harpunou atd., ale na bugině třeba není, tam máš psa na hledání min. Jestli je i na ostatních autech nevim, jezdim jenom se svým prvním autem, ale asi jo, protože prohanět se po světě bez harpuny a ozbrojení, respektive jen s brokovnicí, není moc bezpečné....
  • len by som ta poopravil open world niesu v kurzu, ale urcuju kurz vyvoja
  • svět Mad Maxe mne nikdy nějak nezaujal. Pamatuju dobu, kdy jsme jako kluci sledovali původního Mad Maxe s Mel Gibsonem z videokazet (snad ještě v 80. letech). Tenkrát se mi to líbílo. Když jsem se na to díval po letech, kouzlo bylo pryč (stejně jako u jiných osumdesátkových akčňáků typu Krvavý Sport nebo Americký Ninja). Ten nový film není špatný, ale je to hlavně díky efektům a akci než kvůli zajímavému světu či příběhu. Myslím že tento titul s klidným srdcem vynechám.
  • ..už mě s tim Maxem serštvete:). Nahrál jsem 6 hodin a totálně mě to nebavilo, ale alespoň mě to vždy spolehlivě uspalo. Ale jak tak čtu ty user chvalozpěvy,asi to o víkendu ještě zkusim no. *2*
    • Nemoze kazdeho bavit vsetko. Proste ti tato hra nesadla. Navyse ani najlepsia hra na svete ta nemusi bavit, ked mas zrovna take obdobie, to sa mi stalo uz viac krat a ked som tu hru nehchal tak a skusil trebars po roku, tak ma chytila a musel som ju dohrat, inak mi nedala pokoj.
      • ...na tom něco bude *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit