-
K téhle hře mohu říct jenom jediné: "MEDIOCRE!"
-
Skvělá hra. Všude šílenství. Ze začátku mise docela shit, ale postupem času jsem nemohl skoro nic vytknout, napr. letiště bylo epic, to jsem si kolikrát tyhle typy procházel pomalou chůzí.
PS Buzzardi jsou ču*áci. O.o -
"...sami od sebe se sotva vydrápete na povalený kanistr na zemi"
Pomni, Jene, vyjmenovaných slov po "n": nýčko, nýbrž, kanystr, nylonka. -
Ahoj pařani, může mi někdo vysvětlit, co mám dělat s konvoji? Mám ukrást ty pohonné hmoty a odvést je (kam)?
Zatím jsem to hrál asi 2h a tohle jsem nějak přehlédl a nepochopil. -
-
Mas znicit to hlavni vozidlo a ziskat z neho artefakt na kapotu kterej zlepsuje atributy vozidla (rychlost nebo obranu nebo utok nebo zbrane atp). Nema cenu to vozidlo nikam vozit. Je lepsi ho znicit. Co se vozeni tyce tak obcas potkas osamocene auto se srotem ktery je vyhodny ukrast a odvezt na zakladnu. Dostanes za to tusim 500 srotu.
-
-
díky
-
-
-
Samozřejmě bych uvítal kritiku ve formě psaného textu než jen duchaprázné mínusy, pak člověk neví s čím dotyčný nesouhlasí a nemůže tak debatovat.
-
-
Jakou chceš kritiku, když napíšeš, že filmová hra nesmí do tvého pc, takže jsi ji ani hrát nezkoušel a už víš, jak moc špatná je???
-
-
Já nikde neříkám ani nepíšu, že hra je špatná. Já jen kritizuju to zasazení a "vykrádaní" nového filmu nebo jak to nazvat (lennost, vymyslet vlsstní originální nepřítele a design?). I ten Humungus by působyl svěžeji než to co zrovna ted každej nedávno viděl ve čtvrtém pokračování. Prostě to pak působý neoriginálně.
-
-
Vykrádání nového filmu??? Kdyby vymysleli nového nepřítele, zase by se snesla kritika, že to s Maxem nemá nic společného a že tenhle nepřítel ve filmu nebyl. Je to prostě Mad Max a tak je lepší tam dát to, co bylo ve filmu než experimentovat a přestřelit s něčím, co by se tam nehodilo.
-
-
Takže tu sám tvrdíš, že je to hra podle nového filmu, tedy "filmo hra" využívající vlnu jenž se zvedla se čtvrtým dílem. Argumenty typu, že by to nebyl Max jsou směšné. Tohle co tu momentálně bráníš je uplně ta nejhorší možná varianta a navíc to čeho jsem se nejvíc bál. Nechci Mad Max podle nového filmu, chci Mad Max hru ze sěta Mad Maxe. Né jen rejžovačku peněz, pijavici sající z úspěchu filmu nedávno promítaného v kinech. Takže ano určitě to má svojí cílovku, kterou nejsou fanoušci Maxe.
-
-
Beny, povodne som chcel napisat nieco rozumne, ale tvoje nazory su tak debilne, ze to ani nejde.
Verim,ze keby si nevedel o filme, ecital ziadnu recenziu a ako prve zacal hrat tu hru, tak ta s velkou pravdepodobnostou chyti a bude bavit. Lenze to mas tak, ked su u teba nepodstatne predsudky dolezitejsie, ako zdravy rozum. -
Přesně, on ten vizuál okopírovanej z filmu fakt není na škodu, protože je jednoduše famózní =).
-
Tak jako kdyby ten film byl aspoň špatnej, ale on není a to, že se tahle hra drží jeho výtvarnýho stylu, není podle mě vůbec na škodu. Osobně si nedokážu představit jiný studio než Avalanche, který by se s herním Mad Maxem dokázalo poprat líp. Myslím, že tohle je rozhodně jedna z těch lepších filmových adaptací. A že se veze na vlně filmu? No a. Ono je totiž dost dobře možný, že nebýt čtvrtýho dílu, tak po herním Mad Maxovi neštěkne ani pes.
-
Očividně nevíš, ale nejsi sám. Ale tak co, lidi se nechápou běžně :) Prostě mi nevyhovuje koncept hry co vychází "zároven" s filmem a ti,m že vypadá uplně jako nový film, má stejné nepřátele a art style atd... čím se snaží přiživovat. Mad max má neuvěřitelnou možnost variability tak proč ji takhle pohnojit.
-
Tak to fakt nevím, co chceš. Nechceš Maxe podle nového filmu ale Maxe ze světa Mad Maxe??? Ve hře ten svět není??? Nejsou tam nepřátelé podobní těm ve světě Maxe??? Musíš taky myslet na to, že určitě museli mít nějakou licenci na to, aby tuhle hru udělali.
-
-
-
-
-
-
..nuda,nuda,nuda. Za mě tak 5/10.
-
Jinak přihazuji pár obrázků (ze začátku hry, kvůli spoilerům nedávám další). A co se týče výbuchů a ohně, tak jedno z nejlepších, co jsem ve hrách viděl: http://imgur.com/a/1DtPk#0
-
Z trailerů a herních videí mě nejvíc iritoval onen "společník", dá se ho nějak zbavit?
-
-
Ten je užitečnej, opravuje auto, když je poškozené atd...
-
-
A modlitbama k andělovi zážehu parádně dokresluje atmosféru. To na něm bavilo mě =).
-
-
Mě dostal, když začal pochybovat, jestli jsem opravdu ten "vyvolený", když si ani nepamatuju, kde je volant *1* (každou chvíli zapomenu, že Max je z Austrálie a nastupuju zleva *4*)
-
-
-
-
Vypadá to zajímavě. Sice nedostatky má, ale mám docela chuť si to zahrát. Ovšem počkám si na slevu, 555.- za el. licenci (nedejbože 900 za krabici) se mi zdá přece jen moc. Pěkně ořežte sádlo na 299.- a jdu ji koupit.
-
-
Já to v den vydání kupoval za 430,- na G2A,což je podle mne dobrá cena.
-
-
Nóó, to už je rozumnější cena a pro den vydání vlastně výborná.
-
-
-
Po přečtení několika příspěvků tady mi to nedá taky nereagovat. Pozor budu spoilerovat. Je pravda, že ta hra má tak obrovskej nevyužitej potenciál až je mi z toho smutno. Na druhou stranu po dlouhý době hra, kterou jsem dohrál. Původní trilogii jsem hltal už jako malej - především první dva díly. Ano, je škoda, že se všechno opakuje: campy, bosové, konvoje, pak je škoda toho příběhu, kterej mě bavil až na konci poslední cca 2-3 hodiny. A nakonec je největší škoda, že se víceméně celou dobu ženete za motorem V8 a pak si ho vlastně ani neužijete a hra končí. Celkově zpracování těch aut je na obrovsky dobrý úrovni, každý vylepšení motoru je znát, zvuková kulisa parádní. Rozdíl mezi sílou V6 a V8, odfukování turba atd... zvukově přímo koncert. Grafika paráda, postapo vylepšení aut snad nemohlo být lepší a účelnější (bodáky, plamenomety, oplechování...). Mohl to bejt nářez nad všechny nářezy, takhle je to jenom bomba pro fandy série. Škoda, že se tohohle tématu nechytil Vávra *4*
-
-
Jednohubka ni víc nic mín zabaví a zapadne... rychle... tohleto umělé tlačení do vedlejších misí už mi taky začiná lézt krkem fuj. Vuz FC4 a jeho neuděláš nepovinej quest nedostaneš se dál v příběhu trapné. Otravné a nudné zbytečně to mrvý hry.
-